Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Telefonlarımıza bir uygulama indirdi eşim çeşit çeşit ninniler bende açtım bebek emzirip internette geziyorum bir yandan ninni çalıyor . Eşim diyor ki valla benim uykum geldi haksız sayılmaz bana da aynı şey oldu

Benim prensesim yanımda yatmak istiyor.
Besige koyuncaa ağlıyor kuzum.
Yanımda o kadar tatlı kokuyor ki kuzum.
Bambaşka birşey.
Bu duyguyu tatmak isteyen herkese versin rabbim

Benim mobilyalarım halılarım filan hep beyaz çok is çekiyorlar sinir oluyorum. Haftada 3 kez arapsabunlu deterjanlı suyla toz alıyorum . 3 ayda bir cif ile siliyorum simsiyah su oluyor . Anneme söylüyordum abartıyorsun diyordu gelip benim evde sil süpür yapınca ne demek istediğimi anladı

Benim prensesim yanımda yatmak istiyor.
Besige koyuncaa ağlıyor kuzum.
Yanımda o kadar tatlı kokuyor ki kuzum.
Bambaşka birşey.
Bu duyguyu tatmak isteyen herkese versin rabbim
Bizde de aynı durum var dikişlerim yüzünden beşiğinde yatırmadım gece kalkacak gücüm olmuyordu . Şimdi de biraz mızırdanıyor yatağında alıştırmaya çalışıyorum

Benim salonhalim da beyaz

İyi geceler kızlar
Bugün sabah ekmek ve çubuk kraker dışında bi harcamamız olmadı

akşam oğlumun doğum günü için yeğenimize davetliydik o kendi evinde yapmak istedi. Sağolsun bir sürü şey hazırlamış sevdiğimiz insanlarla güzel bir akşam geçirdik

Yarın ve salı günü için ciddi fırtına uyarısı var, istanbul ve marmara bölgesinde yaşayan arkadaşlar, baya ağır geçecekmiş çatılar uçabilir ağaçlar sökülebilir dedi haberler.
dışarı çıkarsanız dikkatli olmanızı tavsiye ederim

Günaydın okyonus benim hem konsol hem TV ünitesi var konsola yemek takımını ve dikiş makinasını koydum TV ünitesinin üst kenarında kitaplık var oraya kitaplarımızı dizdim altında 3 bölme var oraya da fotograf albümleri evrak çantası çocukların kırtasiye malzemelerini koydum

Konsol bu yemek masasıyla bir aldık
Cnm Doğtaş güzel bir seçim olmuş güzel günlerde kullanın. Şimdi tv üniteleri altı dolaplı yan tarafları yukarılara doğru raflı falan oluyor alt kısım konsol görevi de görüyor. Ben konsol almadım çünkü mutfağım çok büyük ve dolap ihtiyacım yoktu ona rağmen tv ünitenin alt koşunlarına bile bir şeyler konulabiliyor. Tv izlerken yüksekte olması boyun ağrısı yağıyor oturunca göz hizasında tv bağlıyor tv aldığınız yerden gelenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…