Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım öyle tatlı çekiyor ki.
65 Gr Nestle kare cikolatayi bitirdim şuan.
Eşime dedim yarın kadayıf al baklava al tatlı al meyve filan kesmiyor.
Galiba regl olacağım. Sıcak basıyor.yeme istegim arttı.
Seni gecmisim Pure:)
Ben de bugun Nestle cikolatanin hepsini yemisim, son parcada farkettim, agirligi ne kadar diye ambalaja baktim 80 gram yaziyordu ya. Sanirim emzirmekle alakali olabilir, vucut tatli istiyor.

Günaydın kızlar
Emzirmeye kalktım
Eşimi uğurladım işe
Bir dilim kek ve ( dün akşam cevizli havuçlu kek yaptım )
Bir mandalina yiyip yatağma döndüm
2019 da hedefim 100 gr dı.
20000 lira ve 10 çeyrek biriktirmiştik, 20000 bini borca gitmişti..
bebek alışverişi ve doğumdan sonra da çok harcandı..
şimdi ücretsiz izindeyim..
şimdilik hedefim 20 gr altın.
işe tekrar dönünce, hedefim de artacak inşallah

Günaydın yazdıklarınız için çok teşekkür ediyorum kızlar gece emzirirken okudum iyi geldi burayı da dert topiğine çevirdim kusura bakmayın iyi olacağım inşallah inanıyorum . Keşke annemi göndermeseydim diyorum ama olan oldu artık . Abi bebeğimin göğsünde hafif bir hırıltı duydum o yüzden dün sağlık ocağına gitmiştim doktor çok az hırıltı var evet şimdi önemli değil demişti . Gece biraz arttı sanki emin değilim takip ediyorum ama Cumartesi çocuk doktoruna götüreceğiz . Az önce 200 TL gün parası yolladım eşime tost yaptım o işe gitti

Canım 2 çalışanız
Ek gelir tabiki yok kendi yağımızla kavruluyoruz
2 çocuk var biri bebek biri koleje gidiyor.Okul baya masraflı.Kredilerimiz var ev arabamız var.Ayda 2 çeyrek almaya çalışıyorum.Nolur bana iyisin diyin

Supersin

İyisin kolejde çocuk okutmak zor

Günaydın hanımlar.Günler çok yoğun geçiyor.İş yeri yoğun koştur koştur oğlanı alıp gidiyorum eve yemek Faslı başlıyor ortalık topla hopp yatma zamanı geliyor.Bugun yemek yok dün dışarıda yedik.Makarna ve çorba yaparım.Yarın kuzucugum karne alacak15gün evde annemi çağırdım annem bakacak seneye Allah kerim.

İyisin bence.
Aylık masrafı nedir okulun

Ceyreklerle en az 2500 gibi birikim olurdu bu durumda. Fena değil tabiki.
Eğitim masraflari belimizi bukecek bizim de büyük ihtimal..

Benim kız tam zamanında doğmuş.
İznim bugün bitti.
Bugün ve yarın için aile hekiminden rapor aldım 2 günlük.
Bugün okulda hiç öğrenci yok zaten.
Yarın da karne veriliyor.
Dersleri hiç aksatmamis oldum bu durumda.

Sonrası 2 hafta yarıyıl tatili.
2 hafta sonra okula başlayacağım inşallah.

Gerçekten süper bi zamanda doğmuş.benim iki kızımda da 15 tatil doğum izninde yanmıştı. Ne güzel anneniz gelecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…