Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar depremi hisseden herkese geçmiş olsun allah beterinden korusun

arkadaşımın abisi doğuda görev yapıyor doktor
Daha şimdiden 50 den fazla ölü raporu gelmiş tabipler odasından

tv’ler vermiyor tabi panik yaratmamak için

Hava da çok soğuk oralarda
Dışarıda kalan herkesin allah yardımcısı olsun

Gecmis olsun kizlar..
Deprem benim derin yaram..
Bi an ölü sayisi ile ilgili aydinlandim.
Keske yakin olsam kosa kosa giderdim

Hava öyle soğuk ki kızlar anlatamam doğalgaza da birşey oldu galiba eşim dedi ki kombi kapandı galiba bi bakayım diye kalktı yanıyor ama buz oldu Bi gariplik var . Yatağa girdik haber bakıyoruz offf

Hava öyle soğuk ki kızlar anlatamam doğalgaza da birşey oldu galiba eşim dedi ki kombi kapandı galiba bi bakayım diye kalktı yanıyor ama buz oldu Bi gariplik var . Yatağa girdik haber bakıyoruz offf
Allah yardımcınız olsun canım
Bizde haberlere bakıyoruz
Çok acı...

Allah yardımcınız olsun canım
Bizde haberlere bakıyoruz
Çok acı...
Allah dışarıda kalanlara Yardımcısı olsun biz de tam çıkıyorduk bi sakinlik geldi el kadar bebekle çıkıp ne yaparız dedim oturduk çanta puset filan kapıda dışarı zaten kar soğuk . Evde yerlerden soğuk üflüyor hiç böyle soğuk görmemiştik burada . Ki biz memleketten soğuğa alışkınızı halbuki

O kadar kötü sallandık ki
Ne cıkabildik ne durabildik
Rabbim enkaz altındakilere yardım etsin bu soğukta hemen çıkarılmaları gerekiyor yoksa donarak ölecekler
Kv malatyada evlerde hasar varmış
Eski bahçeli evleri vardı tek katlı oraya gitmişler doğalgaz kesilmiş az önce açılmış

Aynen öyle oldu ne çıkabildik ne durabildik bitti dedikçe şiddeti katlandı

Buyuk Gecmis olsun allah beterinden korusun.

Geçmiş olsun, Rabbim bir daha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…