- 7 Kasım 2017
- 16.743
- 40.977
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #50.341
Benimde alarm vermeye başladı eksikler.çıktım biraz yürüdüm arkadaşla liste yapmam lazım eksik baya var
benim daha fazla şeker hiç kalmadı sıvı yağ öyle şişenin dibinde un bitti kaşar beyaz peynir biraz kıyma almam lazım mantı yaparım misafirlerim perşembe geliyor 1 hafta bizdeler tavuk ceviz bitti kuru üzüm vb kuruyemiş aklıma bunlar geldi meyve sebze alınacakBenimde alarm vermeye başladı eksikler.
Sıvıyağ
Bulaşık Mak tableti
Şampuan
Kaşar
Yağ ve kir çözücü
hayrolsun canmRüyamda burnumu temizledim.Eşimle oğlanda yanımda ama nasıl akıyor burnum çeşme gibi. Rüya tabirlerine baktım 3 yerdede bebek gelecek hayırlı evlatların olacak kız bebeğe işaret diyorAllahım isteyene versin inş sürpriz yoktur.
Kangurular birbirine sarılmışlar o resim beni bitirdiKızlar belki haberiniz vardır avusturalya cayır cayır yaniyor ormanlık kesimleri özellikle. 20kisi hayatını kaybetmiş .fakat bu yangın özellikle vahşi doğaya hayvanlara bitkilere çok zarar vermiş.
Az önce bebek bir kanguru çıkardılar ağaç kabuğunun altına saklanmış.
Su veriyorlar nasil içiyor
Ayyyyy beni yazmışsın benimde eksiklerim çokkkBenimde alarm vermeye başladı eksikler.
Sıvıyağ
Bulaşık Mak tableti
Şampuan
Kaşar
Yağ ve kir çözücü
Geçen gün canım balık yanında gazoz istedi ilk kez içtim ve çok pişman oldum resmen gaz yaptıYağmur yağıyor diye markete çıkamadım evde ekmek de yoktu hiç karnım doymadı yaaaaaa
Birazdan mecbur çıkmam lazım kızın bezi bitti
Hamur yoğurdum karışık pizza yapacam
Yanına mercimekli hamur çorbası
Cola
Hoş geldiniz. Kendinizden bahseder misiniz birikim hedefiniz var mıMerhaba kızlar
Uzun zamandır takip ediyorum burayı her gün okuyorum
Bende katılabilir miyim aranıza
YAAaaa aslında. Böyle anlarda kimyon demle iç çünkü çok canın ister de içmezsen göğsün şişebilirGeçen gün canım balık yanında gazoz istedi ilk kez içtim ve çok pişman oldum resmen gaz yaptı
Yaa benimde canım nasıl istiyor.Geçen gün canım balık yanında gazoz istedi ilk kez içtim ve çok pişman oldum resmen gaz yaptı
Kimyonun hiçbir faydası yok bende malesefYAAaaa aslında. Böyle anlarda kimyon demle iç çünkü çok canın ister de içmezsen göğsün şişebilir
Bana çok iyi gelmiştiKimyonun hiçbir faydası yok bende malesef
Ay allahım ya canım soğuk kola içmek istiyor burger yemek istiyorum artıkYaa benimde canım nasıl istiyor.
Ama çocuk oturduğu yerden bile gazlanıyor onları içsem ne hale gelir
Hergün rezene içiyorum içine de kimyon atıyorumYAAaaa aslında. Böyle anlarda kimyon demle iç çünkü çok canın ister de içmezsen göğsün şişebilir
Canım ş u da bi gerçek bazı çocuklar gerçekten çok gazlı oluyorlar ne yaparsan yap fayda etmiyorHergün rezene içiyorum içine de kimyon atıyorum
Maaşları alınca napicaz .Altın kendini ne zannediyor acaba nereye kadar yükselecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?