- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #52.041
6dan sonra kilo alımı azalıyomuş zaten kac aylık oldu seninkibenim oglus sımdı 8250 tuğçe 1 yasında 10 cıvarı olur tahmınen dedı ama asırı hareketli oglum 1dk durmuyor tıknaz durmuyor yani,11 kılo olan nası cok kılolu duruyor anlamadım. bu arada baktım canım 27 gunlukken kontrole gitmişiz 1 kılo almıs aylar gectıkce kılo alımı dusuyor bu ay 300 gr almıs mesela
Sabah akşam içiyorum aynen kimyon Rezene vazgeçtim yemeyeyimÇok canın çekiyorsa biraz ye kimyon demle iç
El ütüsü foreverKüçük bir dagcık düşünbiriktirip yapıyorum ben ama iyi mi yapıyorum kötü mü bende bilmiyorum
Ben 3 ay boyunca makarna pilav patates tavukla yaşadım çorba birtek tarhana içebiliyordum kabus gibiydiYemekten vazgeçtim
Bereketli olsun canımKızlar
Kartın verdiği 1000 lira nakit avansı çektim.
4aydaodeyecegim
2ceyrek aldık 482.5 ten
Yaaaa külot bez kaç bedenden başlıyor acaba güzel midir bende denerim belki
Kizlar iyi aksamlar , hepiniz yakin zamanda dogum etmissiniz saglicakla buyutun insallah , size bisey sormak istiyorum aileniz ve esinizin ailesi hediye olarak ne yapti , besik bebek arabasi mi yoksa altin mi dogumuma cok var ama evde de bi kac degisiklik yapmam lazim kafamda oturtamiyorum fikir almak istedim
Yaklaşık 20 gün falan o yüzden çok oluyorAyyyyyy çok zor ya ben hiç ütü sevmem ne kadar sürede birikiyor
Hayırlı doğumun olur canım inşallahhhhKizlar iyi aksamlar , hepiniz yakin zamanda dogum etmissiniz saglicakla buyutun insallah , size bisey sormak istiyorum aileniz ve esinizin ailesi hediye olarak ne yapti , besik bebek arabasi mi yoksa altin mi dogumuma cok var ama evde de bi kac degisiklik yapmam lazim kafamda oturtamiyorum fikir almak istedim
Haftalık yapsan belki seni bu kadar zorlamaz ben ütüyü hiç sevmiyorummmmYaklaşık 20 gün falan o yüzden çok oluyor
3 numaradan başlıyor
Benim ailem de eşimin ailesi de altın aldı. Büyük eşyaları biz kendimiz aldık odası, beşiği, arabası vs.. onlar kılık kıyafet aldılar. Ben özellikle böyle tercih ettim. Biri bana bir şey alacaksa istediğimi söyleyemem çünkü.
Evet bende soyleyemem konusunu dahi acmam herseyini kendim yapmak istiyorum ilk bebegim ilk heyecanim en guzeli bu , isteyen istedigini hediye eder onlara kalmis3 numaradan başlıyor
Benim ailem de eşimin ailesi de altın aldı. Büyük eşyaları biz kendimiz aldık odası, beşiği, arabası vs.. onlar kılık kıyafet aldılar. Ben özellikle böyle tercih ettim. Biri bana bir şey alacaksa istediğimi söyleyemem çünkü.
Amin insallah dogumuma daha cok var onumde uzun bi yol var ama bakiyorum zaman cok cabuk geciyo , ben esyalarini kendim almak istiyorum karisilsin istemiyorum , evlenirken esya konusu hic icime sinmedi cunku cahilligime geldi simdiden arastiriyorumHayırlı doğumun olur canım inşallahhhh
İlk kızımda kayınvalidemle beraber oturuyordum
Arabasını,,, yatağını,,,çantasını,,, biberonu,,, emziği aklına gelebiliecek bütün bebek eşyası bezine kadar hepsini kayınbabam aldı bir çöp dahi almadım ben
Kendi annem babam 10 grm bilezik taktı ,,2 ablam var biri çeyrek diğeri kızıma küpe aldı
2. Kızımda kayınbabam yarım altın
Annemler yarım altın+yeşil altın kolye ,,,ablalarım ve eşimin abisi çeyrek taktı
Tabiki karşı tarafın tutumu da önemli benim kayınvalidem allah tan çok düşünceli idi beraber çıktık alışverişe herşeyi gönlüme göre bıraktı hatta ben daha uygununu buluyordum o ucuz diyorduAmin insallah dogumuma daha cok var onumde uzun bi yol var ama bakiyorum zaman cok cabuk geciyo , ben esyalarini kendim almak istiyorum karisilsin istemiyorum , evlenirken esya konusu hic icime sinmedi cunku cahilligime geldi simdiden arastiriyorum
kv beceriyorsa bir dahaki gelişinde yaptır.hem pratik oluyor emziriyorsun bebiş küçük her dakika yemek yapmak zor oluyordurGüzel içli köfte yapacak birisi olsa keşke benim de içli köftelerim olsa
Çok teşekkürler canımİçli köfteyi çok seviyorum ama hiç yapmadım
En yakın zamanda denemek istiyorum bende
Afiyet olsun size
Ucuzluk pahalilik acisindan degil o hediyeyi alan insana da yorum yapma hakki duscek ucuzunu alalim asla demez ama yorum yapmasini istemiyorum eski anilarim deplesirTabiki karşı tarafın tutumu da önemli benim kayınvalidem allah tan çok düşünceli idi beraber çıktık alışverişe herşeyi gönlüme göre bıraktı hatta ben daha uygununu buluyordum o ucuz diyordu
O zaman eşyalarını sen tamamla onlara da altın almak kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?