Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Dün tahlil için aç gitmişim hastaneye kan verip kahvaltıya gittik sonra tekrar kan verdim 76 tl kahvaltı ücreti
50 tl muayene ücreti
47 tl tahlil ücreti (şeker hormon ve idrar bakildi)
Hastaneye doğum ücretini sorduk 3 ay önce sorduğumuzda 1800 tl idi şimdi 2300 olmuş
Içerisinde oda ve yatak süsleme ikram masası kapı süsü,logusa serbeti,ve bebeğe ilk onlar kendi hastane çıkışını giydiriyorlarmis o varmış.
Fotoğraf albümü var birde oda +500 tl
Vip oda (oturma salonu ayriymissanki yıllancaz hastanede) oda +500 müş
Biz içinde ne süsleme nede baska bisey sadece hosumuza giden albüm oldu doğumdan sonra odada görevli gelip makyaj falan yapıyormuş aile fotoğrafları ve bebeğin fotografları çekilip albüm yapip veriyorlarmış ama fiyat çok pahalı olduğu için zaten düşünmedik bile.Esim de bu sabah acaba biz kendimiz bir fotoğrafçıya sorsak ne fiyat verir dedi.Baya hoşuna gitmiş albüm olayı.Hepsi geçici albüm en kalıcı diyor.Hic de öyle bir aile degiliz önemsemeyiz albüm v.s gösteriş işlerini falan.kendi dugunumuzde bile stüdyoya gittik çektirdik çıktık hoc üstünde durmadık.

2 gündür aşırı yorgunum Evde fazla olan tabak çanak,battaniye,nevresim yorgan,yatak ortusu oyuncak v.s ayırıyorum ihtiyaç sahibi bir aileye vericez.Buradan yardim için bir kampanya yok Sani rim.Zaten oturduğumuz ilçenin belediyesi afad ve umke ekibi itfaiye arama kurtarma v.s hepsi 2 otobüs olarak gitmişler elaziga.Giderken de belediye kendi bütçesinden erzak v.s almış,giyisi kummarasından cikan giyisileri falan getirmişler kocaman bir kamyonda arkalarından gitmis.
Evde ki Bu fazlalıklar verdikçe bitmiyor.Annemin cevizde yaptırdığı yorganlar falan vardı hiç bir kere bile kullanmadım sadece 1 tane bıraktım gerisini ayirdik.silikon kullanıyoruz biz hep makinada yıkanıyor çok rahat oluyor.12 tane yastık varmış toplamda 4 tane bizim yatakta oluyor 2 tane oğlanın yatağında oluyor 2 tane de yedek bıraktım gerisi gidecek.2 battaniye bir tek bir çift kişilik ayirdim.Evde boğuluyordum bukadar yatak yorgan nevresimden iyi olacak inşallah.Keske imkan olsada bunları deprem bölgesine yollayabilsek hepsi ter temiz kullanilmamis hurçlarıyla beraber vericem.

Bu arada 1 hafta izne ayrıldım.Esimde salıdan itibaren ayrılacak inşallah memlekete gideceğiz ve çok harcamalı geçecek kesinlikle e bebekten eksikleri alacağız.buyuk oğlumada indirimden kışlık biseyler bakacağız.
Dönüşte annem ve ananemde bizimle gelicek 1 hafta 10 gün falan kalacaklar bizde evimiz senlenicek.Annem varken yemek işine hiç karışmıyorum ancak tatlı falan yaparsam yapıyorum.mutfak işinden usandım son zamanlarda iyi olacak bana.

Kızlar 2019 da babamlar 3 ev birden yaptırdılar ve olan paralarını eve harcadılar
Biz ev alırken üzüldüler yardımcı olamadıkları için şimdi iyiler toparladılar babam emekli kira gelirleri var
Annem yazın bize yardım edeceklerini söyledi bugün ben istemedim ama babacığım durmaz biliyorum ...
Eksiden bir kurtulsak kredimiz bizi yormaz
Ekstra çok şey cıktı toparlayamadık hala martta daha rahat oluruz gibi

ebebekte subat ayında 28 gun boyunca farklı urunlerde yuzde 28 ındırım oluyor canım aklında bulunsun gecen yıl bız hep oyle aldık hamıleyken. bu yılda alıcaklarımı lısteledım

yardım ederlerse rahatlarsınız sız de canım Allahım aılelerimizden razı olsun

Aklım sende ve çocuklarında size hiç kıyamıyorum bak sütün bitiyorsa bana bi adres yaz özelden sana süt çayı yollayacağım bunu içmen lazım
Allah razi olsun canim Yok canim koydeki akrabalarin yanina geldik. Allah bizleri dahil deprem bolgesinde yasayan herkesi korusun insallah elimizden malesef birsey gelmiyor dirayetli olmamiz lazim.

ebebekte subat ayında 28 gun boyunca farklı urunlerde yuzde 28 ındırım oluyor canım aklında bulunsun gecen yıl bız hep oyle aldık hamıleyken. bu yılda alıcaklarımı lısteledım
E bebek uygulamasını indirdim oradan her şeyi takip ediyorum günlük indirimler geliyor.
Genelde bende hep indirim den aldım herşeyi bu zamana kadar.Hatta indirimli diye 3-6 6-9 aylık ev giyisileri pijamalar falan aldım hazır indirimde diye Allah nasip ederse nasıl olsa lazım olucak alınacak zamanı gelince pahalı pahalı almaktansa denk geldikçe alıyorum indirimde.

Cnn ups kargo bedava götürüyor internet ten şube adereslerine bakabilirsiniz

Bende tv8 izliyorum yardım kampanyasını
Elimizden gelenleri yapıyoruz
Yardımlar bi an önce yerine ulaşır inş

Oğlumla kurabıye yaptık pişti yedik.Dus aldım birazdan yatarız.Toplantı var 4gun sürecek bu hafta yoğun geçer iyiki okul tatıl çocuk evde onu yetiştirip işe gitmek çok zor oluyor.Hem bağışıklığı gelişsin evde hep hasta oldu biraz mikroplardan.uzak olsun.Allah razı olsun annem bakıyor tatilde yoksa ben izin alacaktım.

Kizlar aranızda seg derin dorunducu kullanan var mı bu hafta a101 de 1200 lira 220 litre 6 çekmeceli bana uygun geldi ama bikemedim

Eşofman altı almam lazım dizleri aşınmış 3-4 tane ihtiyaç var okul acılana kadar alınması lazım.Masraf eksik hiçççç bitmiyor.Bugun 0 harcama.Dün 100 TL Migros 160 TL kitap evden çıkmadan 260 TL gitti kredi kartına.Kart yine çok gelecek sıktıkça çıkıyor.Mobılya kasko sıgorta taksıdı bide bes toplam 3bin standart gelecek yaza kadar.Benim harcamalarla 5-6 arası oluyor.Doktor ilaç masrafı kışın çok oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…