Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet ya o da ayrı bi dert emerkende sorun oluyo surekli boğazına kaciyo öyle olmuştu benim de ☹
Ya gerçekten mi.
Benimde kız öksürüyor boğulacak gibi oluyor. Memeyi çıkarınca bı bakiyorum ki bebisimin yüzüne fışkırıyor.

Bı heyecanlanıyor görsen

Allah analı babalı buyutsun canım masAllah fazla sutun varsa sagıp depolayabılırsın ilerde çook ısıne yarar canım

Ya gerçekten mi.
Benimde kız öksürüyor boğulacak gibi oluyor. Memeyi çıkarınca bı bakiyorum ki bebisimin yüzüne fışkırıyor.

Bı heyecanlanıyor görsen
ay yerim onu ben yaa emzirmek cok güzel bi duygu biraktirirken cok aglamistim ben

Yataktan uzak tut. Ben öyle yapıyorum korkuyorum çünkü üzerine devrilebilir

Canım sütü azaltma sağ dondurucuna kaldır

Ay çok geçmiş olsun bir kere burada yanlızdım deprem olmuştu korkmuştum o zaman da

Yaaa canımmm

canım gözünüz aydın allah analı babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin sütünü sağıp buzluğa atsan çok işine yarar

Kızlar belki haberiniz vardır avusturalya cayır cayır yaniyor ormanlık kesimleri özellikle. 20kisi hayatını kaybetmiş .fakat bu yangın özellikle vahşi doğaya hayvanlara bitkilere çok zarar vermiş.
Az önce bebek bir kanguru çıkardılar ağaç kabuğunun altına saklanmış.
Su veriyorlar nasil içiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…