Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım sanirim ayni hapı kullandık. Onu kullanırken düzenimi cok bozmuştu kullanmayı bırakmıştım
Olabilir canım, desolett benim şuan kullandığım. Emziren anneler 3. Hafta itibariyle kullanabilir yazıyor dün baya bi inceledim reçetesini. Ben emzirmeyi bırakalı çok oldu zaten benim oğlan 4. Ayda bıraktı daha da tutmadı memeyi. Gerçekten düzeni baya bozuyor ama bu ilaç, böyle devam ederse değiştiririm ben de

Canım ismini unuttum inan . 3 4 ay kullandım adet olmayınca bırakmıştım
Yaaaa sende mi ben hiç başlamayayım o zaman doktor yasmin kullanamazsın dedi . Ki eşimin kuzeni nasıl oldu bilmem emzirirken yasmin kullanmış 3. Ye hamile kaldı şoka girdi

Eşimle markete gittik 10 kg un aldım depoda durur ayrıca 2 paket çubuk kraker , kulak çubuğu, baldo pirinç 38 TL tuttu . Başka marketten ıspanak , çeri ,soğan yumurta 20 TL tuttu . Küçük bir dükkandan da 2 tane siyah tayt aldım evde giymek için öyle kaliteli değiller ama ihtiyacım Vardı sürekli kıyafet değiştirmem gerekiyor. Mutfakta davlunbazımız yok çünkü bacası bile yok . Yemek yaparken önceden balkon açardım şimdi oğluş var mutfakta yanımızda oluyor yanlız bırakmıyoruz öyle olunca üzerime koku siniyor yemek yaparken başka kıyafet giyiniyorum eşim gelirken başka . Evde fazla ihtiyacım var eşortman sevmiyorum öyle giyinince kötü hissediyorum tayt olacak beni sıkacak ancak öyle iyi hissediyorum. 40 TL oraya verdik . Eşim 100 TL benzin alacak 40 TL de arabanın aynasını kaplattırıtor

En iyisi spiral bence bende kist oldugu için evlenmeden önce yıllarca dogum kontrol hapı kullandım evlenince hiç kullanmadım geçen yıl ocakta spiral taktırdım kondom kullandı eşim güvenemedim bir ara 3.yü yapsak mı demeye başladı gönlü yoktu spiral taktırmak ama ben çalışıyorum inanın çok zor oluyor hem çalışmak hem ev çocuklar işyeri ev arası uzak en iyi çözüm spiral geldi çok şükür memnunum 1 yıl ıldu

Buzlukta lahmacun vardı çıkardım yanına çorba mücver ohhhhh menü tamamlandı

Bi de gelin pastası yaptım Bugünlerde favorim çok hafif ve güzel tatlı

Günün harcaması
Krem şanti 2 paket,,, Hindistan cevizi,,, toz biber,,, cipssss

Toplam 20 tl

Harcaması günler çokkkkk uzaktaaaaaa

Oğlumun göbeği düştü az önce duygulandım hahaha yarın bir sağlık ocağına götüreceğim içi böyle ıslak hala iltihap gibi öyle mi olması lazım acaba ebe bi görsün. Annem katmer yapıyor eşim kamuflaj ütülüyor. Beni hiç aramayan kv hergün arar oldu

Ciğer salata cacık yaptım yedik.Tavuk suyu çorba ve taze fasulye yaptım onları dolaba atacağım yarın yanına pilav yapar yeriz.Supangle istedi oğlan onu pişirdim yedi yarında yer.Süt aldım yoğurt mayaladım eşim süpürüp sildi bende şimdi lavabo ovup toz alacağım.Nevresimleri değiştirdim yıkadım yarında renkli atarım bir makina.
Oğlanı yıkayıp bir kahve yapacağım biraz oturalım
Bugünkü harcama ekmek ve meyve için 53 tl
Süt için 10tl.
Portakal
Kivi
Muz
Havuc
Salatalık
Patates
Sıkmalık portakal.
Mandalina

Sıfır harcama buzlukta yufka vardı onu çıkardım buzu çözülsün peynirli tava böreği yapcam peynir getirmişti annem tulum yarın kızımın beslenmesine koyarım eşim gelince yer kahvaltıda ben sabah kahvaltısı dışında ekmek yemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…