- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #52.241
tuce gerekirse tek çeşit yap canımBende ezogelin çorbası, bulgur pilavı , cacık , salata yapacağım bol kimyon kullanırım gazı engellemek için . Kızlar yemek menüsü bulmak zorlaştı benim için önceden kolaydı istediğim gibi yapardım şimdi zaman kısa oluyor bi yemeğe bi işe başlıyorum oğlum durmuyor işi bırakıp ona bakıyorum saatler sürüyor bi yemeği pişirmek
Çok sık emziriyorum aynen sürekli kucakta zatentuce gerekirse tek çeşit yap canım
Bebeginle ilgilen gelişimi çok önemli ilk aylarda emzir bol bol bakımını yap seni görsün gördükçe sakinleşir emdikçe sakinleşir ben 10 yaşına kadar anneme sokulur koklardım çok hoşuma giderdi annemin kokusu şimdide uzak kaldık birbirimize
Insallah canim benim oglanda cok gazliydi ama o mama aliyordu herkes mamadan oluyor filan diyordu demekki mamayla alakasi yokmus. Gececek insallah dedigin gibi biraz sabir.
Belki bana düşmez ama inşirah suresini oku ve dinle beni o kurtardı yoksa ciddi bir depresyon geçirecektimInsallah canim benim oglanda cok gazliydi ama o mama aliyordu herkes mamadan oluyor filan diyordu demekki mamayla alakasi yokmus. Gececek insallah dedigin gibi biraz sabir.
Sagol canim yapacagim bunu ❤Belki bana düşmez ama inşirah suresini oku ve dinle beni o kurtardı yoksa ciddi bir depresyon geçirecektim
Rica ederim canım öyle kötü bir duruma düşmüştüm ki annem gidince psikolojik olarak kendimi bitmiş hissettim sürekli bir ağlama isteğiSagol canim yapacagim bunu ❤
Gecmis olsun canim ya uzuldum yasadigin sıkıntıya. Evlat sahibi olmak dunyanin en guzel seyi ama hem bebege hem yeni duzene alismak insani ilk etapta zorluyor. Yetememe duygusu oluyor sonra evlilikte esler arasindaki denge sarsiliyor. Vucutta yorgun dusuyor haliyle. Sabirli olmak lazim gercekten birde dedigin gibi duaya siginmak en guzeli.Rica ederim canım öyle kötü bir duruma düşmüştüm ki annem gidince psikolojik olarak kendimi bitmiş hissettim sürekli bir ağlama isteğibir akşam eşim dışarıdan hazır yemek getirdi ben sadece masa hazırladım salata yaptım adam eve geldi masaya oturduk oğluş ağlamaya başladı bende o ara dişimi sıkıyordum ağlamamak için . Öyle olunca bende dayanamadım ağlamaya başladım eşim sinirlendi haliyle çünkü ondan önceki günler de hep ağlamıştım. Gerildik masadan kalktım o gece hiç konuşmadık uyudu sabaha kadar ağlayarak emzirdim . Sabah annemi aradım anlattım anne kurtar beni aklımı kaçıracağım diye annem tamam dedi ben sana dua okuyacağım sende oku sakinleş bak evliliğin biter aranıza soğukluk girer herşey boş olur o zaman dedi telefonu kapattık . Sakince durmaya başladım dua okudum sonra içime bi ferahlık geldi annemi aradım ne okudun ne yaptın diye bunu söyledi bana . Lohusalık ne allah aşkına diye gülüp ortada 20 gün gezdim annem gidince delirdim işte dünya kaç bucak gördüm 1 hafta kesinlikle depresyon geçirdim
her cocuk farklı tugcıs bızımkı 4 ay 20 günlükken falan döndü o gunden beri bi dk durmuyor zatenNormal de ne zaman emeklemesi lazım yada dönmesi
Akşam 13tane çıkmış bizimki. Büyük.Lahmacuna zam gelmiş tanesi 4 tl den 400gr kıymadan 6 tane çıktı
Malesef canım.bwnde pahalı buluyorum.Umarım bizim maaş farkıda yatmıştır
Yarın kasko yapılacak
6 gündür eşim yok toplamda 35 tl harcamışım
Eşim 200 yakıt
200 de gezmelerde harcamış iyi çok harcamamış
Fasulyem pişiyor pilav salata da gelince yaparım
Kızlar lahmacun çok pahalıymış içide sizden
Burda yuvarlak çok küçükte değil 60 krş
3 tane ile fazla fazla doyuyoruz
Cocuklarda bırer tane zor yiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?