Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eşim beyaz peynir çok az çeri domates ve küçük süt almış 40 a yakın tuttu dedi bugün başka harcama olmaz yemeği eşim yaptı izinli bugün buzluktan fasulye pişirmiş pilav salata yogurt yeriz
Ayyyy ne güzel fasulye pişirmiş benim eşim pişirme yi Bırak yemez bile😱😱

Şişe konserve bamya almıştım ilk evlendigim sıralar.cok güzeldi.
Artık yazdan yapıyorum.

Bu arada oğlumun kakasinda kan gördük. Kabız kaç gündür. Hiç çorba yemez yaramaz.gorunce korktu.
hemen toz tarhana yaptim.icerisine yoğurt koydum besleyici olsun iyice. Artık hergun çorba yiyeceğim diyor🤣

Şişe konserve bamya almıştım ilk evlendigim sıralar.cok güzeldi.
Artık yazdan yapıyorum.

Bu arada oğlumun kakasinda kan gördük. Kabız kaç gündür. Hiç çorba yemez yaramaz.gorunce korktu.
hemen toz tarhana yaptim.icerisine yoğurt koydum besleyici olsun iyice. Artık hergun çorba yiyeceğim diyor🤣
Ben her öğlen çorba içiriyorum hepsine sabahtan ilk işim corbalarını yapmak oluyor kabızlıktan çatlak olmuştur poposunda ☺

Kızlar bu arada termisifon kullanmaya başladık daha bugün geldi 65 litre sizce sürekli fişte mi kalmalı yoksa banyodan önce mi fişi takılmalı hangisi daha ekonomik oluyor

Annem güzel yapar eşim çok sever yaptığını bugünde yapmış eşime gönderiyor ama ben bilmiyorum küçüklüğümden beri yiyemem😥
İç anadoluda kuru bamyadan çorba yaparız biz etli filan güzel olur ama kuru bamya çok pahalı

Kızlar bu arada termisifon kullanmaya başladık daha bugün geldi 65 litre sizce sürekli fişte mi kalmalı yoksa banyodan önce mi fişi takılmalı hangisi daha ekonomik oluyor
Bizim lojmanda arkadaşlar sürekli fişte bırakıyorlar ama elektrikleri aşırı yüksek geliyor sürekli şikayetçiler . Ama bence arka mahallede kullanılan kaçak elektrik lojmana yediriliyor orası da ayrı bir dava tabi

Bence fişte takılı dursun bu sefer kapalı olduğunu unutursun suyu açarsın ısınması beklerken baya su gider tasarruf yapayım derken su faturanı etkiler bizimde köydeki evimizde var

vereyim
Sosu için;
1 br süt
1 br sıvı yağ
2 yk un
2 yk sirke
6 yufkadan yapıyorum
Yufkayı ortadan ıkiye bölüyorum bir parçaya sosu sürücü diğer parcayıda üzerine koyuyorum onada sos sürüyorum uç kısmına iç malzemeyi uzunca koyuyorum kenarlarını kıvırıp sarıyorum baklavadan biraz büyük dilimler olacak şekilde dilimliyorum üzerine yı ne aynı sosu sürüyorum susam çörek otu atıp 180 derecede pişirmiyorum iç malzemesini istediğin gibi yapabilirsin hazır kol böreği tadında oluyor uzun anlattım ama çok kolay yapımı
saol canim ins gördüm bu tarifi ama hiç yapmamistim deniycem

Kızlar tecrübeli anneler kızım 16 aylık ve tv ünitesine tırmanıyor saniye yalnız bırakamıyorum üniteyi kaldıracak yerim de yok duvara monte ettireyim😰 sizce bu çitlerden alsam korur mu tv ye yaklaşabilir mi🤔

Eklentiler

• 38C3E6BD-E4C5-4724-A6E0-DDE1BA9355B9.webp
    38C3E6BD-E4C5-4724-A6E0-DDE1BA9355B9.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar tecrübeli anneler kızım 16 aylık ve tv ünitesine tırmanıyor saniye yalnız bırakamıyorum üniteyi kaldıracak yerim de yok duvara monte ettireyim😰 sizce bu çitlerden alsam korur mu tv ye yaklaşabilir mi🤔
Arkadaşım kullanıyordu çok memnundu ama deneyip alın bazıları çok hafif ve dengesiz oluyormus çocuk kaldirip atıyormuş.

Yüksek elektrik faturamın sebebi olur kendileri. Termosifona geçene kadar çok güzel gelirdi faturalarım ama termosifona geçince coştu. Şöyle diyeyim geçen ay 180 geldi diye sevindim çünkü bir önceki ay 240 idi 🙈 termosifonu tamamen kapatma ama yüksek sıcaklıkta da tutma banyo yapacağınız zaman ayarını artırırsın.

Yüksek elektrik faturamın sebebi olur kendileri. Termosifona geçene kadar çok güzel gelirdi faturalarım ama termosifona geçince coştu. Şöyle diyeyim geçen ay 180 geldi diye sevindim çünkü bir önceki ay 240 idi 🙈 termosifonu tamamen kapatma ama yüksek sıcaklıkta da tutma banyo yapacağınız zaman ayarını artırırsın.
Bize de her zaman elektrik faturası fazla gelir bu ay battık desene😩😩😩😩

Balık salata şalgam bu aksamı atlattık. Yarın oğlanı okula yollamayacağım babasıyla kalsın evde.Oglana ıspanak yapıyorum bize bamya yaptım annem baya bir bamya yapıp atmış şokuma Allah razı olsun.Eşim çok seviyor yapayım yensin dedim.Şimdi duş alıp bir kahve yapacağım eşimle içelim.

Back
X