- Konu Sahibi pure hazel
-
- #50.221
Olabilir canım, desolett benim şuan kullandığım. Emziren anneler 3. Hafta itibariyle kullanabilir yazıyor dün baya bi inceledim reçetesini. Ben emzirmeyi bırakalı çok oldu zaten benim oğlan 4. Ayda bıraktı daha da tutmadı memeyi. Gerçekten düzeni baya bozuyor ama bu ilaç, böyle devam ederse değiştiririm ben deCanım sanirim ayni hapı kullandık. Onu kullanırken düzenimi cok bozmuştu kullanmayı bırakmıştım
,Canım bir marka var sağlık bakanı onaylı iyi bir dvit istersen özelden link atayım burdan yasak galiba bende kendime ve kızıma alcam ins
Yaaaa sende miCanım ismini unuttum inan . 3 4 ay kullandım adet olmayınca bırakmıştım
Özelin kapalı sanırımOlur canım
,
Yaa kondom kullanın kızlar hormonlarınızla oynamayınYaaaa sende miben hiç başlamayayım o zaman doktor yasmin kullanamazsın dedi . Ki eşimin kuzeni nasıl oldu bilmem emzirirken yasmin kullanmış 3. Ye hamile kaldı şoka girdi
Benim midem bulanıyor ondan ayYaa kondom kullanın kızlar hormonlarınızla oynamayın
Metreküp fiyatı kaç acaba kronikcimdogalgazı hesapladım 9-10 ocak gibi gelir simdilik 420 lira
faturadan aynı oranları çarparak buluyorum canım 244 metreküp harcamışız sımdıye kadarMetreküp fiyatı kaç acaba kronikcim
Döndün mü canım ne dedi doktor?Mutlu pazarlar
Hava acık şükür birazdan yola çıkacağız
Katiliyorum. Bence de d kontrol isi kadinda degil erkekte olmali.Yaa kondom kullanın kızlar hormonlarınızla oynamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?