- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.876
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #51.761
Günaydın.Bugun süt alacağım birde öğle yemeği masrafım olur.Haftasonu harcama olmadı ama dün 500tl yi geçik kk harcaması oldu
Un,yağ,cay,şeker,et,kagıt havlu,tuvalet kagıdı,bulaşık deterjanı,makarna,peynır,baklıyat stoğum sağlam ama çamaşır deterjanı ucuz bulursam alırım son şişeyi açtım.
Teşekkürler canım takip ederim haftasonuCanim haftasonu migrosta indirime girecek yada sok markete bakabilirsin
Günaydın benim faturamı rüyanda görmüşsün püreGünaydın kızlar
Rüyamda doğalgaz faturası 450 lira geliyordu
Canım istersen bir kontrol için Dr a git . Geçmiş olsun kardeşine de .Sagol canim evet cok garip bende arastirdim bi kac kisi haber olmus 70 yasinda ogrendi 25 yasinda ogrendi kalbinde delik oldugunu vs. Diye
Gelişmelerden bizi de haberdar et.Günaydin kizlar hepinize cok tesekkür ederim
Tamamen stok durumuna bağlı oluyor. Şehir merkezindeyim gelmeyen ürün çok oldu. Sen sipariş veriyorsun onlar stok durumuna göre bakıp ona göre fiş kesiyorlarKızlar migros sanal markette ariel omo fiyatları uygun geldi bana ilçelere de gönderiyorlar mı
genelde ikizlerin bitanesinde oluyor ama sen muayene ol yinede geniz eti olduğunda da halsizlik oluyor kardeşimde öyle olmuştu koşamıyordu hemen nefes nefese kalınca doktora götürdük genizeti ve bademcik alınınca rahatlamıştıBide doktor sormus kucukken yuruyemedigin bi hastalik gecirdin mi kosarken nefes nefese kaliyomusun diye. Ben kucukken yuruyememistim bi kac ay okula gidememistim simdi aklima takildi ikiziz ya bende olabilirmi acaba diye tesaduf mü sadece
Canım pratik güzel dağılmayan köfte tarifi verirmisin ben hiç beceremiyorum yaBuzluktan kıyma çıkardım köfte yapacağım.
Oğlana hamburger yapıp veya kızartıp veriyorum.hazir pratik.
Patates ile.
Başka türlü hiçbir şekilde et yemiyor. gelişmeyecek sıpa
Offf çok fazla gelmişKızlar telefonum çatlayacaktı gelen mesajdan.Doğal gaz faturam 950 tl gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?