- 7 Ocak 2018
- 27.552
- 79.997
- 598
- 35
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #50.561
Yok kızzzz her zaman kullanacaz ilk ayın şokunu atlatırsak gerisi kolay olurEğer önümüzdeki aydan itibaren termosifonu hiç kullanmayacaksanız sadece bir aylık ise evet. Yoksa her ay
Yürüyor mu kızınızKızlar tecrübeli anneler kızım 16 aylık ve tv ünitesine tırmanıyor saniye yalnız bırakamıyorum üniteyi kaldıracak yerim de yok duvara monte ettireyimsizce bu çitlerden alsam korur mu tv ye yaklaşabilir mi
Yürüyor canım tam bir atom karınca Buzdolabı an bile tırmanmaya çalışıyor üffffff ne yapacam yaaaaa hiç oturamıyorum ona engel olacam diyeeeYürüyor mu kızınız
Devirip geçebilir gibi geldi bana
Çok sağlam değil bildiğim kadarıyla benim kız altından girip üstünden çıkardı yani bunu koysam bile
Bu çitleri koysan daha cok yaklaşır gibi canımKızlar tecrübeli anneler kızım 16 aylık ve tv ünitesine tırmanıyor saniye yalnız bırakamıyorum üniteyi kaldıracak yerim de yok duvara monte ettireyimsizce bu çitlerden alsam korur mu tv ye yaklaşabilir mi
İyi gezmeler çok güzel yemekleri var afiyet olsun şimdidenSlm kızlarrrr
Yarın sabah erkenden uçağımız var komşularla Antep’e gidiyoruz. Harcamalı olur biraz.
acaba ne giysem ilk defa kararsız kaldım niyeyse.
Ohh afiyet olsun süt olsunKısır ve turşu yedim .
Sorunsuz gazsız atlatırız inşallah
Ayyy yaaaaa tv ünitesine monte ettirsem olur mu acabaBu çitleri koysan daha cok yaklaşır gibi canım
bizim 25 i gibi okunuyorFacade millet dogalgaz faturalarını paylaşıyor.
Çok fazla gelmiş.400lu rakamlar ve daha fazlası.herkes gergin.
Bize ne gelecek bakalim
Afiyet olsunKısır ve turşu yedim .
Sorunsuz gazsız atlatırız inşallah
Biraz daha iyi.Afiyet olsun
Denemiş oldun pure inşallah gaz yapmaz da yemeye devam edersin
Kakası nasıl mukuslu mu hala
canım kızın sakinleşiyorsa uykusu huzuru yerindeyse bencede birsey yok turalerjide huzursuz oluyorlar ve gelişimleri az oluyorBiraz daha iyi.
Tecrübeli arkadaşlar ve doktorlar birşey yok diyor.gaz attığı için oyleymis
Gazını artık kendisi çıkarabiliyor.daha huzurlu.sabaha kadar uyuyor maşallah.ben uyandırıp emziriyorumcanım kızın sakinleşiyorsa uykusu huzuru yerindeyse bencede birsey yok turalerjide huzursuz oluyorlar ve gelişimleri az oluyor
gündüz nasılGazını artık kendisi çıkarabiliyor.daha huzurlu.sabaha kadar uyuyor maşallah.ben uyandırıp emziriyorum
Gündüz de iyi.gündüz nasıl
haklısın canımArtık çok araştırmiıyorum kafaya takmıyorum.
Didikledikce moralim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?