Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar aranızda seg derin dorunducu kullanan var mı bu hafta a101 de 1200 lira 220 litre 6 çekmeceli bana uygun geldi ama bikemedim

canım biz de işyeri için almıştık 3 yıl önce, o zaman 850 tl idi fiyatı. Şuanki fiyatı da bana normal geldi bunca zamdan sonra. Güzel bir marka bir sıkıntısı yok bu sene işyerimizi devrettik ama hala kullanıyorlar

ayrıca ben evde de buzdolabını kullanıyorum seg’İn. 4 yıldır gayet güzel çalışıyor

tüm mıgroslarda var canım hep dükkanda hem internette. ben bizim ordakinde bulamadım kalmamıstı yani mıgros sanaldan aldım
canım ben baktım migros sanala 8 kg olan ariel patlak renklerdi yani renkli çamaşırlar için olan beyazlar için olanda dağ esintisi yazıyor ve 8 kg lik yoktu

Günaydın.
Benim büyük kızım 3 yaşına girmek üzere, küçüğü 2.5 aylık. Evimin yerini çok seviyorum ama çok eski yaklaşık 30 yıllık bir bina. Ve kiradayız. Kiramız uygun diye duruyorduk ama bu deprem korkusu beni perişan etti. Geceleri uyuyamıyorum. Gündüz evde yalnızken Allah korusun bir şey olsa çocukları nasıl organize ederim diye düşünmekten geceleri uyuyamıyorum. Şu anda ev alamıyoruz. Biz de tekrar kiraya mı çıksak dedik. Hem kayınvalideye yaklaşayım istiyorum Allah razı olsun çok yardımı dokunuyor, hem de yalnızlıktan sıkıldım hem de evimiz yenilenmiş olur. Biraz masraf olacak ama bilmiyorum ne yapsak..

Ben olsam tasinirdim galiba canım

Yerim onu ben birlikte yatinca da ben zor uyuyodum ya bebekken üstüne felan yatarim diye korkuyodum cok
Evet işte eşim ben abi bebek hepimiz aynı alanda yatmış oluyoruz eşim yatağın diğer kısmınj boş bırakıp bizim tarafa geliyor çift kişilik yatak oluyor sana tek kişilikwben kuş uykusu uyudum için kendimden değil eşimden korkuyorum bebeğe zarar gelir diye

günaydın internetim yoktu kızlar ara ara girip okudum yazamadım çok üzgünüm 2 gecedir uyuyamıyorum deprem geliyor aklıma insanların çaresizliği kendi yavrularım derken elimde değil çok ağlıyorum eşim haber kanalı açmıyor sürekli sallandığımızı hissediyorum ben burda böyleyken elazıgda malatyadakiler kimbilir nasıl korkuyordur havada çok soğuk Rabbim yardımcıları olsun can kaybı artmasın diye dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden

ihmal etme bence taşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…