- Konu Sahibi pure hazel
-
- #50.521
Senin de eline sağlık ah pırasayi ben seviyorum esim yemiyo benim zorumla ancak esim evde bi kac haftadır varken doğru iş yaptirmiyo ise başlasın bir fırtına temizlik gerekiyor eveOkurken ben yoruldumellerine sağlık. Bizde de pırasa ve tarhana var
Ahhh bamyam bitti. Çok severim.Kızlar deli gibi yağmur var.Dışarısı buz gibi hiç dışarı çıkılmaz.Akşam menüm buzluktan bamya yanınada pilav yoğurt
Kötü oldum şimdi. Keşke mesaj gibi bir tabak uzatabilseydim. Orda bulunuyor pırasa de mi,?Canım pırasa istedi
Yok canım benim hiç kötü olacak birşey yokKötü oldum şimdi. Keşke mesaj gibi bir tabak uzatabilseydim. Orda bulunuyor pırasa de mi,?
vereyimÇıtır börek nasıl oluyo canim tarif verirmisin
Sling alıp bebeğini giysene.Börek yapma özürlü olarak tarifini bende aldım teşekkür ediyorum Zeyno. Annem yemek yaptı ben bebek emzirdim alt değiştirdim ay kucağımdan bırakınca ağlamaya başlıyor nasıl olacak böyle bilmiyorum
Canım kolay gelsin çıtır böreği nasıl yapıyorsunTemizlik hala bitmedi banyo kaldı devam ediyorum yarınada 3 arkadaşım gelecek ev görmeye menüyü kurdum kafamda
Kısır
Şam tatlısı
Pogaca
Çıtır börek çok kolay ve harika okuyor
Kurabiye
Tatlı ve böreği akşamdan yapıcam
Ayyyyy burda varmış ya tarifffffvereyim
Sosu için;
1 br süt
1 br sıvı yağ
2 yk un
2 yk sirke
6 yufkadan yapıyorum
Yufkayı ortadan ıkiye bölüyorum bir parçaya sosu sürücü diğer parcayıda üzerine koyuyorum onada sos sürüyorum uç kısmına iç malzemeyi uzunca koyuyorum kenarlarını kıvırıp sarıyorum baklavadan biraz büyük dilimler olacak şekilde dilimliyorum üzerine yı ne aynı sosu sürüyorum susam çörek otu atıp 180 derecede pişirmiyorum iç malzemesini istediğin gibi yapabilirsin hazır kol böreği tadında oluyor uzun anlattım ama çok kolay yapımı
Ben almadım hiç ancak arkadaşlarımdan duydum bim de domdueulmuş taze bamya satılıyormuş. Fiyatı da makulmüş baya başarılı demişlerdi.Ahhh bamyam bitti. Çok severim.
Afiyet olsun
Böyle giderse olacağı o zatenSling alıp bebeğini giysene.
Evet ben bir kere aldım 400 gram galiba 7 TL mi neydi ve çok güzeldi buzluğumda var ondan şuanBen almadım hiç ancak arkadaşlarımdan duydum bim de domdueulmuş taze bamya satılıyormuş. Fiyatı da makulmüş baya başarılı demişlerdi.
Ayyy. Ben hiç sevmiyorum yaa bamyayıEvet ben bir kere aldım 400 gram galiba 7 TL mi neydi ve çok güzeldi buzluğumda var ondan şuan
Niye ya güzel yapılırsa yenir bol limonAyyy. Ben hiç sevmiyorum yaa bamyayı
Evet çok güzel bişey sling ben önce sling kullandım sonra ergonomik kanguru çok rahat o kucağımda uyurken herişimi yaptımSling alıp bebeğini giysene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?