Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar bebeklerinizi sağlıkla büyütün. Doğumdan çok emzirmeden korkuyorum gümüş kapak aldınız mı alsam mı doğumdan önce kararsızım, en etkili o gibi yorumlara bakınca.
canım bnim görümcem almıstı onda pek etkılı olmamıs bana verdi düzenli kullandım yara olmadı hıc cok sukur. memnun kaldım yani

doymassa zaten cılgınca aglar farklı bi sekılde anlarsın bide kılo artısından muayenede anlıyor doktor.
ıstedıgı kadar emsin bizimki de ilk 2ay hiç uyumuyordu 10 saat aralıksız uyumadıgı olmustu ilk 5 gün sarılık oldu hep uyudu sonra gecınce hıc uyumamıstı.
bide süte çok nazar deger canım bol oldugunu herkese söyleme yettıgı kadar var de benden tavsiye

Günaydın kızlar‍♀

Eşim bugün dünya uyuma günü diye ilan etti
Herkes uyuyacakmış

Yapacak o kadar çok işim var ki, bebeği ona bırakıp işlerimi yapacaktım sözde

Haftanın bir günü izinli, ve çok yorulduğu için; kıyamadım, tamam sen uyu dedim..

Sabah renklileri attım makinaya
Ütü yapmam gerekiyor
Yerler süpürüp silinecek
Yapmak istediğm o kadar şey var ki..
Yetişemiyorum, hiç bişeye..

Neyse oğluş uyumuşken gidip kahvaltı hazırlayayım

Çocuk bakmak zor iş canım birkaç yerden akıl almıştır ücret az vb şeyler bende çok duyuyorum ben bakarım bişey istemem çocukların perişan olmasın annen dinlensin diyip daha bakmadan birkaç gün sonra çocuk bakanların ne kadar aldıgıyla ilgili konuşma açınca anlıyorsun niyetlerini en iyisi annem yine oda bakamayacaksa kreş en azından saatleri belli

Günaydın mutlu pazarlar hava buz gibi ve yağmurlu biz ilçedeyiz bağlı olduğumuz ilde kar yağıyor.yarin bizde o ile gideceğiz inşallah yollarda sorun yaşamayız sağ salim gidip hayırlı haberlerle geliriz
Markete gidilmesi gerek,sıvı yağ,yumurta,bulaşık süngeri ve teli ,domestos, ve aklıma gelmeyen bikac eksik daha var.malesef harcamalı bir gün.
Dün akşam pide çok güzeldi misafirlerde çok beğendiler güzel oldu böyle dediler.gece 12 de gittiler benim yatmam saat 1.30 oldu sabah ta 7 de kalkıyorum
Çok yoruldum sırtım ve belim hala ağrıyor.bugun çamaşır yıkanıp kurutulacak etraf toplu neyseki,akşama yemek yapılacak.Onun dışında oğluşun ödevleri tek tek kontrol edilecek.Tatlimiz ve meyvemiz var bolca gün içinde atıştırıriz kahvaltıyı yeni yaptık daha masa duruyor.

Ayyy oğlumda keske dünya uyuma gününe katilaydiiii sabah 5 buçuktu uyandi 6 buçuğa kadar ben uyudum tekrar ama uyandik 6 bucukta daha güneş bile yoktu gündüz de asla uyumaz

Haklısın canım.Canı sağolsun ne yapayım.Annem hayatta değil malesef gurbetteyim ve bakıcıya mecburum

Ayyy oğlumda keske dünya uyuma gününe katilaydiiii sabah 5 buçuktu uyandi 6 buçuğa kadar ben uyudum tekrar ama uyandik 6 bucukta daha güneş bile yoktu gündüz de asla uyumaz

Eşim uykuyu çok sever, Maşallah diyeyim oğlum da babasına çekmiş
Allah yardıncın olsun canım, çok zor olmalı

Yasaaaaaaa o saatte uyanıp geceye kadar nasıl dayanıyor,,,,,, benim kızım da dün ne olduysa saat 1 de zorla yatırdım 12 de kalktı sabah da

Dün biz markette 230 harcadık aldıklarımız,

Yarım kg beyaz peynir
Yarım kg kaşar
10 liralık zeytin
Bir kavanoz reçel
Büyük sıvı sabun
Çamaşır suyu
Fındık ezmesi
Ketçap
Sirke
Biber salça
Konserve mısır
2 poğaça 2 ekmek
10’lu yumurta 10 tl
Tahin pekmez küçük boy

başka aklıma gelmiyor, ankaralılar bu altunbilekler denen market pahalı mı yoksa bunlara 230 tl normal mi..

ankaralı değilim ama sanki biraz pahalı geldi bana. ortalama 150 tl civarı tutması lazım. Peynirler pahalıydı sanırım

İyi pazarlar kızlar

Bizde kahvaltımızı yaptık büyük kızım spora gitti küçük kızımla oynuyoruz gerçi şuanda kahvemi içiyorum,,,, ortalığı da topladım dışarda bayağı yağmur yağıyor

Bende bugün lahmacun yapıcam kaç gündür konuşuluyor canım istedi kıymayı çıkardım difrizden birazdan içini hazırlar gönderirim bizim burda küçük yapılıyor yuvarlak tanesi 60 kuruştu

+ unuttuklarım
Süt meyve suyu turşu

Yasaaaaaaa o saatte uyanıp geceye kadar nasıl dayanıyor,,,,,, benim kızım da dün ne olduysa saat 1 de zorla yatırdım 12 de kalktı sabah da
Geceye kadar dayanamiyo zaten 8 bucukta felan uyuyo canım ama aksam 6 gibi cok uykusu geliyo yatsa uyur ama o zaman uyutmuyorum gece uyumaz çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…