Bugün ne aldin kaç tl harcadin

boza taşın bence. Yaşlı binalar tehlikeli.
Ayrıca KV yakın bir yer bulursun hem.
Şimdi o evin yalıtımı vs de yoktur.
Doğalgaz faturan bile düşer
Scss94 iyi yaptın canım bereketli olsun.
Kızlar benim bebişim de yanımda yatmak istiyor. Ve yatıyor
Yatağı baş ucumda ama bıraktığımda ağlıyor .sabaha kadar uyumuyor.
Eşim oğlumun yanına geçip uyuyor.

Herkese günaydın

canım ben baktım migros sanala 8 kg olan ariel patlak renklerdi yani renkli çamaşırlar için olan beyazlar için olanda dağ esintisi yazıyor ve 8 kg lik yoktu
şimdi girdim canım evet cıkmıyor demkki stoklar tükendi kaldırdılar magazada belki vardır fırsatın olursa bakarsın

Allah'ım Şevket gibi bir karakter olmasın oğlum nolurgıcık kapiom yahuu.
Kızlar da aynı bela.
Hala sahip cikicam sizlere diyor hapisten.
Gerizekalı sanki şimdiye kadar çok sahip çıktı da onun yüzünden bu duruma düştüler

Elazığda bitmekte olacak 400 küsür tane toki konutu varmış evi yıkılanlar öncelikle yerleştirecekmiş çok sevindim
2000 taneninde yapımına hemen başlanacakmış
Ay allahım ne güzel bir haber bu kesin dimi zeyno

Tv8 de baya yardım toplanmis akşam. 30 milyon üzerinde galiba. O yardımların hepsi dağıtılırsa veya birseyler yapılırsa muhtaç kimse kalmaz zaten. İnsallah hakkıyla yaparlar.
ben oraya pek guvenemedigim icin Kızılay’a yaptık yardımımızı rabbim birdaha yaşatmasın. Kimseyi zor durumadüşürmesin.

Dün 207 tl sütçüye verdim
Eşim cocukları alıp dışarıya cıktı hava çok güzel
Berbere gidecek mtv yi ödeyecek
Bende sofra bezlerini attım makinaya
Bir makinada renkliler yıkanıyor
Kızımı kuaföre götüreceğim okul öncesi saçını kestireyim
Cocukları yıkarım gelincede
Dünden pırasa tarhana çorbası var yanına pratik birşey daha yaparım yensin bitsin yemekler

aksam sulu patates pilav yapmayi düsündum bide tatli yapicam etimekle. dün 250 lira harcandi izmirde akvaryuma gittik oğlum cok eğlendi ama bayildi kesis yengeci kitabimiz vardi orda gördük cok mutlu oldu cama yaklasmadi hic ama köpek baliklarinin oldugu yerde beni de yaklastirmadi kuzum

oğluma yine kiyafet kalmadi kis gelmeden kisliklar almistim hepsi kısa geliyo yine bi kac sweetshirt kot pantalonu hic yok kot alicam siyah gri hirka alcam gömlek felan sectim 450 lira hm den ama simdi nakit cok az ay basi alirim artik

oğluma yine kiyafet kalmadi kis gelmeden kisliklar almistim hepsi kısa geliyo yine bi kac sweetshirt kot pantalonu hic yok kot alicam siyah gri hirka alcam gömlek felan sectim 450 lira hm den ama simdi nakit cok az ay basi alirim artik
Benimde oğlana almam lazım dizleri yıpranmış çok pahalı çocuk kıyafeti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…