Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Acaba şehirden şehire mi değişiyor diyeceğim ama bilmiyorum, bizim ev 26 olsa şuan terlerim, üstüme de bişey örtemem
Birde Cocuk dokturu, 21 derece ideal demişti
Sıcağa alışan bebek daha çabuk hasta olur
ama soyle canım mesela bebekten anlarsın soguk olunca yanakları falan buz gıbı oluyor cocugun dusun 24 derecedeydı ev soguktu yanakları elleri usumus oglumun hemen artırmıstık. bence evın sıcaklıgı +dısarının sıcaklıgı ıkısı de etkıler evin durumunu

ama soyle canım mesela bebekten anlarsın soguk olunca yanakları falan buz gıbı oluyor cocugun dusun 24 derecedeydı ev soguktu yanakları elleri usumus oglumun hemen artırmıstık. bence evın sıcaklıgı +dısarının sıcaklıgı ıkısı de etkıler evin durumunu
Doğru söylüyorsun canım,
bende göğsünü sırtını hep kontrol ederim.. bizim evin sıcaklığı biraz artsa hemen terliyor oğlum

daha çok daha çok diye diye 100 kavanoza çıkar bu konserve işi ama büyük rahatlık gerçekten 😉
Gerçekten çok büyük rahatlık ve lezzetli
Bende yazdan salça ,domates konserve ,komposto için vişne kırmızı erik ,köz biber patlıcan,bamya enginar gibi yazlık sebzeleri buzluga attım ☺️

hava soguk çıktım sabah pogaca börek aldim yemiyorum ne zamandır değişiklik oldi bulasik actim elektrik gitti geldi o toplanacak camasir yikadim astim buzluktan tavuk vardı kalmalı büt kendi suyunda pişti kizarttim biraz mercimek çorbası yaptim bilendir cekilcek kahve içiyorum bulasigi topluycam bide pilav yapcam fileden ekmek poğaça börek aldim 20 tl harcadım sabah 2 kilo süt aldım 8 tl verdim mayaladim simdi

Temizlik hala bitmedi banyo kaldı devam ediyorum yarınada 3 arkadaşım gelecek ev görmeye menüyü kurdum kafamda
Kısır
Şam tatlısı
Pogaca
Çıtır börek çok kolay ve harika okuyor
Kurabiye
Tatlı ve böreği akşamdan yapıcam
Çıtır börek nasıl oluyo canim tarif verirmisin

hava soguk çıktım sabah pogaca börek aldim yemiyorum ne zamandır değişiklik oldi bulasik actim elektrik gitti geldi o toplanacak camasir yikadim astim buzluktan tavuk vardı kalmalı büt kendi suyunda pişti kizarttim biraz mercimek çorbası yaptim bilendir cekilcek kahve içiyorum bulasigi topluycam bide pilav yapcam fileden ekmek poğaça börek aldim 20 tl harcadım sabah 2 kilo süt aldım 8 tl verdim mayaladim simdi
Okurken ben yoruldum 😆 ellerine sağlık. Bizde de pırasa ve tarhana var

Back
X