Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar tecrübeli anneler kızım 16 aylık ve tv ünitesine tırmanıyor saniye yalnız bırakamıyorum üniteyi kaldıracak yerim de yok duvara monte ettireyim sizce bu çitlerden alsam korur mu tv ye yaklaşabilir mi
Yürüyor mu kızınız
Devirip geçebilir gibi geldi bana
Çok sağlam değil bildiğim kadarıyla benim kız altından girip üstünden çıkardı yani bunu koysam bile

Yürüyor mu kızınız
Devirip geçebilir gibi geldi bana
Çok sağlam değil bildiğim kadarıyla benim kız altından girip üstünden çıkardı yani bunu koysam bile
Yürüyor canım tam bir atom karınca Buzdolabı an bile tırmanmaya çalışıyor üffffff ne yapacam yaaaaa hiç oturamıyorum ona engel olacam diyeee

Kızlar tecrübeli anneler kızım 16 aylık ve tv ünitesine tırmanıyor saniye yalnız bırakamıyorum üniteyi kaldıracak yerim de yok duvara monte ettireyim sizce bu çitlerden alsam korur mu tv ye yaklaşabilir mi
Bu çitleri koysan daha cok yaklaşır gibi canım

Gündüz de iyi.
Huzursuzlandigini belli ediyor.hemen altını açıyorum.bisiklet hareketi yaptırıyorum.
Pıt pıt yapıyor rahatlıyor.
Gezmek istiyor etrafı keşfediyor.
Gündüz uykular azaldı.
Ayrıca birkaç gündür peynir yiyorum yoğurt yiyorum .yumurta yiyorum. Kaka aynı devam ediyor.yemiyorken de ayniydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…