- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #52.501
internetten mi aldın canımcnım mogrosta 8 kılo arıel beyazları 37ye aldım hep kullanıyorsan yedek alabılırsın dıye yazım dedım ındırımde suan
tüm mıgroslarda var canım hep dükkanda hem internette. ben bizim ordakinde bulamadım kalmamıstı yani mıgros sanaldan aldıminternetten mi aldın canım
ebebekte subat ayında 28 gun boyunca farklı urunlerde yuzde 28 ındırım oluyor canım aklında bulunsun gecen yıl bız hep oyle aldık hamıleyken. bu yılda alıcaklarımı lısteledımBu arada 1 hafta izne ayrıldım.Esimde salıdan itibaren ayrılacak inşallah memlekete gideceğiz ve çok harcamalı geçecek kesinlikle e bebekten eksikleri alacağız.buyuk oğlumada indirimden kışlık biseyler bakacağız.
Dönüşte annem ve ananemde bizimle gelicek 1 hafta 10 gün falan kalacaklar bizde evimiz senlenicek.Annem varken yemek işine hiç karışmıyorum ancak tatlı falan yaparsam yapıyorum.mutfak işinden usandım son zamanlarda iyi olacak bana.
yardım ederlerse rahatlarsınız sız de canım Allahım aılelerimizden razı olsunKızlar 2019 da babamlar 3 ev birden yaptırdılar ve olan paralarını eve harcadılar
Biz ev alırken üzüldüler yardımcı olamadıkları için şimdi iyiler toparladılar babam emekli kira gelirleri var
Annem yazın bize yardım edeceklerini söyledi bugün ben istemedim ama babacığım durmaz biliyorum ...
Eksiden bir kurtulsak kredimiz bizi yormaz
Ekstra çok şey cıktı toparlayamadık hala martta daha rahat oluruz gibi
Allah razi olsun canimAklım sende ve çocuklarında size hiç kıyamıyorum bak sütün bitiyorsa bana bi adres yaz özelden sana süt çayı yollayacağım bunu içmen lazım
Yok canim koydeki akrabalarin yanina geldik. Allah bizleri dahil deprem bolgesinde yasayan herkesi korusun insallah elimizden malesef birsey gelmiyor dirayetli olmamiz lazim.Aaa gercekten mi ben manisadayım canım evinizde kaliyosunuz değil mi allahim bidaha yasatmasin insallah uzmanlari dinledim fay kirildigi icin bi rahatlama olmustur elazigda böyle kuvvetli deprem bidaha olmaz dediler bu sefer komsu iller riske girmis deprem bölgesinde yasiyoruz hep aklimizda olmali deprem allah yardimcimiz olsun
E bebek uygulamasını indirdim oradan her şeyi takip ediyorum günlük indirimler geliyor.ebebekte subat ayında 28 gun boyunca farklı urunlerde yuzde 28 ındırım oluyor canım aklında bulunsun gecen yıl bız hep oyle aldık hamıleyken. bu yılda alıcaklarımı lısteledım
Cnn ups kargo bedava götürüyor internet ten şube adereslerine bakabilirsinizDün tahlil için aç gitmişim hastaneye kan verip kahvaltıya gittik sonra tekrar kan verdim 76 tl kahvaltı ücreti
50 tl muayene ücreti
47 tl tahlil ücreti (şeker hormon ve idrar bakildi)
Hastaneye doğum ücretini sorduk 3 ay önce sorduğumuzda 1800 tl idi şimdi 2300 olmuş
Içerisinde oda ve yatak süsleme ikram masası kapı süsü,logusa serbeti,ve bebeğe ilk onlar kendi hastane çıkışını giydiriyorlarmis o varmış.
Fotoğraf albümü var birde oda +500 tl
Vip oda (oturma salonu ayriymissanki yıllancaz hastanede) oda +500 müş
Biz içinde ne süsleme nede baska bisey sadece hosumuza giden albüm oldu doğumdan sonra odada görevli gelip makyaj falan yapıyormuş aile fotoğrafları ve bebeğin fotografları çekilip albüm yapip veriyorlarmış ama fiyat çok pahalı olduğu için zaten düşünmedik bile.Esim de bu sabah acaba biz kendimiz bir fotoğrafçıya sorsak ne fiyat verir dedi.Baya hoşuna gitmiş albüm olayı.Hepsi geçici albüm en kalıcı diyor.Hic de öyle bir aile degiliz önemsemeyiz albüm v.s gösteriş işlerini falan.kendi dugunumuzde bile stüdyoya gittik çektirdik çıktık hoc üstünde durmadık.
2 gündür aşırı yorgunum Evde fazla olan tabak çanak,battaniye,nevresim yorgan,yatak ortusu oyuncak v.s ayırıyorum ihtiyaç sahibi bir aileye vericez.Buradan yardim için bir kampanya yok Sani rim.Zaten oturduğumuz ilçenin belediyesi afad ve umke ekibi itfaiye arama kurtarma v.s hepsi 2 otobüs olarak gitmişler elaziga.Giderken de belediye kendi bütçesinden erzak v.s almış,giyisi kummarasından cikan giyisileri falan getirmişler kocaman bir kamyonda arkalarından gitmis.
Evde ki Bu fazlalıklar verdikçe bitmiyor.Annemin cevizde yaptırdığı yorganlar falan vardı hiç bir kere bile kullanmadım sadece 1 tane bıraktım gerisini ayirdik.silikon kullanıyoruz biz hep makinada yıkanıyor çok rahat oluyor.12 tane yastık varmış toplamda 4 tane bizim yatakta oluyor 2 tane oğlanın yatağında oluyor 2 tane de yedek bıraktım gerisi gidecek.2 battaniye bir tek bir çift kişilik ayirdim.Evde boğuluyordum bukadar yatak yorgan nevresimden iyi olacak inşallah.Keske imkan olsada bunları deprem bölgesine yollayabilsek hepsi ter temiz kullanilmamis hurçlarıyla beraber vericem.
Malesef bulunduğumuz ilçedeki ups 2 yıl önce kapandiCnn ups kargo bedava götürüyor internet ten şube adereslerine bakabilirsiniz
Ben aktif kullaniyorum canım. 1bucuk yıl oldu alalı. Memnunum.Kizlar aranızda seg derin dorunducu kullanan var mı bu hafta a101 de 1200 lira 220 litre 6 çekmeceli bana uygun geldi ama bikemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?