- 11 Mart 2013
- 33.654
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.019
- 798
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #52.221
Evet biz 2017 temmuzda geldik ondan hiç görmemiştimGünaydın siz de siirtteydiniz dimi en son 2016 ocakta kar yağmisti çok güzel bir görüntü
Evet şahaneGünaydın kızlar
Keşke şuan siirtte olsaydım kardeşim video atmış lapa lapa kar yağıyor :))
selam kızlarGünaydın kizlar.
Nokta ne demek topikteki
Uyandım şimdi oglis uyanmış bile TV açmış.
Kızım da uyanmış sabırla beni bekliyor
Kahvaltı yaparız birazdan yaprak dökümü eşliğinde
Dün eşim fırında 30 lira harcamış.
Bugün harcama olmaz.
Ispanak yemeği yapacağım oğluşumla yeriz
Birkaç sayfa geride dün gece konuştuk aynenselam kızlar
Çindeki virüs ile ilgili Mimar Sinan Devlet Hastanesinin adı geçen bir paylaşım vardı,
sizin grupta mıydı, bulamadım
onu soracaktım, instadan bulunca da gereksiz mesaj trafiği olmasın diye nokta yaptım
dün yapmış annem çok severim kuru fasülye , nohutBende kurufasulye ıslattım et çıkardım pilav salata yaparım eşim kızım geliyor bugün
Çocuk olunca çok yanıyor doğalgaz zamda çok geldi.Gecen yıl çok düşük faturalar geliyordu arayacağız o günleriKar şahane ev soğuk950 TL lik doğalgazı sollayacağım galiba böyle giderse allah büyük . Gecemiz güzel geçti şaşkınım sabah kardeşim görüntülü aradı oda gelecek bize bebek görmeye kv ler de gelecekler dedim ki sakın çakışmasın lütfen strese sokma beni . Oda benim ve kocamın küs olduğu kuzenimin nişanına gidip oradan gelecekmiş
Evet ya ama şuna sinir oluyorum yakıyorum fatura geliyor bari ısınayım. 07:00 de kombiyi daha fazla yükselttim şimdiye kadar gelmeyen bir seviyeye geldi derece bak 3 saat geçti oturma odasına gittim derece 20 şaka gibi cidden . 20 derece odaya 500 üzeri faturaÇocuk olunca çok yanıyor doğalgaz zamda çok geldi.Gecen yıl çok düşük faturalar geliyordu arayacağız o günleri
Ah birde emeklemeye yürümeye başlasın arkandan dağıtmaya başlayacak en azından şuan topladığın gibi duruyorBende ezogelin çorbası, bulgur pilavı , cacık , salata yapacağım bol kimyon kullanırım gazı engellemek için . Kızlar yemek menüsü bulmak zorlaştı benim için önceden kolaydı istediğim gibi yapardım şimdi zaman kısa oluyor bi yemeğe bi işe başlıyorum oğlum durmuyor işi bırakıp ona bakıyorum saatler sürüyor bi yemeği pişirmek
Normal de ne zaman emeklemesi lazım yada dönmesiAh birde emeklemeye yürümeye başlasın arkandan dağıtmaya başlayacak en azından şuan topladığın gibi duruyor
Evet canımScss94 sen Manisa’da mıydın canım?
9-10 aylık olunca emekler 1 yasına başlar yürümeyeNormal de ne zaman emeklemesi lazım yada dönmesi
Daha var bize9-10 aylık olunca emekler 1 yasına başlar yürümeyeDüşüyor pat pat hep arkasında geziyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?