Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya tuce şimdi sana iş çıkıyo zor oluyor anlıyorum ama öyle güzel anlatıyorsun ki insanın senin evinde olası geliyor
Bizim ev çok komik ya daha anlatmadığım neler oluyor kocam abi bebeğin gazını çıkartmak için oyun havası açıyor bi bisiklet hareketleri yaptırıyor başka bebe olsa korkudan ağlar o derece bizimki gülüyor

Benim halımda beyaz her türlü leke oldu en sonunda halı örtüsü aldım daha rahat ettim tavsiye ederim tuce_tuce
Bende halıcıya abone olacağım böyle giderse önceden siliyordum artık zamanım olmuyor halıcı ile ortak mı olsam ne

Malesef kaka konusunda ağzımız yandı.
Annem cift kat örtü diktirmis . 2tane.
Onları kullaniyorum. Yine de kazaya kurban giden carssflsrimiz oldu minnoş kizimda

Günaydın gece 2 de kalktık beslenme saati için nasıl olduysa saat 4 olmuş görünce şoka girdim o ara uyudum mu acaba Sabahta biraz uyuyordum abi bebekle baba bebek oynuyorlardı karşı komşu msj atmış ki eşimle oğlumu bi doktora götürebilir misin arabanın yedek anahtarı evde demiş . Eşim apar topar gitti bizim arabayla gelirken bana tahinli alacak

Etrafı toparladım biraz.
Kızımın çamaşırlarını attım makineye.
Kahvaltı hazirlicaz şimdi eşimle. Ekmeğe yolladım.marketin fırınında sıcak ekmek olabilir bazen. Kahvaltıda ekmek yiyorum.pogaca vs yapmaz oldum yapsam iyi olacak olacak aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…