Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Geceye kadar dayanamiyo zaten 8 bucukta felan uyuyo canım ama aksam 6 gibi cok uykusu geliyo yatsa uyur ama o zaman uyutmuyorum gece uyumaz çünkü
Canım geceler uzun ya o yüzden sabah erken kalkıyordur yatış saatini 10 a çeksen belki sabah 9 gibi kalkar

Kızım da gündüz çok uyursa gece uyumak istemiyor dün gündüz 3 saate yakın uyudu biz uyandırdık gece de uykuya dalamadı,,,,,

Bi de bugünlerde gece beni istiyor yoksa ağlıyor yanıma alınca mışıl mışıl uyuyor

Benim oğlumda 3 bucuk yaşında ama gece beni istiyo yaa ayirdim odaları ama cagiriyo gece emzirmeyi biraktigimizdan beri kirpiklerimle oynayıp uyuyo nasil birakicaz bilmiyorum hic. Bide gec yatsada ayni saatlerde kalkiyo canım en gec 7 buçuk felan

Kirpiklerin çok güzel demek ki annesi

O zaman akşam ne kadar erken yatarsa o kadar iyidir,,,, bende kızımı bi ara 8.30 gibi yatırıyordum sabah 8 de kalkıyordu ,,, artık havalarda soğudu bende sabah uykusuna çok düşkünüm akşam 10.30 gibi yatırıyorum sabah 11 e doğru kalkıyor

Ay ben de küçükken hep annemin kirpikleriyle oynarmışım kendime benzettim annem yoluyordun sevicem diye bütün kirpiklerimi diye söyler hep konu açılınca

Benimki 5 yaşında hala gelip yanımızda yatmaya çalışıyor

BettyRuble her markete gidisimizde bizde aynı şeyi yaşıyoruz. Bir poşete aldığımız şeylere bakıyoruz bir de fişe
Arkadaşlarda aynı şeyi söylüyor

Malesef çoğu ürünün gramajı daha düşük daha lezzetsiz ve daha pahalı.

Sıcacık olmuştur ev şimdi

Cnm bazen indirimli ürünleri oluyor yinede migrosa çağdaşa göre ucuz ürünleri var

Eşin çok fena hasta olmuş dün nöbetçiydi revirde ilaç almış geldi kahvaltıyı bile zor yaptı yattı hemen kızları aşagı indirdim biraz karla oynadık sonra markete gittik 73 TL tuttu aldıklarım 1 poşet eve geldik şimdi çorba yapcam sıcacık içsin faydası olur umarım

Selamlar
Kizlar ya bişi soracağım oğlum 3,5 yaşında ocean balık yağı aldım ama ne kadar vereceğimi tam anlayamadım geçen burada okumuştum kullananlar var ne kadar veriyorsunuz acaba bı zahmet yazabilirmisiniz

1tatli kaşığı veriyorum ben.
Ocean alıyordum hep bende.
Bu defa mollers varmış aldım . 1tatli kaşığı veriyorum.oglum 5yasinda.
Haftada en az 1 kez taze balık pişer evde fakat oğlum yemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…