- Konu Sahibi pure hazel
-
- #50.201
Bana da ilk 10 gün demişti, ben 15 gün korundum garanti olsun diye.Doktor bana ilk ay korun demişti ama bilemedim canım. İnş yoktur sürpriz bende çok korkuyorum Allah isteyene versin kimseye aratmasın ıns
HahahaAranızda doğum kontrol hapı kullanan var mı ?
Ben doğumdan beri kullanmadım yani 2 yıldır . geçen ay başladım ilk kutu ilaç bitti 7 günlük aradayım bugün 6. Gün ve regl olmadım hala.
ilacı da çok dikkatli kullandım hep aynı saatte aldım, ilk 15 gün ekstra korunma yöntemi kullandım. Neden böyle oldu anlamadım başına gelen var mı acaba ?
Bu topiğin hamilelik kısmeti bana denk gelmemiştir umarım :))
ben kullaniyorum canım hep 3. Günde basliyo ama emziren anneler icin olan dogum kontrol hapini mi kullaniyosun hangisi onu kullanirken ben hic regl olmuyodum onun için kullanmayi biraktim hep yasmin kullaniyorumAranızda doğum kontrol hapı kullanan var mı ?
Ben doğumdan beri kullanmadım yani 2 yıldır . geçen ay başladım ilk kutu ilaç bitti 7 günlük aradayım bugün 6. Gün ve regl olmadım hala.
ilacı da çok dikkatli kullandım hep aynı saatte aldım, ilk 15 gün ekstra korunma yöntemi kullandım. Neden böyle oldu anlamadım başına gelen var mı acaba ?
Bu topiğin hamilelik kısmeti bana denk gelmemiştir umarım :))
Yeni basladigin icindir o zaman endiselenmene gerek yok bence canımBana da ilk 10 gün demişti, ben 15 gün korundum garanti olsun diye.
Şuan asla ikinciyi istemiyorum Allah biliyor, isteyen herkese versin istemeyeni de sürprizle karşılaştırmasın inşallah :))
Mayıs gibi çekilecek diyorlar canımHayırlı olsun canım TOKİ’nin kuraları çekildi mi ya sen berde yaşıyorsun
Emziren anneler için olanın ismi s ile mi başlıyorben kullaniyorum canım hep 3. Günde basliyo ama emziren anneler icin olan dogum kontrol hapini mi kullaniyosun hangisi onu kullanirken ben hic regl olmuyodum onun için kullanmayi biraktim hep yasmin kullaniyorum
Hahahaben kullandım 2 sene yasmini 3. Gün hasta oluyordum şimdi yeni başladın ya o yüzden vücûd adapte olmaya çalışıyor olabilir
ben kullaniyorum canım hep 3. Günde basliyo ama emziren anneler icin olan dogum kontrol hapini mi kullaniyosun hangisi onu kullanirken ben hic regl olmuyodum onun için kullanmayi biraktim hep yasmin kullaniyorum
Bende diyorum ki şimdi şu topiğe bir jinekolok üye bulsakben de hamilelikten önce uzun yıllar yasmin kullandım , hep 4. Gün oluyordum. Şimdi başka bir marka verdi doktor olmayınca endişe ettim valla. İlacın reçetesinde ilk ay olmayabilirsiniz hormonlar vücudun adapte olması vs yazıyor sanırım ondan.
hamile kalırsam bu topiğin yüzünden giren hamile kalıyor
SAğol canımInsallah çıkar canım hayirlisiyla
Canım bir marka var sağlık bakanı onaylı iyi bir dvit istersen özelden link atayım burdan yasak galiba bende kendime ve kızıma alcam insGünaydın kızlar
Dün annemlere gittik yemeğe,
Dayım memleketten dere balığı getirmişti..
annemle köy hindisi siparişi vermiştik, o geldi
200 tl onu ödedim,
20 tl taksi parası verdik
Anneme 1 kg tereyağı götürdüm..
Yeğenimin oyun halısı vardı,onu oğluma getirdik..
Şimdilik sevdi gibi, bakalım
Eşim sabah marketten
2,500 kg pirinç duru
Patates
Öncü salça
Keçap
Yoğurt ve cips aldı 70 lira ödedi
Oğluma D vitamini alıcaktık
Eczanede bulamadık, Decatabx ismi,
pembe olanı, internet sipariş mi versem acaba
Canım ismini unuttum inan . 3 4 ay kullandım adet olmayınca bırakmıştımEmziren anneler için olanın ismi s ile mi başlıyor
Canım sanirim ayni hapı kullandık. Onu kullanırken düzenimi cok bozmuştu kullanmayı bırakmıştımben de hamilelikten önce uzun yıllar yasmin kullandım , hep 4. Gün oluyordum. Şimdi başka bir marka verdi doktor olmayınca endişe ettim valla. İlacın reçetesinde ilk ay olmayabilirsiniz hormonlar vücudun adapte olması vs yazıyor sanırım ondan.
hamile kalırsam bu topiğin yüzünden giren hamile kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?