- 11 Mart 2013
- 33.674
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.053
- 798
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #50.361
Ay çok kötü ya ama bizim öyle değil şükürCanım ş u da bi gerçek bazı çocuklar gerçekten çok gazlı oluyorlar ne yaparsan yap fayda etmiyor
Benim küçük kızım nasıl fazlaydı anlatamam tüm mahalle sesine balkonlara çıkmıştı herkes soruyor bu çöktük niye durmadan ağlıyor hastaneye kendimizi zor atmıştık ama 4. Aya girince kendiliğinden kesildi
Bir de kendini üşütmemen lazım
Ayyyy evet yaaaaaa ne kadar yükselmişşşşşşAltın kendini ne zannediyor acaba nereye kadar yükselecek
Yani .kimyon filan fayda etmiyorCanım ş u da bi gerçek bazı çocuklar gerçekten çok gazlı oluyorlar ne yaparsan yap fayda etmiyor
Benim küçük kızım nasıl fazlaydı anlatamam tüm mahalle sesine balkonlara çıkmıştı herkes soruyor bu çöktük niye durmadan ağlıyor hastaneye kendimizi zor atmıştık ama 4. Aya girince kendiliğinden kesildi
Bir de kendini üşütmemen lazım
Aynı ben valla bende istiyorum kocam parayı savurup durmasaÇok yüksek altın ama ben altın almak istiyorum
Canım o zaman ben kimyon zararlı olur diye bebeğe vermemiştim doktor özel bir damla söyle 54 tl idi fiyatı allah ım çocuk onu içince daha da çoştu hemen onu kestim,,, bi gün annem geldi hemen kimyon verdi çocuğa aralıksız 4 saat uyumuştu ilk olarakYani .kimyon filan fayda etmiyor
Bende istiyorum.Çok yüksek altın ama ben altın almak istiyorum
Koltuk taksıdı başlıyor bizim kira kredi kasko sigorta taksıdı baya bir gider var.Subatta araba bakımı var bakalım ne para kalacak bilezik almak istiyorum ama kalacakmı paraBende istiyorum.
Çalışırken ek dersim oluyordu. Ayda 2 kezz alıyordum. Şimdi 1kez alıyorum diğer ay gelmek bilmiyor.
Bu arada maaşa son 8 gun
Ben ocakta ancak bin liralık birşey alabilirim.Koltuk taksıdı başlıyor bizim kira kredi kasko sigorta taksıdı baya bir gider var.Subatta araba bakımı var bakalım ne para kalacak bilezik almak istiyorum ama kalacakmı para
HoşbuldumHoş geldiniz. Kendinizden bahseder misiniz birikim hedefiniz var mı
İnşallah.Hoşbuldum
31 yaşındayım
6.5 yıllık evliyim
3.5 yaşında bir kızım var
Kendimize ait evimiz arabamız var
Borcumuz yok çok şükür
Sadece yaza tatil ayarladık onun taksitini ödüyüyoruz
Biriktirdigimiz nakit paramız ve düğünümüzden dogumdan falan altınlarımız var dogru zamanda yatırım yapabileceğimiz bir şeyler almak niyetindeyiz
2020 hedefim
2 tane beşi bir yerde
24 tane çeyrek
İnş kısmet olur
Allah analı babalı büyütsün inşallah tebrikler hemencecik toparlansın eve getirin inşGünaydın Kızlar,
Dün hastaneden eve geldik maalesef kızım ku vozde çok minik olduğu için, 1840 gr 46 cm doğdu.
doğum sanırım 1700 TL imiş onu karttan geçtik ani oldu nakitimiz yoktu zaten, ameliyattan sonra nereye ne harcanıyor hiç takip edilemiyor zatenipin ucu kaçtı... minik kızımız ne zaman eve çıkar o da belli değil maalesef birde aşırı sütüm oluyor diğer doğumumda da olmuştu engellemeye çalışıyorum bebeğin içebileceği kadar olsun diye uğraşıyorum göğüs ağrısı çekiyorum sezaryen çok güzel geçti yapıştırması güzel olmuş güzel toparlamış korse almayı düşünüyorum evdekini bi deneyeceğim ama önce
merhaba arkadaşım, fairy'i nasıl kesiyosun bi tarif eder misin? parçalanıp dökülüyo ya o açıdan sordum.n arkadaşımın önerisiyle fairy’yi ikiye kesip koyuyorum hem deterjan kokusu gelmiyor hem de gıcır gıcır temizliyor
Allah anali babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah minik kizin ❤dua ediyorum sürekli biran önce gelmesi için çok aşık etti beni kendine minikliğiyle
Çok süt olmasıda ayrı bir dert sütü azaltan yiyecekler yemeye içmeye çalışıyorum göğüslerim sanki birkıvamında
Sagol canım bende cok korkarım depremdenAy çok geçmiş olsun bir kere burada yanlızdım deprem olmuştu korkmuştum o zaman da
Hoşgeldin canımHoşbuldum
31 yaşındayım
6.5 yıllık evliyim
3.5 yaşında bir kızım var
Kendimize ait evimiz arabamız var
Borcumuz yok çok şükür
Sadece yaza tatil ayarladık onun taksitini ödüyüyoruz
Biriktirdigimiz nakit paramız ve düğünümüzden dogumdan falan altınlarımız var dogru zamanda yatırım yapabileceğimiz bir şeyler almak niyetindeyiz
2020 hedefim
2 tane beşi bir yerde
24 tane çeyrek
İnş kısmet olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?