Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Slm cnm ben de 12 çeyrek ve 12 gr altın hedefledim. İnş bu sene tutar .
Öncelikle gereksiz yere harcamama konusunda kendini disipline etmelisin .
Kendin de biliyorsun bunu. Fazla harcadığını dile getiriyorsun.
Ben ,kendi başına halledemeyecegini düşünüyorum. Bir danişsan mı bu durumu uZman birine acaba.

Bende her ay en az 6 çeyrek altın almak istiyorum

Cnm zaten istesem de alamam artık . Tavsiyen için sağol.

Kızlar bu arada paranızı nasıl yettirmeyi başarıyorsunuz? Eşimde bende çok müsrif insanlar değiliz.Ancak yettiremiyorum.Hayat çok pahalı.Dışarsa yeme alışkanlığımız neredeyse yok.Ayda bir belki.Ama yinede bir bakıyorum ay sonunda eki hesaplar yine patlamış.

Canım inanki bizde yetiştiremiyoruz hayat çok pahalı

Birçok nedeni olabilir
Eve kaç maaş girdiği
Kaç para maaş girdiği
Ek gelir var mı yok mu(aile desteği,kira geliri vb)
Çocuk sayısı
Okuyan çocuk sayısı.

....diye uzar gider.
Eğer musriflik yoksa yukarıdaki maddeleri de degerlendirmelisin.

Mesela bizde 2maas var. Kira geliri var.
2cocuk var ama daha okula başlayan yok tam anlamıyla.
Eğitim masraflarını başlasın biraz daha buyusunler biz de belki yetisrmeyiz

Hayatımda ilk kez bu kadar kötü hissediyorum açıkçası . Gündüzleri daha iyi oluyorum akşama doğru sebebsiz bir ağlama isteği geliyor . Eşim dün ciğer istedi sevdiği bir yer var oradan alır gelirim dedi bende tmm dedim . Öyle olunca bugün oğlumu asm ye götürdüm geri dönüşte biraz süpür sil yaptım koşa koşa oda bir bebek bak bi toz al filan oğlum kucak istiyor sürekli . Ona da kıyamıyorum haklı daha çok küçük .yemek yapmıyorum diye mozaik yaptım buzluğa koydum yeriz dedim salata yaptım birde hemen hoşaf kaynattım . Bebek emzir alt değiş derken eşim geldi . Masaya oturduk üzerime sebepsiz bir ağlama geldi yine . Eşim de gerildi haliyle. Kalp kırılmasın diye masadan kalktım filan kötü bir akşamdı iş yerinde kimse kalmamış 2 kişiydiler diğeri izne çıkmış eşim yanlız . Oda zor durumda bende evde zor durumdayım psikolojik olarak erken uyudu ben de uyumak istiyorum

tuce çok normal böyle hissetmen ben son kızımda 2 ay boyunca ağladım hassas bir dönem geçiyor merak etme işte olduğu kadar birazda kirli olsun boşver oğlunuza bakın abi oğlunu öptüm

Ben ilk dogumumda nasıl bir lohusa depresyonu yaşamıştım anlatamam.
Sürekli ağlıyordum mutsuzdum.
Eşim sürekli temiz havada dolastiriyordu kar kış demeden
Tabi şehir merkezinde o imkan yok. Görev nedeniyle bı kõydeydik.iyi geliyordu temiz hava.
Zamanla geçiyor. Şu aralar mevsimden dolayı, hava da etkiliyor insanı.bahar gelsin her yer cıvıl cıvıl olur.havalar ısınınca üzerimizdeki kasvet de kalkar

Kredili mevduat hesabı kullanıldığında 24 saat içinde para geri yatırılırsa faiz işlemiyor diye okumuştum, 14’ünde ödemelerimi yaptım 15’inde hesabımda 1 tl faiz işlemiş görünüyor. 1 tl dert değil ama hoşlanmadım faiz durumundan. Sizin bilginiz var mı bankacı vardır belki aramızda.

çoğu kadın yaşıyor bu durumu tuce , emin ol geçecek. Boşver yemeği tatlıyı, gerekirse temizlik de yapma hergün yapıyorsan haftada iki yap mesela. Eski düzenini korumaya çalışıyorsun biliyorum ben de öyle idim ama herşeye yetişemezsin.. daha doğrusu yetişirsin ama psikolojin bozulur herşeye yeticem derken

birkaç ay sonra yeni bir düzen oluşacak ve sen de kendini daha iyi hissedeceksin merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…