- 11 Mart 2013
- 33.640
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.997
- 798
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #51.621
HoşgeldinHosbulduk canim ne var ne yok?
Topikte bol bebek var sanirim :)
Evet birkaç arkadaş doğum yaptik. Bebisleri büyütüyoruz.Hosbulduk canim ne var ne yok?
Topikte bol bebek var sanirim :)
Evet birkaç arkadaş doğum yaptik. Bebisleri büyütüyoruz.
Sen neler yapıyorsun çalışıyor musun
Ben de seni özledim cnm bozburun tatilimiz süperdi. Sen den öneriler duymak güzelGunaydinkizlar ben birikim degil birikmisleri yemekle mesgul oldugum için gelmeye yuzum olmuyor. Ama sizi ozledim
Ben de seni özledim cnm bozburun tatilimiz süperdi. Sen den öneriler duymak güzeltavsiyelerin var mı nerelere gittin yazın yediğim içtiğin senin olsun
Supermis kac petek yakiyosunuz canim kapatip aciyomusun yoksa hep yaniyomuDoğalgaz faturamizin yarın gelmesi lazım.
Şuanki hesaba göre 155 lira olmuş. Bakalım ne gelecek
Canım, bebisim yenidoganken fazla yaktım. 250ye yakın geliyordu. Ev 27 derece oluyordu.Supermis kac petek yakiyosunuz canim kapatip aciyomusun yoksa hep yaniyomu
Bizim ev de güneş alıyor ama 60 da yanıyor ve şuan ki hesabıma göre 420 TL gelecek fatura ayrıca ev en fazla 22 derece oluyor 21-22 gidip geliyor oğlumu kalın giydiriyorum hepCanım, bebisim yenidoganken fazla yaktım. 250ye yakın geliyordu. Ev 27 derece oluyordu.
3ayini atlattı .bende biraz kistim.
Genelde 40-50 arası yanıyor.
Ev sıcaklığımiz 24 derece.
Sadece Büyük salondaki büyük petek kapalı.
Küçük salonda (TV var ve genelde zamanı burda geçiriyoruz) açık petek.
Mutfak
Koridor
Yatak odası
Çocuk odası açık.
Aç kapa yapmıyorum hiç. Evim sürekli güneş alıyor. Yalıtımlı.
Bu yıl buralar çok ilikti.Bizim ev de güneş alıyor ama 60 da yanıyor ve şuan ki hesabıma göre 420 TL gelecek fatura ayrıca ev en fazla 22 derece oluyor 21-22 gidip geliyor oğlumu kalın giydiriyorum hep
Bizim ilk kez kar yağdı 8 derece filan olurdu hepBu yıl buralar çok ilikti.
Kış gormedik
Ben hem gezdim hem kıyafet aldımnereleri gezmedim ki yaz kis farketmiyor inanilmaz guzel gezdim. Tek kurus biriktirmedim. Tek kiyafet almadim. Sadece gezdim
Yasaaa kırmızı et yenmezmiş löp löpppBen hic kirmizi et yemiyorum siz yazdikca canim lahmacun cekiyo arasina soganla ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?