- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #50.981
Allah kabul etsınSlm kızlar
Sabah kahvaltıdan sonra esim akika için gitti bende evi topla süpür sil yaptım
Çocukların derslerini yaptık
1 de geldi esim
Bizde küçükbaşi sevmeyiz nasıl yapicam kokacak v.s derken
Hic koku yoktu kavurdum yedim çok lezzetliydi
13 kişiye dagittim apartmanda
2 kg kadar kıymalık
Birkaç poşette kemikli et koydum buzluğa gerisi ancak yetti dağıtmaya
Kızımı yıkadım uyutuyorum
Allah korusun.4.7 şiddetinde olmuş 20sn sürmüş baya uzunDeprem oldu
Osmanlıda vardı kimbilir belki olurYa evetdün bir konuşmasında gençler artık evlenemiyor. Avrupai yaşam tarzını seçiyorlar birlikte yaşıyorlar vs vs söyledi.
Bugün millet bu paylaşımları yapıyor.
Geyik yapıyorlar herhalde.
Ama aklımın bir ucundan da geçmiyor değil. Herşeye vergi
4.7 miş allah korusun beterindenDeprem oldu
amin tesekkurleeAllah kabul etsın
Püre kokusu sinmesinokyonus bende iple çekiyorum maaş gününü.
Zeynolin44 Allah kabul etsin.
Bol susamlı kek yaptım.
Balıkları da attık fırına.
Fırın çalışmışken
Önce kek sonra balığı attım.Püre kokusu sinmesin
Evet zeyno sorun bebeğe bakmak vs değil İnan ki zaten annem buradayken bebeğe hep ben baktım sorun annemleri özlüyor olmamTuce seni çok iyi anlıyorum
İlk bebegin hassas oluyor insan
Yaninda anne olunca arkanda bir dağ varmış gibi geliyor insana yine gelirler
Neden erken gittiler kalsalardı biraz daha
Allah kavuştursun canım.Kac günlük oldu bebişEvet zeyno sorun bebeğe bakmak vs değil İnan ki zaten annem buradayken bebeğe hep ben baktım sorun annemleri özlüyor olmam
zaman gectikce bende bu durumdan sıkılmaya başladım mesafe çok ha diyince gidemiyoruz üç günlük dünyada ayrı yaşıyoruz memuriyet yüzündenEvet zeyno sorun bebeğe bakmak vs değil İnan ki zaten annem buradayken bebeğe hep ben baktım sorun annemleri özlüyor olmam
Teşekkür ediyorum canım yarın 20 günlük oluyoruzAllah kavuştursun canım.Kac günlük oldu bebiş
ben de küçükbaş yiyemıyorum cnım alısmamışız hiç kokuyor gibi gelıyor bana almayız hiç bi kurban kestik eve düşenler bıtene kadar zorlandım Allah günah yazmasınKasaptan veya marketten alınana göre daha güvenilir ve bereketli oluyor bana göre.
yalnız küçükbaş daha sağlıklı yemeye çalışsanız daha iyi olur bence en azından antibiyotiği tutmuyormuş.
Önceden böyle kafama takmazdım bu sefer ağır geldizaman gectikce bende bu durumdan sıkılmaya başladım mesafe çok ha diyince gidemiyoruz üç günlük dünyada ayrı yaşıyoruz memuriyet yüzünden
Himm doğrudur canım.ben de küçükbaş yiyemıyorum cnım alısmamışız hiç kokuyor gibi gelıyor bana almayız hiç bi kurban kestik eve düşenler bıtene kadar zorlandım Allah günah yazmasın
yok yemiyorum canım ck nadir yani.misafirlikte vs falan yıyorum reddetmem ama sevmem yaniHimm doğrudur canım.
Dışarda kuzu şiş filan yiyemiyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?