Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar.
Yazamadım bugün
Orduevinde bı davete katıldık.
Çocukları da götürdük.kiz maşallah uslu uslu yattı .
Okuluma yakın olduğu için bu evi tuttum ama lojmanlardan orduevinden birçok hizmetten etkinlikten uzak kalıyorum malesef. Arkadaşlarım ne güzel eğleniyorlar.
Günüm güzel geçti.

Yemek işini hallettik yemekliydi zaten davet.
Yarın belki kızım durmaz .et çıkardim buzluktan patates sulusu ve domatesli makarna yapacağım sabah erkenden.
Yanına salatayla iyi gider.
Kızlar tatlı pasta vs çok yapasim gelmiyor aşırı şeker hepsi.
Meyve yiyorz.
Kış meyveleri zaten favorim. Taze hurma ve nar her hafta alıyoruz. İkisi de pahali ama ucuz birşey kalmadı zaten. Portakalın kilosu bile en az4lira olmuş.

Anneme köy tavuğu kestir temizlet gelirken dedim. 10tane .paket yapsınlar dondursunlar güzelce.
Ayrıca tereyağ ve yumurta. Köy peyniri de bulur yaptırır babam.
Kızıma örgü yelek ceket yapmış birkaç tanıdık onları da getirecek.
Ayy bitsin artık annem gelsin bende okula başlayayım.

Ocak sonu son kez cagiracagim temizlikçi .
Artık annemle yavaş yavaş hallederiz düzene girer. 2cocuk gerçekten cokkkk zor.yani bana göre

Nar bizim içinde favori portakal mandalina için ölebilirim hamile kaldıktan sonra daha fazla meyve sebze yeme isteğim oluştu . Buranın da yerli narı var çok lezzetli her hafta kg kg yiyorduk . Annemler gelince kestim nar işini . Nar almıştım annemler gelirken annem tutmuş narların kabukları sertleşti kurudu diye büyük boy limon sıkacağında kocama bana kendine kv ye büyük bardak nar sıkmış bir sürü yoruldu ne gerekse sinirlendim görünce aldırmadım bir daha . Artık annem gidince yine alırız

Kızlar evdekiler yüzünden 1 paket mama almıştık en küçükboy . İçindeki o ölçekle sadece 1 kere yaptım sırf kv sussun diye bir daha yapmadım ihtiyaç yok . Üzerini okudum açıldıktan 3 hafta içinde kullanılması gerekiyor yazıyor canım sıkıldı yazık oldu verilen paraya ne olacak bu mama. Yarın eczaneye söyleyeceğim ihtiyaç sahibi vardır belki

Hadi gözünüz aydın Benim oğlumun göbeği de 15. Gün düşmüştü düşünce solisyona devam ettirmisti doktor aynı sizinki gibiydi bı götürün bakalim

devlet hastanesinin yenidoğan ünitesine de götürebilirsin.

Bende 40i çıkana kadar vermiştim. Küçük 1paket bitmişti. İkincisini almıştım 1olcek ancak kullandık.paket açık diye kimseye vermedim tuce. Ne bileyim belki bı sıkıntı olur başka birşey yüzünden sonra mamadan mı oldu acaba filan derler diye.sorumluluk almadım.
Mamayı da 80liraya almistim

Aaaaa doğru aklıma hiç böyle gelmedi teşekkür ediyorum püre

TV ünitesi yerine konsol aldık iyimi ettik acaba ya baktım ölçüleri aynı gibi 10cm falan var aralarında konsolun içinide kullanırız hem daha şık geldi gözüme fazla yüksekte değil. Siz ne tercih ediyorsunuz tv ünitesimi konsolmu?

bizim misafir salonunda tv altında konsol, oturma odasında tv unıtesı var konsol daha kullanıslı bnce gercı tv unıtemızınde altı kitaplık bıde 2 cekmeceli onu da kullanıyoruz

Bence tv ünitesi gereksiz bir eşya. Ancak konsol ustu De tv koymak icin Cok Cok yuksek. Tv nin izleme yuksekligi koltuga dik oturdugunuzda tam goz hizasi olmali. Yuksek olursa boyun kasilir.

Kesinlikle konsol ve üzerine TV çok daha kullanışlı.
Eğer şık duruyorsa .
Hem altınıda kullanırsın. Ben salonda vitrin tarzı olanları sevmiyorum .camdan tabak çanak görünmesi hoş değil.
Konsol güzel seçim

Ben 2.5 sene önce unite aldım aldoradan büyük birşey iki parcadan oluşuyor bardak çanak dizmelik değil spor bişey 4 çekmecesi ve kitaplığı var ufak süsler koydum çok şık seviyorum görende bayılıyor avangart olmadıkca unite seviyorum 1500 tl almıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…