Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın herkese
Benim doğru düzgün bir hedefim olamıyor malesef.
Maaşlarımız çok yüksek değil toplamda eve giren miktar 6.000 tl
Ev kredimizi bitirdik çok sukurevde tekrar diş cephe işleri cıktı bu yaz onu ödedik 10 bin tl ye yakın bir tutar.
Oğlum koleje gidiyor,okul taksiti dışında kitapları 4000 tl tuttu k.kartiyla aylık 480tl hala taksitini ödüyoruz,350 tl de aylık servis ücreti var.
Ayrıca ödemesi 900 tl olan bir kredimiz var.bunlar faturalar hariç hariç aylık stamdart ödemeler.
Onun dışında bebişin hastane kontrol ve tahlil ucretleri,her ay eksiklerini almaya çalışıyoruz,büyük oğlumun da sosyal aktivite,giyim, sinema bir takım oyun ve oyuncak ihtiyaçları,v.s gibi harcamaları var.
Aylik 1 yada 2 gr ancak alabiliyorum bu durumda.Cunku mutfak masrafı,fatura,ekstra harcamalardan elimize hiç bişey kalmıyor.

tugce benım oglusta da o hırıltı gibi olmustu götürdük ilk aylarda, ciğerleri genısledıgı ıcın nefes almaya adapte olmaya calısıyormus ondan o sekılde sesler gelıyormus üşütmediyse neden bu yani korkma canım

Banyoda üşüttük diye korkuyorum kronik çok korkuyorum hemde .

Banyoda üşüttük diye korkuyorum kronik çok korkuyorum hemde .
Canım bebeğin emmesi nasıl.
Burnu tıkalı mı.
Beslenmeyi ve uykuyu etkilemiyorsa sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Doktor az biraz hışırtınin (burnunda) 6 aya kadar normal olabileceğini söylemişti.
Yine de bir doktora götürüp görüşünü al

Canım 6000 ile bunları yapıyorsanız bence çokkk iyi maşallahhhhh

Canım 6000 ile bunları yapıyorsanız bence çokkk iyi maşallahhhhh
Ucu ucuna yetiriyoruz para artmıyor malesef.Ancak işte gram alabiliyorum onu da bu ay alamadım.sanirim önümüzdeki ay da alamam şehir dışına çıkacağız.bebegin biberon emzik v.s gibi eksikleri var onları alacagiz e bebekten sanırım 300 falan tutar.Kendime daha 1 tane tişört bile almadım.5 aydır hep idare ile gün geçiriyoruz

Kızlar altınbaş’tan gram altın aldım 290’dan verdi neden öyle yaptı sizce. Karton kılıfsızdı ondan mı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…