Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Maşallah. İkinci bebeğimi emziriyorum hiç böyle olmadı. Tabi benimki hormonal bir şey. Allah arttırsın da doysun bebecik.

Benim oğlumla yapardı küçükken ağzından çıkardı birden yüzü gözü süt olurdu bide çok emerken ağız kenarından akıyordu mendil oluyordu hep yanimda

Karaca nın her şeyi çok adi, hiç kullanmadım ancak çevremde kullanan tanıdıklarım var tencereleri tavaları kaşıkları filan kırk senelik gibi oldu.
Katılıyorum benim tava setim vardı kızartma falan yapmadım kulpları karardı porselen vs iyi ben karacaya güvenmiyorum

Tefal pahalı ama taş gibi gecen rondonun üst kısmını yanlışlıkla atmış eşim hiç bişey yok kahve makinesi hariç herseyim tefal 3 yıl olcak bişey olmadı iyiki almışım

Kızlar 4200 e yakın KK yatırdım hastane masrafıda var içinde..
maaşa anca bakabildim şöyle bir emzirme yardımı gibi bişey Yatmış bu 2. Çocuklara 400 TL mi ne olan değilsanırım bilginiz varmı?
Evet 2.çocuk 400tl hemen yatırmıyolar pure beklemişti biraz

Maş nazar degcek kız oku kendine arada

Merhaba kizlar,
Soguk bir haftasonundan ciktik, cumartesi kar firtinasi oldu, pazar gunes eritti biraz. Cuma gunu ise gelemedim, kizim hastalandi, doktora goturduk, ilk defa bu kadar inatci bir atesle karsilastik, fitil kullandik da oyle indi, cok da kustu, influenza B kapmis, 5 gunluk ilaci var, sabah aksam zorla iciriyoruz. Bugun burda okullar tatil (Marthin Luther King day), oglan da ananeyle kaldi, neyse bize yaptiklarini ananesine yapmiyor allahtan.
Market alisverisi 76$ tuttu, yemek olarak da kiymali bezelye, nohut, karnibahar kizartma, pilav, ve balik yaptik.

35 günlük süt yoğurt ve peynir masrafımız 207 tl süçtümü aradım ödemesini aylık yapıyoruz toptan süt ürünleri fiyatları çok fazla artmışken bu fiyat bana çok iyi geldi peyniri evde deneyin kızlar ev sütü bulabiliyorsanız

Derin bir temizlik yaptım :) içim rahatladı valla dip köşe girince. Camlarım ve perdelerim de temizlenecek ama yağmur yağıyor devamlı, haftaya güneşli gün olursa yaparım

karnabahar sote yapacağım kendime akşam için. Migrostan kıyma gelince buzluğa köfte yapıcam, bu hafta misafirimiz olur yüksek ihtimal. Dolapta dursun acil yemek olarak.

Slm kızlar menü de tarhana çorba ve barbunya var buzluktan ve vişne kompostosu
Öğlen de (kavurma yapmayı öğrendim ) kavurma ve önceki günden bulgur pilavı yoğurt komposto vardı.
öne pişirecem sorusuna bir alternatif olsun

Ne pişiricem derdi bende bu aralar. Biri 34 biri 2 aylık iki kızım var. Havalar buz pazara çıkamıyorum. Kayınvalidem hasta gelemiyor. Eşimin eve gelmesi akşam 9u buluyor. Varsa yoksa migros sanal market çalışıyoruz bu ara. Ama işte pazardan aldığım sebzelerin yanından bile geçmiyor hiç. Sebze meyve reyonunda indirim varmış. Yarın yine çağıracağım marketi. Dondurucuya dadandım orada da dön dolaş bezelye fasulye vs.. haftada bir de kahvaltı yaparız çeşit olur

Benim de oğlum uyumuyor acaba nasıl hızlı yemek yaparım diye düşünüp menü üretmeye çalışıyorum

220 tl arabaya yakıt.
277 tl Migros.
10 tl öğle yemeği.
Hepsi kk na geçtim Bugun cokkk harcama oldu.
Marketten aldıklarım;
Oğlana 2 şişe beeo nun ham bal+propolis+arı sütü karısımı. (İndirim vardı %25)
6 tane küçük kutu süt
4 paket Türk kahvesi.(İş yerinde içiyoruz sırayla alıyoruz sıra bende)
4 paket çubuk kraker
Taze zencefil
2 ekmek
3 paket makarna
2 kg portakal
1 tane brokoli
2 paket peynır
1 litre süt
1 şişe boza
Ketcap
2 paket çay lipton filiz demlik poşet çay (indirim vardı)
Araya cam suyu

Bugün terzide 2minik işleme 30 lira verdik.
Ekmek, birkaç ıvır zıvır için harcama yaptık.

Yemek yedik.ortaligi toparladım.bulasik Mak çalıştırdım. Çamaşır astım.
Evi süpürdüm sildim.
Sadece oğlanın odası kaldı oyuncaklarını toplamayinca. Yarın sabah hallederim.
Tuvalet ,banyo yıkadım.
Artık bu işler bana kaldı.
Eşim de çocuklara baktı.

Meyve yedik. Oglisi yatırdım.kiz da uyudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…