- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #49.301
Ayyy hadi inşallah sağlıcakla gelsinGünaydın oğluşum geliyor 5cm açılmam varmış yatışım yapıldı
Gözünüz aydın olsun.Insallah sağ salim kucaklaşmak nasip olsunÇok şükür Allah’a eşim Cuma günü geliyor izni netleşti.
Varmış ama ben hissetmiyorumAyyy hadi inşallah sağlıcakla gelsin
Sancın falan yokmu?
Cook iyi valla çok şanslısın böyle olduğu için.Cok güzel bir doğum olucak demekkiVarmış ama ben hissetmiyorum
Cok şükür ya cok sevindim senin icinÇok şükür Allah’a eşim Cuma günü geliyor izni netleşti.
Rabbim bir avazda kurtarsın tucecimGünaydın oğluşum geliyor 5cm açılmam varmış yatışım yapıldı
Ayy Rabbim sağ saglim kucaklamayı nasip etsin canım bi avazda doğur inşallahGünaydın oğluşum geliyor 5cm açılmam varmış yatışım yapıldı
Kolay dogum olur insallah. Saglikla gelsin bebeginGünaydın oğluşum geliyor 5cm açılmam varmış yatışım yapıldı
Günaydın oğluşum geliyor 5cm açılmam varmış yatışım yapıldı
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yılların olsun.AA yatmışsınız kolay geçer inşallah doğumun canım bugün doğarsa oğluşun doğumgünüdaş oluyoruzzzz
Bugün benim doğum günüm kızlar ay yaşlandım iyice
Mutlu yillar :) sevdiklerinle birlikte saglikli mutlu huzurlu nice Senelere.AA yatmışsınız kolay geçer inşallah doğumun canım bugün doğarsa oğluşun doğumgünüdaş oluyoruzzzz
Bugün benim doğum günüm kızlar ay yaşlandım iyice
Günaydın oğluşum geliyor 5cm açılmam varmış yatışım yapıldı
Harika maşallah arada yazabiliyorsan yaz burayaVarmış ama ben hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?