- 7 Kasım 2017
- 16.743
- 40.977
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #51.721
Ayyy ütü var nasıl unuttum. Şimdi kalkıp yapayım.
Kızlar KV ve gorumcelerden gıcık kapıyorum artık.(en son gittiğimizde gördüklerim duyduklarında sonra)
Sizler bazen yazardınız ya hani. Bu kervana bende katıldım
Çok geçmiş olsun. Bugüne kadar hiç belirti olmadı çok garipKizlar benim ikiz kardesim var erkek . 25 yasindayiz. Kalbinde delik varmis bu yasina kadar farkedememisiz ya . Futbol takimina kayit olacakmis onun icin saglik raporu istemisler oyle ortaya cikmis. Yarin ameliyat olacak dogustan varmis delik ama bugune kadar hic bi belirtisi yoktu cok enteresan degil mi
Sagol canim evet cok garip bende arastirdim bi kac kisi haber olmus 70 yasinda ogrendi 25 yasinda ogrendi kalbinde delik oldugunu vs. DiyeÇok geçmiş olsun. Bugüne kadar hiç belirti olmadı çok garip
Aaaa çok geçmiş olsunnnnnBide doktor sormus kucukken yuruyemedigin bi hastalik gecirdin mi kosarken nefes nefese kaliyomusun diye. Ben kucukken yuruyememistim bi kac ay okula gidememistim simdi aklima takildi ikiziz ya bende olabilirmi acaba diye tesaduf mü sadece
Kuzenimin gözü sadece yüzde 25 görüyormuş doğuştanmış seneler sonra fark edildiSagol canim evet cok garip bende arastirdim bi kac kisi haber olmus 70 yasinda ogrendi 25 yasinda ogrendi kalbinde delik oldugunu vs. Diye
Sagol canım insallah kolaylikla atlatir yarin uzakta olunca gidilmiyodaAaaa çok geçmiş olsunnnnn
Sende kontrole git lütfenSagol canım insallah kolaylikla atlatir yarin uzakta olunca gidilmiyoda
Sende kontrole git lütfen
Gecmis olsun. Simdiye kadar farkedilmedi ise ve kardesinin DeBide doktor sormus kucukken yuruyemedigin bi hastalik gecirdin mi kosarken nefes nefese kaliyomusun diye. Ben kucukken yuruyememistim bi kac ay okula gidememistim simdi aklima takildi ikiziz ya bende olabilirmi acaba diye tesaduf mü sadece
Gecmis olsun canim.Kizlar benim ikiz kardesim var erkek . 25 yasindayiz. Kalbinde delik varmis bu yasina kadar farkedememisiz ya . Futbol takimina kayit olacakmis onun icin saglik raporu istemisler oyle ortaya cikmis. Yarin ameliyat olacak dogustan varmis delik ama bugune kadar hic bi belirtisi yoktu cok enteresan degil mi
Çok geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider.köy de görev yaparken bi velim vardı kadınin 5 cocugu vardı 40 yaslardaydi ve aynen ikizinizde olduğu gibi doğuştan kalbinde delik varmış ameliyat oldu gayet sağlıklı hayatına devam etti hatta 6.çocuğu yaptı.Bide doktor sormus kucukken yuruyemedigin bi hastalik gecirdin mi kosarken nefes nefese kaliyomusun diye. Ben kucukken yuruyememistim bi kac ay okula gidememistim simdi aklima takildi ikiziz ya bende olabilirmi acaba diye tesaduf mü sadece
Pure ne olduAyyy ütü var nasıl unuttum. Şimdi kalkıp yapayım.
Kızlar KV ve gorumcelerden gıcık kapıyorum artık.(en son gittiğimizde gördüklerim duyduklarında sonra)
Sizler bazen yazardınız ya hani. Bu kervana bende katıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?