- 7 Ocak 2018
- 27.556
- 80.004
- 598
- 35
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #49.781
Canım geceler uzun ya o yüzden sabah erken kalkıyordur yatış saatini 10 a çeksen belki sabah 9 gibi kalkarGeceye kadar dayanamiyo zaten 8 bucukta felan uyuyo canım ama aksam 6 gibi cok uykusu geliyo yatsa uyur ama o zaman uyutmuyorum gece uyumaz çünkü
Benim oğlumda 3 bucuk yaşında ama gece beni istiyo yaa ayirdim odaları ama cagiriyo gece emzirmeyi biraktigimizdan beri kirpiklerimle oynayıp uyuyo nasil birakicaz bilmiyorum hic. Bide gec yatsada ayni saatlerde kalkiyo canım en gec 7 buçuk felanCanım geceler uzun ya o yüzden sabah erken kalkıyordur yatış saatini 10 a çeksen belki sabah 9 gibi kalkar
Kızım da gündüz çok uyursa gece uyumak istemiyor dün gündüz 3 saate yakın uyudu biz uyandırdık gece de uykuya dalamadı,,,,,
Bi de bugünlerde gece beni istiyor yoksa ağlıyor yanıma alınca mışıl mışıl uyuyor
Kirpiklerin çok güzel demek ki annesiBenim oğlumda 3 bucuk yaşında ama gece beni istiyo yaa ayirdim odaları ama cagiriyo gece emzirmeyi biraktigimizdan beri kirpiklerimle oynayıp uyuyo nasil birakicaz bilmiyorum hic. Bide gec yatsada ayni saatlerde kalkiyo canım en gec 7 buçuk felan
Benim oğlumda 3 bucuk yaşında ama gece beni istiyo yaa ayirdim odaları ama cagiriyo gece emzirmeyi biraktigimizdan beri kirpiklerimle oynayıp uyuyo nasil birakicaz bilmiyorum hic. Bide gec yatsada ayni saatlerde kalkiyo canım en gec 7 buçuk felan
Benimki 5 yaşında hala gelip yanımızda yatmaya çalışıyorBenim oğlumda 3 bucuk yaşında ama gece beni istiyo yaa ayirdim odaları ama cagiriyo gece emzirmeyi biraktigimizdan beri kirpiklerimle oynayıp uyuyo nasil birakicaz bilmiyorum hic. Bide gec yatsada ayni saatlerde kalkiyo canım en gec 7 buçuk felan
Birinin çocuklar ilgilenmesi anneninde cay kahve keyfi yapması ne güzelmişAllah kimseyi anasız babasız bırakmasın.Oğlan nasıl mutlu baba baba hep peşinde sürekli oynuyorlar babasıyla yatıyor akşam ben oğlanın yatakta uyudum beni dışladı
Gözün aydın canım eşin gelmiş sanırımOğlanın iğnesi var akşam üzeri iğnesini yaptırmaya çıkarız.Dünden mercimek çorbası var yanına mantar sote yapcm yeter.
Cnm bazen indirimli ürünleri oluyor yinede migrosa çağdaşa göre ucuz ürünleri varDün biz markette 230 harcadık aldıklarımız,
Yarım kg beyaz peynir
Yarım kg kaşar
10 liralık zeytin
Bir kavanoz reçel
Büyük sıvı sabun
Çamaşır suyu
Fındık ezmesi
Ketçap
Sirke
Biber salça
Konserve mısır
2 poğaça 2 ekmek
10’lu yumurta 10 tl
Tahin pekmez küçük boy
başka aklıma gelmiyor, ankaralılar bu altunbilekler denen market pahalı mı yoksa bunlara 230 tl normal mi..
En kısa zamanda iyi anlaşabilecegin bir bakıcı bulursun inşallahHaklısın canım.Canı sağolsun ne yapayım.Annem hayatta değil malesef gurbetteyim ve bakıcıya mecburum
Yıl sonu ya şimdi yatmaz zaten ocakta gelir inşBaşvuru yapalı 2ay oldu daha doğum parası yatmadi. Hepi topu 400 lira
Yok yatmış gidip aldım.Yıl sonu ya şimdi yatmaz zaten ocakta gelir inş
1tatli kaşığı veriyorum ben.Selamlar
Kizlar ya bişi soracağım oğlum 3,5 yaşında ocean balık yağı aldım ama ne kadar vereceğimi tam anlayamadım geçen burada okumuştum kullananlar var ne kadar veriyorsunuz acaba bı zahmet yazabilirmisiniz
Sağol canım. Çok şükür geldıGözün aydın canım eşin gelmiş sanırım
Sorma ya insanın ailesi gibisi yok.Sıcacık olmuştur ev şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?