- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #52.001
olabilir canım gece sen de uyumuyormussun ya benim oglus hep cok uyanırdı ama artık acı cekıyor gıbı aglıyor dıs yerleri kabardı baya canım bı an evvel cıksa ya bunaldı cocukBoyla alakalı galiba kronik onun ciddi boyu kısaydı
Yavrum yaaaa yazık ilk dişi dimi buolabilir canım gece sen de uyumuyormussun ya benim oglus hep cok uyanırdı ama artık acı cekıyor gıbı aglıyor dıs yerleri kabardı baya canım bı an evvel cıksa ya bunaldı cocuk
Kaç TL şuanEşimle anlaştık her ay 2.5luk altın alacağız.
4850 den aldım dün.Cok sevdim o altınıKaç TL şuanbenimde olsa keşke
Termosifon var evde ondan dolayı böyle.çok gelmiş sirken
Çalışıyorsunuz evde yoksunuz iki kişiniz
evet canım ilk dişiYavrum yaaaa yazık ilk dişi dimi bu
Aaaa bende önümüzdeki ay alabilirim ama Burada bulamam kesin onu4850 den aldım dün.Cok sevdim o altınıYaza kadar alalım yaza maaş düşer taşınma falan masraf artar çocuğun okul taksıdı başlar.Mobilyalar ödenecek yaza kadar.
Güzel içli köfte yapacak birisi olsa keşke benim de içli köftelerim olsaSelam kızlar akşam yemeği buzluktan içli köfte yanınada salata yoğurt var.Bugün tembelim
Sagol canım bebişlerde ilk lüle lüle oluyor sonra düzeliyor.bizde çok uzun saçlı tutmazlar çocugu gücünü alır derler bilimsel nasıl acıklaması var bilmiyorumMasallah ne kadar tatliymissin ❤
İçli köfteyi çok seviyorum ama hiç yapmadımSelam kızlar akşam yemeği buzluktan içli köfte yanınada salata yoğurt var.Bugün tembelim
Benimde o kadardı çok iyi geldi para altın aldım hemen bestede altın fonundaydı zatenbende mayıs gibi besten çıkmayı düşünüyorum 6 yıl oldu baya birikmiştir inşallah
Kızım 3.5 yaşında hiç kestirmedim bende şu an beline kadar lüle lüleSagol canım bebişlerde ilk lüle lüle oluyor sonra düzeliyor.bizde çok uzun saçlı tutmazlar çocugu gücünü alır derler bilimsel nasıl acıklaması var bilmiyorum
14 günlük fark yatıyor genelde sonra yatıyorpüre herkesin mi farkı yatmamıştır
Bizim maasta 500 tl yakın fark vardı
Zam farkıda içinde midir ayrı mı yatar
Yok niye güçsüz olsun çocuk gelişemez boyu kilosu az olur derler büyükler ama niye diyolar bilmiyorum.havasını yesinler onunKızım 3.5 yaşında hiç kestirmedim bende şu an beline kadar lüle lüle
Kendiside hiç kestirmek istemiyor böyle çok havalıyım diyor
Ama ilerde saçları güçsüz olur mu bu konuda aklıma çok takılıyor ya
Her akşam canımız bişeyler çekiyorEtsiz çiğ köfte yesem gaz olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?