Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Doktor bana ilk ay korun demişti ama bilemedim canım. İnş yoktur sürpriz bende çok korkuyorum Allah isteyene versin kimseye aratmasın ıns
Bana da ilk 10 gün demişti, ben 15 gün korundum garanti olsun diye.
Şuan asla ikinciyi istemiyorum Allah biliyor, isteyen herkese versin istemeyeni de sürprizle karşılaştırmasın inşallah :))

Hahaha ben kullandım 2 sene yasmini 3. Gün hasta oluyordum şimdi yeni başladın ya o yüzden vücûd adapte olmaya çalışıyor olabilir

ben kullaniyorum canım hep 3. Günde basliyo ama emziren anneler icin olan dogum kontrol hapini mi kullaniyosun hangisi onu kullanirken ben hic regl olmuyodum onun için kullanmayi biraktim hep yasmin kullaniyorum

Bana da ilk 10 gün demişti, ben 15 gün korundum garanti olsun diye.
Şuan asla ikinciyi istemiyorum Allah biliyor, isteyen herkese versin istemeyeni de sürprizle karşılaştırmasın inşallah :))
Yeni basladigin icindir o zaman endiselenmene gerek yok bence canım

ben kullaniyorum canım hep 3. Günde basliyo ama emziren anneler icin olan dogum kontrol hapini mi kullaniyosun hangisi onu kullanirken ben hic regl olmuyodum onun için kullanmayi biraktim hep yasmin kullaniyorum
Emziren anneler için olanın ismi s ile mi başlıyor

Hahaha ben kullandım 2 sene yasmini 3. Gün hasta oluyordum şimdi yeni başladın ya o yüzden vücûd adapte olmaya çalışıyor olabilir

ben de hamilelikten önce uzun yıllar yasmin kullandım , hep 4. Gün oluyordum. Şimdi başka bir marka verdi doktor olmayınca endişe ettim valla. İlacın reçetesinde ilk ay olmayabilirsiniz hormonlar vücudun adapte olması vs yazıyor sanırım ondan.

hamile kalırsam bu topiğin yüzünden giren hamile kalıyor

İsyerindeki arkadaşlardan gaza gelip spora yazılmış yıllık 400 TL
3 ay 200 tlmis dedim 3 aya yazıl sıkılır gitmezsin zaten. Yazında hiç gidemez cok yoğun bakalım bir heves başladı ama devam etmez biliyorum

Bende diyorum ki şimdi şu topiğe bir jinekolok üye bulsak

Günaydın kızlar
Dün annemlere gittik yemeğe,
Dayım memleketten dere balığı getirmişti..
annemle köy hindisi siparişi vermiştik, o geldi
200 tl onu ödedim,
20 tl taksi parası verdik
Anneme 1 kg tereyağı götürdüm..
Yeğenimin oyun halısı vardı,onu oğluma getirdik..
Şimdilik sevdi gibi, bakalım
Eşim sabah marketten
2,500 kg pirinç duru
Patates
Öncü salça
Keçap
Yoğurt ve cips aldı 70 lira ödedi
Oğluma D vitamini alıcaktık
Eczanede bulamadık, Decatabx ismi,
pembe olanı, internet sipariş mi versem acaba

Canım bir marka var sağlık bakanı onaylı iyi bir dvit istersen özelden link atayım burdan yasak galiba bende kendime ve kızıma alcam ins

Canım sanirim ayni hapı kullandık. Onu kullanırken düzenimi cok bozmuştu kullanmayı bırakmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…