- 12 Temmuz 2006
- 4.914
- 9.424
- 683
- 39
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #51.701
Normal çiğ tüketiyorum. Rendeleyip zeytinyağı döküyorum tuz atıyorum.
Kuzu eti mükemmel süt yapıcı . Haşlama kavurma vs yediğimde taş gibi oluyor.fışkırıyor .bizim kız memeyi çıkarıyor ağzından yüzüne geliyor nasıl panik oluyor korkuyor şapşik
Benim oğlumla yapardı küçükken ağzından çıkardı birden yüzü gözü süt olurdu bide çok emerken ağız kenarından akıyordu mendil oluyordu hep yanimdaNormal çiğ tüketiyorum. Rendeleyip zeytinyağı döküyorum tuz atıyorum.
Kuzu eti mükemmel süt yapıcı . Haşlama kavurma vs yediğimde taş gibi oluyor.fışkırıyor .bizim kız memeyi çıkarıyor ağzından yüzüne geliyor nasıl panik oluyor korkuyor şapşik
O zaman mutluluktan uçarız herhalde bıcır bıcır bişeyAyyyyy canım benim hele bi doğsun sen o zamanki mutluluğu gör
Katılıyorum benim tava setim vardı kızartma falan yapmadım kulpları karardı porselen vs iyi ben karacaya güvenmiyorumKaraca nın her şeyi çok adi, hiç kullanmadım ancak çevremde kullanan tanıdıklarım var tencereleri tavaları kaşıkları filan kırk senelik gibi oldu.
Evet 2.çocuk 400tl hemen yatırmıyolar pure beklemişti birazKızlar 4200 e yakın KK yatırdım hastane masrafıda var içinde..
maaşa anca bakabildim şöyle bir emzirme yardımı gibi bişey Yatmış bu 2. Çocuklara 400 TL mi ne olan değilsanırım bilginiz varmı?
Maş nazar degcek kız oku kendine aradaNormal çiğ tüketiyorum. Rendeleyip zeytinyağı döküyorum tuz atıyorum.
Benim de sütüm çok oluyorrrrr ama cadı kozlar emmedi biri 7 ay biri 8 ay emdiBenim oğlumla yapardı küçükken ağzından çıkardı birden yüzü gözü süt olurdu bide çok emerken ağız kenarından akıyordu mendil oluyordu hep yanimda
Benim de oğlum uyumuyor acaba nasıl hızlı yemek yaparım diye düşünüp menü üretmeye çalışıyorumNe pişiricem derdi bende bu aralar. Biri 34 biri 2 aylık iki kızım var. Havalar buz pazara çıkamıyorum. Kayınvalidem hasta gelemiyor. Eşimin eve gelmesi akşam 9u buluyor. Varsa yoksa migros sanal market çalışıyoruz bu ara. Ama işte pazardan aldığım sebzelerin yanından bile geçmiyor hiç. Sebze meyve reyonunda indirim varmış. Yarın yine çağıracağım marketi. Dondurucuya dadandım orada da dön dolaş bezelye fasulye vs.. haftada bir de kahvaltı yaparız çeşit olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?