Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ay çok kötü ya ama bizim öyle değil şükür

Yani .kimyon filan fayda etmiyor

Altın şuanda 303 görünüyor acaba bileziğin gramını ne kadardan alırlar

Yani .kimyon filan fayda etmiyor
Canım o zaman ben kimyon zararlı olur diye bebeğe vermemiştim doktor özel bir damla söyle 54 tl idi fiyatı allah ım çocuk onu içince daha da çoştu hemen onu kestim,,, bi gün annem geldi hemen kimyon verdi çocuğa aralıksız 4 saat uyumuştu ilk olarak

Bende istiyorum.
Çalışırken ek dersim oluyordu. Ayda 2 kezz alıyordum. Şimdi 1kez alıyorum diğer ay gelmek bilmiyor.

Bu arada maaşa son 8 gun
Koltuk taksıdı başlıyor bizim kira kredi kasko sigorta taksıdı baya bir gider var.Subatta araba bakımı var bakalım ne para kalacak bilezik almak istiyorum ama kalacakmı para

Koltuk taksıdı başlıyor bizim kira kredi kasko sigorta taksıdı baya bir gider var.Subatta araba bakımı var bakalım ne para kalacak bilezik almak istiyorum ama kalacakmı para
Ben ocakta ancak bin liralık birşey alabilirim.
Taksit var benimde .MTV var. Et alicaz 1250 ona ayırmam lazım
Şubat daha iyi olur insallah

Hoş geldiniz. Kendinizden bahseder misiniz birikim hedefiniz var mı
Hoşbuldum
31 yaşındayım
6.5 yıllık evliyim
3.5 yaşında bir kızım var
Kendimize ait evimiz arabamız var
Borcumuz yok çok şükür
Sadece yaza tatil ayarladık onun taksitini ödüyüyoruz
Biriktirdigimiz nakit paramız ve düğünümüzden dogumdan falan altınlarımız var dogru zamanda yatırım yapabileceğimiz bir şeyler almak niyetindeyiz
2020 hedefim
2 tane beşi bir yerde
24 tane çeyrek
İnş kısmet olur

İnşallah.
Çalışıyor musun

Selam kızlar

Güzel sohbetler dönmüş, hepsini okumaya çalıştım..

bugün eşim izinli, kahvaltı yaptık. Markete gidecektim, hava yağmurlu, gözüm almadı..
Akşam yemeğimz var.
Sabahtan ev yapımı puding yaptım.

Oğlum kendini döndürmeye çalışıyor bu aralar, onu izlemek çok keyifli

Doğum raporu parası yatınca; çeyrek altın alma hedefim vardı, hemen yatsaydı, 450 den alabilirdim.. şimdi 500 olmuş
Ne zamn yatar, Allah bilir..

Kaizen S tebrikler canım, Allah bebeğine hayırlı sağlıklı ömürler versin

Şu an çalışmıyorum hamile kaldıgımda sağlık sorunlarından dolayı işi bıraktım birdaha da dönmedim

Allah analı babalı büyütsün inşallah tebrikler hemencecik toparlansın eve getirin inş

Allah anali babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah minik kizin ❤

Hoşgeldin canım

Birikiminiz bereketli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…