- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #49.761
canım bnim görümcem almıstı onda pek etkılı olmamıs bana verdi düzenli kullandım yara olmadı hıc cok sukur. memnun kaldım yaniKızlar bebeklerinizi sağlıkla büyütün. Doğumdan çok emzirmeden korkuyorumgümüş kapak aldınız mı alsam mı doğumdan önce kararsızım, en etkili o gibi yorumlara bakınca.
doymassa zaten cılgınca aglar farklı bi sekılde anlarsın bide kılo artısından muayenede anlıyor doktor.Tünaydınsabah kahvaltı ettik annem sütlü kahve yaptı filan . Öyle oturuyoruz bebek doydu doymadı muhabbeti var evde . Anneme dedim ki anne tam doyduğunu nasıl anlayacağız. Annemde git odada sor dedi . Bende öyle yaptım gidip odada kv ye anne doyduğunu nasıl anlayacağım dedim . Öyle suratıma baktı cvp vermedi 12.5 ml mama verdik bebek hala aynı dala dala uyumuyor uyumasın zaten olayın açlık olmadığı görülsün istiyorım . Sabahtan beri de emziriyorum sütüm atletimi ıslatıyor
Çocuk bakmak zor iş canım birkaç yerden akıl almıştır ücret az vb şeyler bende çok duyuyorum ben bakarım bişey istemem çocukların perişan olmasın annen dinlensin diyip daha bakmadan birkaç gün sonra çocuk bakanların ne kadar aldıgıyla ilgili konuşma açınca anlıyorsun niyetlerini en iyisi annem yine oda bakamayacaksa kreş en azından saatleri belliGünde 4 saat bakıyordu neredeyse tam gün parası veriyordum.Mesaj ile zam istedi.Gel konuşalım dedim gelmedi birazdan gelirim yarın gelirim diye beni oyaladı.İnsan yerine koyup düzgünce ifade etseydi zamda yapardım.Çok üzgünüm ha birde hakkını yediğimi ima etti inanamıyorum gerçekten bazı insanlara iyilik yaramıyor
Yemeyi seven biriyse güzel şeyler yapar benimki öyle yemeyi çok sever çeşit çeşit hazırlarGünaydın hanımlar.Eşim kahvaltı hazırlıyor bakalım nasıl birsey cıkacak ortaya
Ayyy oğlumda keske dünya uyuma gününe katilaydiiiiGünaydın kızlar
Eşim bugün dünya uyuma günü diye ilan etti
Herkes uyuyacakmış
Yapacak o kadar çok işim var ki, bebeği ona bırakıp işlerimi yapacaktım sözde
Haftanın bir günü izinli, ve çok yorulduğu için; kıyamadım, tamam sen uyu dedim..
Sabah renklileri attım makinaya
Ütü yapmam gerekiyor
Yerler süpürüp silinecek
Yapmak istediğm o kadar şey var ki..
Yetişemiyorum, hiç bişeye..
Neyse oğluş uyumuşken gidip kahvaltı hazırlayayım
Haklısın canım.Canı sağolsun ne yapayım.Annem hayatta değil malesef gurbetteyim ve bakıcıya mecburumÇocuk bakmak zor iş canım birkaç yerden akıl almıştır ücret az vb şeyler bende çok duyuyorum ben bakarım bişey istemem çocukların perişan olmasın annen dinlensin diyip daha bakmadan birkaç gün sonra çocuk bakanların ne kadar aldıgıyla ilgili konuşma açınca anlıyorsun niyetlerini en iyisi annem yine oda bakamayacaksa kreş en azından saatleri belli
Ayyy oğlumda keske dünya uyuma gününe katilaydiiiisabah 5 buçuktu uyandi 6 buçuğa kadar ben uyudum tekrar ama uyandik 6 bucukta daha güneş bile yoktu gündüz de asla uyumaz
Yasaaaaaaa o saatte uyanıp geceye kadar nasıl dayanıyor,,,,,, benim kızım da dün ne olduysa saat 1 de zorla yatırdım 12 de kalktı sabah daAyyy oğlumda keske dünya uyuma gününe katilaydiiiisabah 5 buçuktu uyandi 6 buçuğa kadar ben uyudum tekrar ama uyandik 6 bucukta daha güneş bile yoktu gündüz de asla uyumaz
Dün biz markette 230 harcadık aldıklarımız,
Yarım kg beyaz peynir
Yarım kg kaşar
10 liralık zeytin
Bir kavanoz reçel
Büyük sıvı sabun
Çamaşır suyu
Fındık ezmesi
Ketçap
Sirke
Biber salça
Konserve mısır
2 poğaça 2 ekmek
10’lu yumurta 10 tl
Tahin pekmez küçük boy
başka aklıma gelmiyor, ankaralılar bu altunbilekler denen market pahalı mı yoksa bunlara 230 tl normal mi..
Beyaz peynir 12-13 civarı kaşarsa 18 idi. Çok pahalı geldi bana da ya sanırım bim’e filan yönelicem...ankaralı değilim ama sanki biraz pahalı geldi bana. ortalama 150 tl civarı tutması lazım. Peynirler pahalıydı sanırım
+ unuttuklarımDün biz markette 230 harcadık aldıklarımız,
Yarım kg beyaz peynir
Yarım kg kaşar
10 liralık zeytin
Bir kavanoz reçel
Büyük sıvı sabun
Çamaşır suyu
Fındık ezmesi
Ketçap
Sirke
Biber salça
Konserve mısır
2 poğaça 2 ekmek
10’lu yumurta 10 tl
Tahin pekmez küçük boy
başka aklıma gelmiyor, ankaralılar bu altunbilekler denen market pahalı mı yoksa bunlara 230 tl normal mi..
Canım peynirler çok zamlandıBeyaz peynir 12-13 civarı kaşarsa 18 idi. Çok pahalı geldi bana da ya sanırım bim’e filan yönelicem...
Geceye kadar dayanamiyo zaten 8 bucukta felan uyuyo canım ama aksam 6 gibi cok uykusu geliyo yatsa uyur ama o zaman uyutmuyorum gece uyumaz çünküYasaaaaaaa o saatte uyanıp geceye kadar nasıl dayanıyor,,,,,, benim kızım da dün ne olduysa saat 1 de zorla yatırdım 12 de kalktı sabah da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?