- 11 Mart 2013
- 33.681
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #49.741
En sevdiğim mumbar şirdan .olsadaYaaaaa çok güzel bi lezzetten mahrum kalmışsın kızzz
Evet hepsini aynı anda yedik ama gece kolesterolüm yükseldi herhalde ateş bastı valla
Fito ve fucidin mükemmel krem dönüşümlü kullanın canım. Fucidin ameliyat yaralarina bile iyi geliyor .benim çok feci ydi çünküTuce benim bebede surekli meme istiyor yara oldu benim hep kan topladi uclari. Sende durumlar nasil onlem aliyormusun. Ben zeytinyagi ve lanolin krem suruyorum ama nafile.
Misafir henüz gelmedi eşimde onlar gelince getirecek fırına. Henüz beklemedeyiz.Saat 6 da diye anlaşmıştık misafirlerle geciktiler.Evlerimiz çok yakın araba ile 5 dakika.Cankusunannesi nasıl oldu lahmacun istediğin gibi oldu mu
okyonus sevindim eşinin gelmesine. Oglise geçmiş olsun
Mesajına bir alıntı yapamadım özür dilerim yaAtlattın çok şükür darısı başımıza insallah
Nasıl geçiyor günler anneli ve Kayinvalideli?yine birseye el sürmemeye devam mı ediyor?
Oğluşun çok tatlıdır mis gibi kokuyorduremzik veriyormusun?göğsünde falan yara oldumu
Ay çok soru sordum
Güzel olur inşallah afiyet olsun şimdidenBende kahvaltı için almıştım diğerlerine göre enazindan domates tadı oluyor ve sulu oluyor diye.Ilk kez yaptığım için ve misafire ikram edeceğimiz için endişeliyim inşallah güzel olurda misafire mahcup olmayiz
Neden bıraktı açıklama yapmadan mıKızlar moralim çok bozuk bakıcı beni birden yüzüstü bıraktı gitti
Inşallah bu zamanlarınida ruhen yıpranmadan atlatırsın kv boşver evet de tamam yaparim de geç.Sen yine kendi bilgini yap.Inan öyle değil böyle doğrusu v.s diye sürekli birşeyler anlatmaya çalışırken daha çok yorulursun ve yipranirsin.Baktin muhabbet başka taraflara gidiyor ve sinir olacağın şeyler söylecek ay ben bi lavaboya gideyim çok sıkıştım de çık yanlarından.Ben çözümü hep bu yöntemlerle buldum.Kv şunu söyle yap falan dediğinde tamam biraz sonra oyle yaparim v.s deyip geciştiriyordum.Mesajına bir alıntı yapamadım özür dilerim yadarısı başınıza tabi ki kv normal ya annem zaten sürekli yönlendirmek zorunda kalıyor . Emzik verdim tuttu avent soft biz çok memnun kaldık açıkçası . Göğsüm şuan iyi çok şükür
Ben soft ile air arasında gidip geldim iyiki soft aldım bence . Kv ye gelince üzerime bir sakinlik geldi . Sanırım içtiğim bitki çaylarından olsa gerek . Emzirip veriyorum anne gazını çıkartabilir misin diye öyle bebeğe bakıyor ya gaz filan çıkartmıyorInşallah bu zamanlarınida ruhen yıpranmadan atlatırsın kv boşver evet de tamam yaparim de geç.Sen yine kendi bilgini yap.Inan öyle değil böyle doğrusu v.s diye sürekli birşeyler anlatmaya çalışırken daha çok yorulursun ve yipranirsin.Baktin muhabbet başka taraflara gidiyor ve sinir olacağın şeyler söylecek ay ben bi lavaboya gideyim çok sıkıştım de çık yanlarından.Ben çözümü hep bu yöntemlerle buldum.Kv şunu söyle yap falan dediğinde tamam biraz sonra oyle yaparim v.s deyip geciştiriyordum.
Al babannesi altını değiştiriver ,gazını cikariver,azcik sohbet edin siz babanne torun ben çamaşırı katliyim,lavaboya gideyim v.s diye oyalayarak geçirdim günlerimi.
Emzik almasına sevindim çok büyük kurtarıcı.oglum almadi çok uğraştık ve 2 yıl boyunca gece gündüz beni emzik niyetine bir güzel kullandi
Bende avent soft lara bakıyorum onu alacağız pazartesi e bebeğe gidebiliriz başka şehire gideceğiz ayrıntılı usg için, orada e bebek var bikac eksik daha halledelim gitmişken diye düşünüyorum.
Bende hep ikisine bakıyorum aradaki farkı henüz anlayamadım yarına kadar çözerim insallahBen soft ile air arasında gidip geldim iyiki soft aldım bence . Kv ye gelince üzerime bir sakinlik geldi . Sanırım içtiğim bitki çaylarından olsa gerek . Emzirip veriyorum anne gazını çıkartabilir misin diye öyle bebeğe bakıyor ya gaz filan çıkartmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?