- 7 Kasım 2017
- 16.743
- 40.977
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #50.241
Nar bizim içinde favori portakal mandalina için ölebilirim hamile kaldıktan sonra daha fazla meyve sebze yeme isteğim oluştu . Buranın da yerli narı var çok lezzetli her hafta kg kg yiyorduk . Annemler gelince kestim nar işini . Nar almıştım annemler gelirken annem tutmuş narların kabukları sertleşti kurudu diye büyük boy limon sıkacağında kocama bana kendine kv ye büyük bardak nar sıkmış bir sürü yoruldu ne gerekse sinirlendim görünce aldırmadım bir daha . Artık annem gidince yine alırızSelam kızlar.
Yazamadım bugün
Orduevinde bı davete katıldık.
Çocukları da götürdük.kiz maşallah uslu uslu yattı .
Okuluma yakın olduğu için bu evi tuttum ama lojmanlardan orduevinden birçok hizmetten etkinlikten uzak kalıyorum malesef. Arkadaşlarım ne güzel eğleniyorlar.
Günüm güzel geçti.
Yemek işini hallettik yemekliydi zaten davet.
Yarın belki kızım durmaz .et çıkardim buzluktan patates sulusu ve domatesli makarna yapacağım sabah erkenden.
Yanına salatayla iyi gider.
Kızlar tatlı pasta vs çok yapasim gelmiyor aşırı şeker hepsi.
Meyve yiyorz.
Kış meyveleri zaten favorim. Taze hurma ve nar her hafta alıyoruz. İkisi de pahali ama ucuz birşey kalmadı zaten. Portakalın kilosu bile en az4lira olmuş.
Hadi gözünüz aydın Benim oğlumun göbeği de 15. Gün düşmüştü düşünce solisyona devam ettirmisti doktor aynı sizinki gibiydi bı götürün bakalimOğlumun göbeği düştü az önceduygulandım hahaha yarın bir sağlık ocağına götüreceğim içi böyle ıslak hala iltihap gibi öyle mi olması lazım acaba ebe bi görsün. Annem katmer yapıyor eşim kamuflaj ütülüyor. Beni hiç aramayan kv hergün arar oldu
devlet hastanesinin yenidoğan ünitesine de götürebilirsin.Kızlar evdekiler yüzünden 1 paket mama almıştık en küçükboy . İçindeki o ölçekle sadece 1 kere yaptım sırf kv sussun diye bir daha yapmadım ihtiyaç yok . Üzerini okudum açıldıktan 3 hafta içinde kullanılması gerekiyor yazıyor canım sıkıldı yazık oldu verilen paraya ne olacak bu mama. Yarın eczaneye söyleyeceğim ihtiyaç sahibi vardır belki
Aaaaa doğru aklıma hiç böyle gelmedi teşekkür ediyorum püreBende 40i çıkana kadar vermiştim. Küçük 1paket bitmişti. İkincisini almıştım 1olcek ancak kullandık.paket açık diye kimseye vermedim tuce. Ne bileyim belki bı sıkıntı olur başka birşey yüzünden sonra mamadan mı oldu acaba filan derler diye.sorumluluk almadım.
Mamayı da 80liraya almistim
bizim misafir salonunda tv altında konsol, oturma odasında tv unıtesı var konsol daha kullanıslı bnce gercı tv unıtemızınde altı kitaplık bıde 2 cekmeceli onu da kullanıyoruzTV ünitesi yerine konsol aldık iyimi ettik acaba ya baktım ölçüleri aynı gibi 10cm falan var aralarında konsolun içinide kullanırız hem daha şık geldi gözüme fazla yüksekte değil. Siz ne tercih ediyorsunuz tv ünitesimi konsolmu?
Bence tv ünitesi gereksiz bir eşya. Ancak konsol ustu De tv koymak icin Cok Cok yuksek. Tv nin izleme yuksekligi koltuga dik oturdugunuzda tam goz hizasi olmali. Yuksek olursa boyun kasilir.TV ünitesi yerine konsol aldık iyimi ettik acaba ya baktım ölçüleri aynı gibi 10cm falan var aralarında konsolun içinide kullanırız hem daha şık geldi gözüme fazla yüksekte değil. Siz ne tercih ediyorsunuz tv ünitesimi konsolmu?
yok canım yarın sabah doktor kontrolümüz bir aksilik olmazsa yarın işimiz biter bitmez dönerizDöndün mü canım ne dedi doktor?
sade ağır duruyor güle güle kullanınKonsol bu yemek masasıyla bir aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?