- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #51.681
GünaydınKaraca nın her şeyi çok adi, hiç kullanmadım ancak çevremde kullanan tanıdıklarım var tencereleri tavaları kaşıkları filan kırk senelik gibi oldu.
Bana çay Makinesi çok saçma geliyor. Kettle düzeneği olduğu için sürekli kullanımda elektrik faturasını kabartır. En güzeli klasik usul caydanlık.Günaydın
karaca pişmanlıktır, çay makinası vardı otomatik sözde. Bozuldu otomatiği 2 sene dolmadan. Bir de nevresim takımım var deli gibi toz topluyor yapışıyor tozlar nefretlik bişey. Aynı takımın pikesi de kaç kez yıkandı hala toz kusuyor.
tamam canım sağol fakire bakayımSakın Karaca’dan bir çöp dahi alma sakın diyorum
Yaaaa o hatır olanlar 350 idi ben geçenlerde sormuştum bir bakayım bakalımvar canım hatır hüp olanlar 250 ye düşmüş diğerleri 110dan başlıyor
Biz de eski usule döndük zaten :) karaca da tezgahta öylece duruyor alttaki kettle kısmı çalıştığı için ama otomatik kapanmadığından sanırım yakında elveda diycezBana çay Makinesi çok saçma geliyor. Kettle düzeneği olduğu için sürekli kullanımda elektrik faturasını kabartır. En güzeli klasik usul caydanlık.
Benim filtre kahve makinesi delonghi senelerdir kullanirim bir sikinti yaratmadi. Türk kahvesinde De ikili telvelerden var onu da Cok sik kullaniyorum. Gecenlerde gordum bosch ta tefal De filan da cikmis daha kullanisli duruyordu
Havuç da mükemmel süt yapıyorKaracadan smoothi makinesi aldim 2 ay once insllh kötü cikmaz
Bu arada muzku kivili pekmezli süt yapiyrm kendime güzel sut yapiyr.
birde bal kabagi tatlisi artiriyr gibi:)
Hayır değildir.Kızlar 4200 e yakın KK yatırdım hastane masrafıda var içinde..
maaşa anca bakabildim şöyle bir emzirme yardımı gibi bişey Yatmış bu 2. Çocuklara 400 TL mi ne olan değilsanırım bilginiz varmı?
Öyle miHavuç da mükemmel süt yapıyor
O PTT ye yatıyor Canım benim de yeni yattı daha çekmedim sana gelen para o değilKızlar 4200 e yakın KK yatırdım hastane masrafıda var içinde..
maaşa anca bakabildim şöyle bir emzirme yardımı gibi bişey Yatmış bu 2. Çocuklara 400 TL mi ne olan değilsanırım bilginiz varmı?
Evet canım. Süt kanallarini da genişletiyormus.Öyle mi
Normal çiğ tüketiyorum. Rendeleyip zeytinyağı döküyorum tuz atıyorum.Havucu duydum sotemi yoksa normL cig yemekmi
Kuzu eti +bulgur yanina salata da yapiyr fiskirsin sutler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?