Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar ben yikadigim dogradigim ıspanağın yarısını posetleyip buzluğa attım ilk kez.
Çıkarınca nasıl kullanirim

Markete uğradık 64 tl
Oğlan reklamlarda luppo ve pizza görmüş ondan istedi aldık
Boza
Ekmek
Kaymak
Cips
Çekirdek
Öğle yemeği 5 tl
Haftasonu 2 gün zorunlu olmadıkça cıkmak istemiyorum.2 gün harcamadık geçer ins

Bugun yemek yapmaya zamanim olmadi oglanin banyosu kizin banyosu ortaligi topla birde kizin gunduz uykusu pek yok eve geldigimizden beri. Tam uyydu derken oglan bagirip cagiriyor uyandiriyor Butun gun kucaktaydi kiz ikiside yeni uyudu esim disardan getirdi yemkleri 20/25 tl tutmustur. Kendiside disardaydi ne kadar harcadi bilmiyorum. 250 tlde gun parasi verdik bu ay sondu Allahtan. Biraz dinlenip camasir sermem lazim. Kahvaltidan sonra cikardim makineden henuz sermeye firsatim olmadi.

Sütün ne durumda

Afiyet olsun canim büyuk olan bebegin uyur insallah gece erken uyumus

Benim oğlan da aynı. Uyandırıyor.
Minnoş da hemen herşeye uyanıyor.
Sıçrıyor. Tavuk yürekli kızım diyor babasi

Merhaba hanımlar ben geçen pzt bir ata lira aldim 2000 liraya.

Bir-kac kilo kumaş aldım
internetten almaya gore baya ucuz oldu. Oğlana kendime baya şey cikicak . Oğluma 2 alt bie üst diktim ilk dikime göre iyi oldu.

Dün hiç bişey almadım.
Bugünde hiç bişey almadım.

Evden çıkmamak için çaba harcıyorum.silikon tabancam kaybolmuştu yenisini almıştım 2. Kullanimimda bozuldu.
Yenisini almak zorunda kaldım. Canım sıkıldı ona biraz.

Eline emeğine sağlık canım.marifetlisin maşallah. Altının bereketli olsun

aaaa neden çok az çıktı ki
Ne bileyim hani düz büyük pasta tabağı kadar boyutu da. Ve zam gelmiş aralıkta aramıştım 3 tl diye yaptırmamıştım. Bugün bir deneyeyim dedim tadı güzel oldu da pahalı dışarıda 42 tl ye 2 ayran ve büyük lahmacun yiyorduk zaten.

Kızlar bugün doğum günüm :)
Aslında hiç adetim değildir kim kutlamış kim kutlamamış dert etmem, herkesin kendine göre işi gücü var aklından çıkmış olabilir diye düşünürüm.

Ama eşimin ailesinden hiç kimse kutlamadı bugün, 8 tane görümcem var hepsiyle de aram iyidir, bir tanesi bile hatırlamadı :) biraz içerledim açıkçası. Ben onların hiçbir özel gününü kaçırmam Bugüne kadar onlar da öyle idi. Aile whatsap grupları var ordan devamlı iletişim halindeler( ben yokum orada) biri oraya yazar unutmayın he yarın doğum günü falan diye hepsi kutlar. Bu sene hatırlatan kişi de unutmuş heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…