- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #51.581
Yok koymadım.Kızlar daha önce buzluğa kısır koyan oldu mu Aranızda
Yok o olmaz canim ya zaten 5 dakkada yaparsinKızlar daha önce buzluğa kısır koyan oldu mu Aranızda
Olmaz ya biraz beklese bile guzel olmuyo tadi yapip hemen hupletmek lazim simdi de canim kisir istedi bakYok koymadım.
Olur mu kiolmaz sanki
AynenOlmaz ya biraz beklese bile guzel olmuyo tadi yapip hemen hupletmek lazim simdi de canim kisir istedi bak
Bana da olmaz gibi geldiYok koymadım.
Olur mu kiolmaz sanki
Aynen canım ben de soğan kavurmadan yapıyorum. Çok yapmışım yedik arttı eşim de hiç sevmez ziyan olmasın dedim. Ama bana da olmaz gibi geldi size sorayım dedimYok o olmaz canim ya zaten 5 dakkada yaparsinbide ben sogan kavurmadan yapiyorum enfes antep usülü immmm
Dursun dolapta yarin oglen yersin kiiizAynen canım ben de soğan kavurmadan yapıyorum. Çok yapmışım yedik arttı eşim de hiç sevmez ziyan olmasın dedim. Ama bana da olmaz gibi geldi size sorayım dedim
Olmaz ya biraz beklese bile guzel olmuyo tadi yapip hemen hupletmek lazim simdi de canim kisir istedi bak
Ben benim zıpırcanı klozete tutucam yapacaksan yap bak bezlicem dicem. Belki işe yararBitmez olur mu ilk dogdugunda altini acar beklerdim baglar baglamaz yapardi bazen cis kazalari felan cok oluyo bide cok kaka oluyo purenin dedigi gibi buyudukce azaliyo kakalarlahmacunu unutturayim azcik
Aynı benim abi bebek valla kaç kere üzerime filan kaka yaptı en son halı nevresim battıBiraz büyüyünce daha az bez harcanıyor.
Ben 3 numaradayim. Günlük 5bez anca gidiyor. Ortalama1kg alıyor bebekler 4aya kadar.
İlk zamanlar bez yetismiyordu.
Altına aciyorduk.temiz bezi takiyorduk kirletiuordu. Bir daha takiyorduk tekrar..
Ortalıgi da kirletiyordu.
Şimdi biraz uslandi
Bana da öyle diyorlardı onlar yüzünden 120 Li paket aldım onun üzerine kaç kere daha aldım işte . Nasıl bitmiyor anlamıyorum millet bir acayipKaç kilo doğmuştu bebişin. Bir paket bile 1 no bitirilmiyor demişti çoğu arkadaşım.
Valla evdeki 90 olmasa iyiydi alırdımHemen hemen biter aslında yaa.
Yine de sen bilirsin
Maşallah normal kiloda da doğmuş öyle iki küsur filan değilBana da öyle diyorlardı onlar yüzünden 120 Li paket aldım onun üzerine kaç kere daha aldım işte . Nasıl bitmiyor anlamıyorum millet bir acayip23 aralıkta 3300 doğdu 27 aralıkta tartıldığında zayıflamış şişlikleri gitmişti 3100 kalmıştı sonra kg almaya başladı şuan 4000 oldu . Ki yenidoğan habire kaka çiş yapıyor yapmasa sorun zaten beslenmediği anlamı çıkıyor ilk günler bez sayıyordum
Dua ette benimki gibi oraya buraya kaka yapmasın en son altını açtım güzel herşey tam bacaklarını kaldırdım bi tazikle kaka yaptı beyaz halım nevresim alez Pijamam heryer kaka olduBen benim zıpırcanı klozete tutucam yapacaksan yap bak bezlicem dicem. Belki işe yarar
Benim özel mesaj kapalı ben sana yazim dur :)Dua ette benimki gibi oraya buraya kaka yapmasın en son altını açtım güzel herşey tam bacaklarını kaldırdım bi tazikle kaka yaptı beyaz halım nevresim alez Pijamam heryer kaka olduşaşkınlıktan çığlık attım çocukta korktu sesime ağladı . Tüm yatak çıkartıldı yıkandı halı yıkamacıdan yeni gelmişti aradım geri aldılar adam kapıda beni görünce gülüyor artık resim istersen özelden atayım otur bak gül o derece
Ya tuce şimdi sana iş çıkıyo zor oluyor anlıyorum ama öyle güzel anlatıyorsun ki insanın senin evinde olası geliyorDua ette benimki gibi oraya buraya kaka yapmasın en son altını açtım güzel herşey tam bacaklarını kaldırdım bi tazikle kaka yaptı beyaz halım nevresim alez Pijamam heryer kaka olduşaşkınlıktan çığlık attım çocukta korktu sesime ağladı . Tüm yatak çıkartıldı yıkandı halı yıkamacıdan yeni gelmişti aradım geri aldılar adam kapıda beni görünce gülüyor artık resim istersen özelden atayım otur bak gül o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?