- 7 Ocak 2018
- 27.556
- 80.004
- 598
- 35
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #49.801
Çok teşekkür ederim bende bı yemek kaşığı vermiştim vitaminini arada kalmıştım bende bir tatlı kaşığı vereyim benim de oğlum yemiyor ne yazikki1tatli kaşığı veriyorum ben.
Ocean alıyordum hep bende.
Bu defa mollers varmış aldım . 1tatli kaşığı veriyorum.oglum 5yasinda.
Haftada en az 1 kez taze balık pişer evde fakat oğlum yemiyor.
Yazın memleketten tereyağ aldım topluca. Toplu almak çok temiz ya böyle yarım kilo peynir filan insanın sinirini bozuyorBettyRuble her markete gidisimizde bizde aynı şeyi yaşıyoruz. Bir poşete aldığımız şeylere bakıyoruz bir de fişe
Arkadaşlarda aynı şeyi söylüyor
Malesef çoğu ürünün gramajı daha düşük daha lezzetsiz ve daha pahalı.
Bu ara baba hasta evdeydi uyumayı bir türlü gece 11 den aşağı uyumuyor sabah 10 da fln uyanıyor dun 11 bucuktu uyudu 11 e geliyordu uyandikGeceye kadar dayanamiyo zaten 8 bucukta felan uyuyo canım ama aksam 6 gibi cok uykusu geliyo yatsa uyur ama o zaman uyutmuyorum gece uyumaz çünkü
Amin canım çok sağolEn kısa zamanda iyi anlaşabilecegin bir bakıcı bulursun inşallah
Gözün aydın basvurusu nasıl oluyor onların özlük aracılığıyla mı bireysel mi bide 2 ay yarım gün süt izni direk baslıyor dimi o bitince yıllık iznimi alıyım diyorum çokta bilmiyorumYok yatmış gidip aldım.
Oh gidiş günü belli olmuş bende çok rahat edemiyorum şimdiye kadar 1 kereye yatıya gittik uyuyamadım evimden başka yer rahat gelmiyor gelincede karıştırmıyor artık bir keresinde tabak bardak indirdi yanlışlıkla şimdi korkuyorMerhaba kızlar sabah kahvaltı dan sonra kv ile eşim alışverişe gittiler kv nin biletini almışlar 130 tl salı gününe . 85 TL markette harcadılar . Bende bebek emzirdim makyaj yaptım saçlarımı düzleştirdim lohusa tacımı taktımyalandan yatağa yatıp resim çekineceğim hiç yatmadım annem patates salatası ve kete yaptın çay koydu kv mutfağa geldi biletimi aldık dedi öyle duydum salı olduğunu annemle asla olmaz dedik . Oğlum daha banyo yapmadı görmesi lazım sonuçta hakkı torunu . Bende hemen aradım bileti açığa aldırdım. Zaten hafta için göbek düşer banyo yaptırırlar. Annemde dedi ki bak x hanım şöyle yapalım benim eşim gelecek zaten abi ile birlikte otobüse binip gelsinler çekinmesin tuğçe sizin kızınız birlikte görelim torunumuzu dedi kv kp ile konuşacak . Bende cuma akşam binsinler cumartesi sabah inerler eşimde tatil olur 2 gün hep birlikte zaman geçiririz diye düşündüm bakalım kp ne diyecek
Yaaa kuzum hiç kıyamıyorum çocuklara iğne yapilmasina çok korkuyorlar kuzularOğlanın iğnesi var akşam üzeri iğnesini yaptırmaya çıkarız.Dünden mercimek çorbası var yanına mantar sote yapcm yeter.
Eşim yaptı herşeyi.Gözün aydın basvurusu nasıl oluyor onların özlük aracılığıyla mı bireysel mi bide 2 ay yarım gün süt izni direk baslıyor dimi o bitince yıllık iznimi alıyım diyorum çokta bilmiyorum
Tesekkürler bizim tam gün maalesef 2de çıkılıyomuş galiba öğle tatilinde calışsamda 1de cıksam keşkeEşim yaptı herşeyi.
Önce kimlik çıkardı. Hastaneden aldığı doğum raporu ile aile sosyal politikalar bakanlığı na başvurdu.
Memurları bilmiyorum süt izni nasıl oluyor.
Ben öğleden önce isteyeceğim derslerimi
Günlük 3veya 4ders verirler
Yaaa benim oğlumda öyle ya niye ki acaba duygusal bi bağı var kirpiklerimle bide her gün rimel sürdürürAy ben de küçükken hep annemin kirpikleriyle oynarmışım kendime benzettimannem yoluyordun sevicem diye bütün kirpiklerimi diye söyler hep konu açılınca
Sabah uykusu uyuyabilsem bende cok severimKirpiklerin çok güzel demek ki annesi
O zaman akşam ne kadar erken yatarsa o kadar iyidir,,,, bende kızımı bi ara 8.30 gibi yatırıyordum sabah 8 de kalkıyordu ,,, artık havalarda soğudu bende sabah uykusuna çok düşkünüm akşam 10.30 gibi yatırıyorum sabah 11 e doğru kalkıyor
Yok bacım benim oglan bebekliğinden beri böyle uyaniyo. Eger hasta olup uyumazsa allah korusunBu ara baba hasta evdeydi uyumayı bir türlü gece 11 den aşağı uyumuyor sabah 10 da fln uyanıyor dun 11 bucuktu uyudu 11 e geliyordu uyandik
Fasulye koymadım ama biber dolması koydum çıkarınca ısıttı gayet güzeldiKızlar dünden fazla yeşil fasulye arttı. Dökmeye kıyamadım.
Sakla kabına koyup buzluğa attım.
Çıkarınca bozulmuş olur mu. Daha önce pişmiş yemek koymadım çünkü
İyi yapmışsınız annenin öyle söylemeside çok iyi olmuşMerhaba kızlar sabah kahvaltı dan sonra kv ile eşim alışverişe gittiler kv nin biletini almışlar 130 tl salı gününe . 85 TL markette harcadılar . Bende bebek emzirdim makyaj yaptım saçlarımı düzleştirdim lohusa tacımı taktımyalandan yatağa yatıp resim çekineceğim hiç yatmadım annem patates salatası ve kete yaptın çay koydu kv mutfağa geldi biletimi aldık dedi öyle duydum salı olduğunu annemle asla olmaz dedik . Oğlum daha banyo yapmadı görmesi lazım sonuçta hakkı torunu . Bende hemen aradım bileti açığa aldırdım. Zaten hafta için göbek düşer banyo yaptırırlar. Annemde dedi ki bak x hanım şöyle yapalım benim eşim gelecek zaten abi ile birlikte otobüse binip gelsinler çekinmesin tuğçe sizin kızınız birlikte görelim torunumuzu dedi kv kp ile konuşacak . Bende cuma akşam binsinler cumartesi sabah inerler eşimde tatil olur 2 gün hep birlikte zaman geçiririz diye düşündüm bakalım kp ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?