- 7 Kasım 2017
- 16.743
- 40.977
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #52.541
şimdi girdim canım evet cıkmıyor demkki stoklar tükendi kaldırdılar magazada belki vardır fırsatın olursa bakarsıncanım ben baktım migros sanala 8 kg olan ariel patlak renklerdi yani renkli çamaşırlar için olan beyazlar için olanda dağ esintisi yazıyor ve 8 kg lik yoktu
ilçedeyiz migros yok canımşimdi girdim canım evet cıkmıyor demkki stoklar tükendi kaldırdılar magazada belki vardır fırsatın olursa bakarsın
Gerizekalı sanki şimdiye kadar çok sahip çıktı da onun yüzünden bu duruma düştülerAllah'ım Şevket gibi bir karakter olmasın oğlum nolurgıcık kapiom yahuu.
Kızlar da aynı bela.
Hala sahip cikicam sizlere diyor hapisten.
Ay allahım ne güzel bir haber bu kesin dimi zeynoElazığda bitmekte olacak 400 küsür tane toki konutu varmış evi yıkılanlar öncelikle yerleştirecekmiş çok sevindim
2000 taneninde yapımına hemen başlanacakmış
çevre ve şehircilik bakanı şimdi konuşma yaptı bakanlar açıklama yapıyor şu an bakabilirsinizAy allahım ne güzel bir haber bu kesin dimi zeyno
Çok iyi Şükürçevre ve şehircilik bakanı şimdi konuşma yaptı bakanlar açıklama yapıyor şu an bakabilirsiniz
yapılır canım Allahın izniyle...O kadar yardım yapıldı.
Son kuruşuna kadar depremzedelere harcansin bı zahmet hemen yapılsın binalar.
Benimde oğlana almam lazım dizleri yıpranmış çok pahalı çocuk kıyafeti.oğluma yine kiyafet kalmadi kis gelmeden kisliklar almistim hepsi kısa geliyo yinebi kac sweetshirt kot pantalonu hic yok kot alicam siyah gri hirka alcam gömlek felan sectim 450 lira hm den ama simdi nakit cok az ay basi alirim artik
evet ya hatta kendime bi gomlek begendim hm den ekose desen kirmizi oglumla giyeriz dedimBenimde oğlana almam lazım dizleri yıpranmış çok pahalı çocuk kıyafeti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?