- Konu Sahibi pure hazel
-
- #50.321
evet çok şükür çocuğa enerji geldiÇok şükür.masallah minige toparlandı bak.
Ya gerçekten mi.Evet ya o da ayrı bi dert emerkende sorun oluyo surekli boğazına kaciyo öyle olmuştu benim de ☹
Allah analı babalı buyutsun canım masAllah fazla sutun varsa sagıp depolayabılırsın ilerde çook ısıne yarar canımGünaydın Kızlar,
Dün hastaneden eve geldik maalesef kızım ku vozde çok minik olduğu için, 1840 gr 46 cm doğdu.
doğum sanırım 1700 TL imiş onu karttan geçtik ani oldu nakitimiz yoktu zaten, ameliyattan sonra nereye ne harcanıyor hiç takip edilemiyor zatenipin ucu kaçtı... minik kızımız ne zaman eve çıkar o da belli değil maalesef birde aşırı sütüm oluyor diğer doğumumda da olmuştu engellemeye çalışıyorum bebeğin içebileceği kadar olsun diye uğraşıyorum göğüs ağrısı çekiyorum sezaryen çok güzel geçti yapıştırması güzel olmuş güzel toparlamış korse almayı düşünüyorum evdekini bi deneyeceğim ama önce
Benim oglanda maşallah geniz eti ameliyatından sonra biraz daha toparlandı.iyiki yaptirmisizevet çok şükür çocuğa enerji geldi
Ya gerçekten mi.
Benimde kız öksürüyor boğulacak gibi oluyor. Memeyi çıkarınca bı bakiyorum ki bebisimin yüzüne fışkırıyor.
Bı heyecanlanıyor görsen
Yataktan uzak tut. Ben öyle yapıyorum korkuyorum çünkü üzerine devrilebilirDün gece deprem oldu burda eşimi uyandırdım deprem oldu diye yok olmadı yaa dedi bende ben öyle hissettim herhalde diye uyudum tekrar sabah haberlerde gördüm olmus gercekten. Oğlumun odasında dolap var yatağın karşısında tam korkuyorum ondan yaa
Müthiş hemdeay yerim onu ben yaa emzirmek cok güzel bi duygu biraktirirken cok aglamistim ben
Teşekkürler.hepimizin inşallahAhahaha baska bir basliga yazacaktim, buraya yazmisim.
Damdan duser gibi oldu diye de sildim.
Selamsiz sabahsiz yemek listesi mi paylasilir, ayip dedim...
Merhaba hanimlar, birikimleriniz bol olsun.
Simdi oldu!
Zamlı maaşları alalım hemen duzenlicem canım hedefleri2020 hedeflerini ne zaman düzenleyeceksin pure? Heyecanlıyım sanki yazınca daha çok biriktireceğim
Sinirlendim fark ettin miValla sen kendine bisey almıyosun hic kizzz ben esin gibi surekli biseyler alıyorum
Canım sütü azaltma sağ dondurucuna kaldırdua ediyorum sürekli biran önce gelmesi için çok aşık etti beni kendine minikliğiyle
Çok süt olmasıda ayrı bir dert sütü azaltan yiyecekler yemeye içmeye çalışıyorum göğüslerim sanki birkıvamında
Ay çok geçmiş olsun bir kere burada yanlızdım deprem olmuştu korkmuştum o zaman daDün gece deprem oldu burda eşimi uyandırdım deprem oldu diye yok olmadı yaa dedi bende ben öyle hissettim herhalde diye uyudum tekrar sabah haberlerde gördüm olmus gercekten. Oğlumun odasında dolap var yatağın karşısında tam korkuyorum ondan yaa
Yaaa canımmmDün gece deprem oldu burda eşimi uyandırdım deprem oldu diye yok olmadı yaa dedi bende ben öyle hissettim herhalde diye uyudum tekrar sabah haberlerde gördüm olmus gercekten. Oğlumun odasında dolap var yatağın karşısında tam korkuyorum ondan yaa
canım gözünüz aydın allah analı babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin sütünü sağıp buzluğa atsan çok işine yararGünaydın Kızlar,
Dün hastaneden eve geldik maalesef kızım ku vozde çok minik olduğu için, 1840 gr 46 cm doğdu.
doğum sanırım 1700 TL imiş onu karttan geçtik ani oldu nakitimiz yoktu zaten, ameliyattan sonra nereye ne harcanıyor hiç takip edilemiyor zatenipin ucu kaçtı... minik kızımız ne zaman eve çıkar o da belli değil maalesef birde aşırı sütüm oluyor diğer doğumumda da olmuştu engellemeye çalışıyorum bebeğin içebileceği kadar olsun diye uğraşıyorum göğüs ağrısı çekiyorum sezaryen çok güzel geçti yapıştırması güzel olmuş güzel toparlamış korse almayı düşünüyorum evdekini bi deneyeceğim ama önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?