Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benimde alarm vermeye başladı eksikler.
Sıvıyağ
Bulaşık Mak tableti
Şampuan
Kaşar
Yağ ve kir çözücü
benim daha fazla şeker hiç kalmadı sıvı yağ öyle şişenin dibinde un bitti kaşar beyaz peynir biraz kıyma almam lazım mantı yaparım misafirlerim perşembe geliyor 1 hafta bizdeler tavuk ceviz bitti kuru üzüm vb kuruyemiş aklıma bunlar geldi meyve sebze alınacak

Kahvaltı yaptık yatakları havalandırdım topladım
Ihlamur kuşburnu çayı yaptım oğlan ve ben içiyoruz düzenli olarak kışın
Akşam eşim yok kendime pazı yemeği yapacağım yıkadım doğradım sirkeli suya koydum beklesinler biraz
Oğlan uyudu uyanınca çamaşır yıkanacak wc lavabo temizlenecek

bugün sıfır harcama ile kapatırım çünkü aşırı yağmur yağıyor hiç çıkılacak gibi değil :) eşim de işe gitti onun da harcaması olmaz

Kangurular birbirine sarılmışlar o resim beni bitirdi

Geçen gün canım balık yanında gazoz istedi ilk kez içtim ve çok pişman oldum resmen gaz yaptı

Hergün rezene içiyorum içine de kimyon atıyorum
Canım ş u da bi gerçek bazı çocuklar gerçekten çok gazlı oluyorlar ne yaparsan yap fayda etmiyor

Benim küçük kızım nasıl fazlaydı anlatamam tüm mahalle sesine balkonlara çıkmıştı herkes soruyor bu çöktük niye durmadan ağlıyor hastaneye kendimizi zor atmıştık ama 4. Aya girince kendiliğinden kesildi

Bir de kendini üşütmemen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…