- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #51.801
Canım bize güzel bir köfte tarifi verir misin dagilmayanGunaydin
Bugun 5.20 akbil harcamam olacak.
4.50 de simitle cay aldim.
Esim evde bugun. Hic disaei cikasim yok ama aksam cikarsak iyi para harcariz. Yoksa boyle kapanir bugun.
Dun mont aldim kotondan esime odettim. Pembe pelus 180 tl. Etiketiyle kaldircam seneye giymek icin aldim.
Kardeşine çok geçmiş olsun canm inşallah sorunsuz atlatırBide doktor sormus kucukken yuruyemedigin bi hastalik gecirdin mi kosarken nefes nefese kaliyomusun diye. Ben kucukken yuruyememistim bi kac ay okula gidememistim simdi aklima takildi ikiziz ya bende olabilirmi acaba diye tesaduf mü sadece
Insallah canım ameliyat günü vermisler . 3500 lira demisler oda olmiycam ameliyat diyo para yok diye aglatti beniKardeşine çok geçmiş olsun canm inşallah sorunsuz atlatır
Sende bir kontrol ol bence ihmal etme kalp bu başka bişey e benzemez en küçük bişey ciddi sonuçlara yol acıyor.
Offf yaa şu geçim sıkıntısı iyice bunalttı herkesi insanlar para derdine tedavi olamiyorlarInsallah canım ameliyat günü vermisler . 3500 lira demisler oda olmiycam ameliyat diyo para yok diye aglatti benibiz destek oluruz dedim bugünlerde destek olmiyacaksak ne zaman olcaz dedim . İs yerinden para alamiyo cocugu var annemin yanina gectiler mecburen öyle iste hayat cok zor
Toplariz tabi canım ama gurur yapiyo iste.. 950 lira dogal gaz faturasi gelmis ya arkadasa sanki hamam islettiler Allah sonumuzu hayir etsin insallahOfff yaa şu geçim sıkıntısı iyice bunalttı herkesi insanlar para derdine tedavi olamiyorlarAllah hepimizin yardımcısı olsun.Gunumuzu bugunde karnımız doydu diye geçirip faturalarımızı odedigimeze şükrediyoruz.
Ama kardeşin ihmal etmesin el birliğiyle aile icinde toparlanır 3500 inşallah
canım üniversite hastanesine gitsin hem güvenli hem ücret ödemez kızıma 1 lira ödemedik bizToplariz tabi canım ama gurur yapiyo iste.. 950 lira dogal gaz faturasi gelmis ya arkadasa sanki hamam islettiler Allah sonumuzu hayir etsin insallah
Sagol canım yazan soran herkes cok sagolsun desteginizi hissetmek cok güzelYaaa canım çok geçmiş olsunnn
Yaa hemen bi arastiralim canimcanım üniversite hastanesine gitsin hem güvenli hem ücret ödemez kızıma 1 lira ödemedik biz
Tabi ki özel mi 3500 tl istemişYaa hemen bi arastiralim canim
Arastirma hastanesine gitmisler canimTabi ki özel mi 3500 tl istemiş
Özellere hiç güvenmiyorum kızımın üfürünce masum bir üfürüm 3 ayda bir kontrol ettirin dedi özel içim rahat etmeyip üniversiteye götürdüm orda damarı açık olduğu belli oldu
neden bu kadar para istemişler ki sağlık güvencesine göre mi değişiyor acaba biz hiç para ödemedik memur eşimArastirma hastanesine gitmisler canim
Canim özel bi makina getireceklermis ameliyata onu da devlet karsilamiyomus kendisi odemesi gerekiyomusneden bu kadar para istemişler ki sağlık güvencesine göre mi değişiyor acaba biz hiç para ödemedik memur eşim
Isındıysanız normal geliyor artık bu fiyatlarAn itibariyle doğalgaz faturamız gelmiş
232 m3 yakmişiz gelen fatura 450 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?