Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar kp gelmiyor benim 40 çıkınca gelecek bende tmm dedim kv gidecek benim babam gelecek sonra onlar da annemle gidecekler. Küçük görümcem kv ye para vermiş ki fıstık alsın diye . Eşimde ben parayı alamam dedi bence de dedim . Annemlere kv lere 1 er kg fıstık alınacak 400 TL biletleri de biz alalım dedim oda 400 olur. Annem eşime baba olduğu için hediye almak istiyor ama buradan alamadı karar veremedi bir çeyrek altın takacakmış.

Yaaaaa çok güzel bi lezzetten mahrum kalmışsın kızzz

Evet hepsini aynı anda yedik ama gece kolesterolüm yükseldi herhalde ateş bastı valla
En sevdiğim mumbar şirdan .olsada
Tuce benim bebede surekli meme istiyor yara oldu benim hep kan topladi uclari. Sende durumlar nasil onlem aliyormusun. Ben zeytinyagi ve lanolin krem suruyorum ama nafile.
Fito ve fucidin mükemmel krem dönüşümlü kullanın canım. Fucidin ameliyat yaralarina bile iyi geliyor .benim çok feci ydi çünkü

Cankusunannesi nasıl oldu lahmacun istediğin gibi oldu mu
okyonus sevindim eşinin gelmesine. Oglise geçmiş olsun
Misafir henüz gelmedi eşimde onlar gelince getirecek fırına. Henüz beklemedeyiz.Saat 6 da diye anlaşmıştık misafirlerle geciktiler.Evlerimiz çok yakın araba ile 5 dakika.

Mesajına bir alıntı yapamadım özür dilerim ya darısı başınıza tabi ki kv normal ya annem zaten sürekli yönlendirmek zorunda kalıyor . Emzik verdim tuttu avent soft biz çok memnun kaldık açıkçası . Göğsüm şuan iyi çok şükür

Güzel olur inşallah afiyet olsun şimdiden

Başım agrıdı ödev yapmayan çocuk ne kadar zormuş dişlerimi sıkmaktan dişlerim yine agrımaya başladı. Kar yağıyor banyo paspaslarını attım makinaya çocuklar ıslatmış yine yıkansın bari

Selam kızlar
Görümceme gittim öğleden sonra. Leğen kemiği çatlamıştı ilaçlarından biri bitmiş gelirken alır mısın dedi onu aldım 15,75 tl
Giderken dolmuş parası 2,70tl
Dönüşte taksi ile geldim hava soğumuştu çocuk hasta olmasın diye 15 tl de ona verdim
Böylece günü kapadım

İyi akşamlar kızlar
Çok güzel yağmur yağıyor..
Oğlumu uyuttum
Yemeğimizi yedik, bulaşıklar makinaya dizeceğim daha .
Eşim oyun oynuyor telefondan bende sizleri okuyorum..
bugün neler aldık;
Profiterol
Balık
Bebek bezi
Ve iki ekmek
Toplam 96 lira

Bugün harcama yapmadım yarın mutlaka olur evde yogurt meyve sebze yok sebzeyi dondurucudan hallediyorum yemek için salata için kıvırcık maydanoz vb şeyler eksik bugün pazar vardı çocuklarla gidemem baya uzak marketten alırız yarın eşimle.

Günde 4 saat bakıyordu neredeyse tam gün parası veriyordum.Mesaj ile zam istedi.Gel konuşalım dedim gelmedi birazdan gelirim yarın gelirim diye beni oyaladı.İnsan yerine koyup düzgünce ifade etseydi zamda yapardım.Çok üzgünüm ha birde hakkını yediğimi ima etti inanamıyorum gerçekten bazı insanlara iyilik yaramıyor

Inşallah bu zamanlarınida ruhen yıpranmadan atlatırsın kv boşver evet de tamam yaparim de geç.Sen yine kendi bilgini yap.Inan öyle değil böyle doğrusu v.s diye sürekli birşeyler anlatmaya çalışırken daha çok yorulursun ve yipranirsin.Baktin muhabbet başka taraflara gidiyor ve sinir olacağın şeyler söylecek ay ben bi lavaboya gideyim çok sıkıştım de çık yanlarından.Ben çözümü hep bu yöntemlerle buldum.Kv şunu söyle yap falan dediğinde tamam biraz sonra oyle yaparim v.s deyip geciştiriyordum.
Al babannesi altını değiştiriver ,gazını cikariver,azcik sohbet edin siz babanne torun ben çamaşırı katliyim,lavaboya gideyim v.s diye oyalayarak geçirdim günlerimi.
Emzik almasına sevindim çok büyük kurtarıcı.oglum almadi çok uğraştık ve 2 yıl boyunca gece gündüz beni emzik niyetine bir güzel kullandi
Bende avent soft lara bakıyorum onu alacağız pazartesi e bebeğe gidebiliriz başka şehire gideceğiz ayrıntılı usg için, orada e bebek var bikac eksik daha halledelim gitmişken diye düşünüyorum.

Ben soft ile air arasında gidip geldim iyiki soft aldım bence . Kv ye gelince üzerime bir sakinlik geldi . Sanırım içtiğim bitki çaylarından olsa gerek . Emzirip veriyorum anne gazını çıkartabilir misin diye öyle bebeğe bakıyor ya gaz filan çıkartmıyor

Bende hep ikisine bakıyorum aradaki farkı henüz anlayamadım yarına kadar çözerim insallah
Bosver tartışma yaşamaktansa takılsın kafasına göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…