Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Okurken ben yoruldum ellerine sağlık. Bizde de pırasa ve tarhana var
Senin de eline sağlık ah pırasayi ben seviyorum esim yemiyo benim zorumla ancak esim evde bi kac haftadır varken doğru iş yaptirmiyo ise başlasın bir fırtına temizlik gerekiyor eve

Çıtır börek nasıl oluyo canim tarif verirmisin
vereyim
Sosu için;
1 br süt
1 br sıvı yağ
2 yk un
2 yk sirke
6 yufkadan yapıyorum
Yufkayı ortadan ıkiye bölüyorum bir parçaya sosu sürücü diğer parcayıda üzerine koyuyorum onada sos sürüyorum uç kısmına iç malzemeyi uzunca koyuyorum kenarlarını kıvırıp sarıyorum baklavadan biraz büyük dilimler olacak şekilde dilimliyorum üzerine yı ne aynı sosu sürüyorum susam çörek otu atıp 180 derecede pişirmiyorum iç malzemesini istediğin gibi yapabilirsin hazır kol böreği tadında oluyor uzun anlattım ama çok kolay yapımı

Canım kolay gelsin çıtır böreği nasıl yapıyorsun

Ayyyyy burda varmış ya tarifffff

Ben almadım hiç ancak arkadaşlarımdan duydum bim de domdueulmuş taze bamya satılıyormuş. Fiyatı da makulmüş baya başarılı demişlerdi.
Evet ben bir kere aldım 400 gram galiba 7 TL mi neydi ve çok güzeldi buzluğumda var ondan şuan

Ayyyy Pazar’a markete gittim geldim nasıl yağmur yağıyorrrrr

Pazar’dan
Ispanak,,Kereviz,,,Marul,,,Maydanoz,,,Mandalina,,,,Muz,,,Havuç,,,,Turp,,,,,Aldım

Marketten
Süt,,, ekmek,,, cola,,,,cips,,,,ıslak mendil,,,,nescafe. Aldım

Kasaptan
1 kilo tavuk kıyma aldım

Toplam 150 tl

Kapı kilidi için adam geldi yaptı 250 tl de ona verdim

Dünden yemeğim vardı annemde bamya yemeği gönderecek ben yemem de eşim sever

İyi akşamlar kızlar
Bende fırında kıymalı pide yaptım
Eşimde ayran ve salats yapacak
Bebeğim kucağımda hem emzirip hem sizi okuyorum
Bugün eczaneden oğlum için
Mustela şampuan,
Deca tabs
Ve burun aspiratörü için yedek uç
Bunlar 130 lira
Jokerden de bebek saç tarağı oda 25 tuttu
Günü 155 lira ile kapattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…