- 25 Aralık 2016
- 5.343
- 11.769
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #49.701
Geçmiş olsun cnmSağol canım bi tane oğlu var 11 yaşında 1 senedir deniyorlar ocak ayında da oldu böyle yine kalbi durdu şimdi de yine durdu,,,, sebebini bilmiyoruz canım daha araştırılmadı
Kızlar
Kızkardeşim bugün atandı erzurum palandökene bilgisi olan var mi nasıl bir yer
Selam kızlar
Dünkü harcama
Markette
30 TL kontür
15 TL karides
Cips
Süt
Akşam eşim eve gelirken şırdan karın mumbar almış 95 tl
15 TL de şalgam almış
Bugünkü harcama
Kızıma döner aldım 10 tl
Başka da bir harcamam olmaz annemdeyim
Bugün 12.5 grm bilezik aldım kızlar 3.400 tuttu,,,gramını 272 den saydı,,,,
Teşekkürler canımSoğuk ötesi
En kalin kazaklarni çoraplarını götürsün yaninda
İçlik falan da
Hayırlı uğurlu olsun
Gule gule kullan canim bilezigini
Sağol canımGeçmiş olsun cnm
Evet canım. Güzel firsatKızlar yılbaşından sonra konut kredileri 0.79 olacakmışşşşş
Aynen bayağı düşük bir faiz inşallahhhh yeni yıl hepimize güzel haberler verirEvet canım. Güzel firsat
Fasulyeyi haşlayıp koyuyoruz ya dolaba, ben malesef haşlamadan koydum yazın. Koku oldu biraz acaba nasıl kurtulabilirim iki paket var ziyan olsun istemiyorum. Şimdi haşlayıp suyunu döküp yemek yapsam acaba nasıl olurEşimin işyerinde işleri var evde tekim
Yeşil fasulye yaptım buzluktan.
Yanına köfte kizarttim. Yoğurt turşu.
Akşama da aynı menü.
Bugün harcama yok ama yarın dolma yapacağım pirinç alınacak. A101de indirimde.
İnan hiç bilmiyorum. Ben domatesle yağda sararincaya kadar kavurup koyuyorumFasulyeyi haşlayıp koyuyoruz ya dolaba, ben malesef haşlamadan koydum yazın. Koku oldu biraz acaba nasıl kurtulabilirim iki paket var ziyan olsun istemiyorum. Şimdi haşlayıp suyunu döküp yemek yapsam acaba nasıl olur
kundak yapıyor musun tuce bazı bebekler sıçrıyor eli kolu serbest olunca. Benim kızım öyleydi kundak yapmayınca uyumazdı sıçrardı ancaTünaydınsabah kahvaltı ettik annem sütlü kahve yaptı filan . Öyle oturuyoruz bebek doydu doymadı muhabbeti var evde . Anneme dedim ki anne tam doyduğunu nasıl anlayacağız. Annemde git odada sor dedi . Bende öyle yaptım gidip odada kv ye anne doyduğunu nasıl anlayacağım dedim . Öyle suratıma baktı cvp vermedi 12.5 ml mama verdik bebek hala aynı dala dala uyumuyor uyumasın zaten olayın açlık olmadığı görülsün istiyorım . Sabahtan beri de emziriyorum sütüm atletimi ıslatıyor
Tuce benim bebede surekli meme istiyor yara oldu benim hep kan topladi uclari. Sende durumlar nasil onlem aliyormusun. Ben zeytinyagi ve lanolin krem suruyorum ama nafile.Tünaydınsabah kahvaltı ettik annem sütlü kahve yaptı filan . Öyle oturuyoruz bebek doydu doymadı muhabbeti var evde . Anneme dedim ki anne tam doyduğunu nasıl anlayacağız. Annemde git odada sor dedi . Bende öyle yaptım gidip odada kv ye anne doyduğunu nasıl anlayacağım dedim . Öyle suratıma baktı cvp vermedi 12.5 ml mama verdik bebek hala aynı dala dala uyumuyor uyumasın zaten olayın açlık olmadığı görülsün istiyorım . Sabahtan beri de emziriyorum sütüm atletimi ıslatıyor
Hep kundaklı canım yaKund
kundak yapıyor musun tuce bazı bebekler sıçrıyor eli kolu serbest olunca. Benim kızım öyleydi kundak yapmayınca uyumazdı sıçrardı anca
Bende tahinin yağını sürüyorum sonra siliyorum. Hametan ve madikasol çok iyi ikisini karıştırıp sürüyorum sonra emzirmeden Yıkıyorum. Lanolini arkadaşım kullandı ona da işe Yaramadı ne yazık kiTuce benim bebede surekli meme istiyor yara oldu benim hep kan topladi uclari. Sende durumlar nasil onlem aliyormusun. Ben zeytinyagi ve lanolin krem suruyorum ama nafile.
Niye cevap vermiyor kv sırf emzirdim dedin diye mi alındıBende tahinin yağını sürüyorum sonra siliyorum. Hametan ve madikasol çok iyi ikisini karıştırıp sürüyorum sonra emzirmeden Yıkıyorum. Lanolini arkadaşım kullandı ona da işe Yaramadı ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?