Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba kızlar
Sabah evi topladım sonra markete çıktık kızımla havada güzeldi yürüdük biraz
Eve geldik büsküvili pasta yaptım kuru fasulye pişirdim birazdanda pilav yapıcam tanımada yoğurt salata yeter akşam menüsü hazır sayılır çok şükür
51 milyonun üzerinde yardım toplanmış dün gece umarım hemen harekete geçilir ihtiyaçlar karşılanır
Bende nakit para ve koli hazırlıyorum yarın akşam teslim edicem arkadaşa
Güzel günler görelim artık 2020 çok kötü başladı

Aynı haftalardayız sırt bel ağrısı artı horlama başladı bende de uykular yalan olmaya başladı
Horlama sorunum yok ama bel sırt agrisi fena ve kalcama vuran bir ağrı agri var yatmak değil oturmakta eziyet oldu.
3.gündür evdeyim ve kendimide çok yordum ise güce daldım iyice hortladı ağrılar.

Evi hasarlı olanlara 5 bin yikilanlara 10 bin tl hemen yardim yapılacakmış dün akşamda tv 8 'de 50 milyon toplanmış.
Iç işleri bakanı bağlandı acunun yardim programina hemen konteynır kuracagiz eşyalı 2 bin tane dedi.10-15gun içerisinde kurumu tamamlanicakmis.

Zorunlu deprem sigortasi odemiyormuyuz senelerdir, iste simdi kullanmanin zamani geldi bence.

Zorunlu deprem sigortasi odemiyormuyuz senelerdir, iste simdi kullanmanin zamani geldi bence.
Bencede ya böyle durumda ev vermiceklerse neden ödüyoruz o paraları
Ben mi yanlış anlıyorum sadece belli bi para yardımı yapacaklarmış öyle okudum

Merhaba kizlar,
Uzun zamandir bir gunde bu kadar cok harcama yapmiyorduk, 310$ harcadik, bizi bir sure idare edecek kadar kahvaltilik, et, kuru gida aldik.
Yemek olarak yogurt corbasi, etli bamya yemegi, kurutulmus taze fasulye kavurmasi, hasanpasa koftesi, sebzeli etli pilav. Tatli Turkiye`den gelen baklava ve kadayif, buzluktan cikardim.

Yarın yolcuyuz buz dolabında sebze yeşillik falan almadık bu hafta pratik olsun diye oğlumla ikimize mantı pişirdim difrizden.Yarina yemek kalkamasın diye 1 er tabak yaptım.yaninada meysu koydum yedik çok şükür doyduk Allah kimseyi aç açıkta bırakmasın
Duş yaptim oglanida yikadim Saçımı duzlestirecem, oglanin tirnaklarini kesicem valizler hazır.sabah erkenden inşallah yola çıkacağız kahvaltı etmeden.

Allah bereket versin afiyet olsun canm.dikkatimi çekti yemekleri 1 haftalık yapıyorsunuz galiba.aslinda iyi bişey haftalık yapmak ama saklaması zor olmuyormu?Benim dolap XL ama yinede sigamiyorum

12 kasım 1999 depreminin bizzat içinde olarak ozaman yasadiklarımıza dayanarak söylüyorum tabi kalıcı konut adı altında evler yapıldı ve evi yikilanlar alabildi o evleri ama aynı toki gibi aylık ödeme yaptı ev almaya hak kazananlar.Bizim evimiz az hasarliydi herhangi birşey yapılmadı kendimiz tadilat yapı güçlendirme v.s yaptırdık.Devletten bişey gelmedi.
Evi orta ve ağır hasarlı olanlar içinde prefabrik ev verildi o kalıcı konutlar yapılana kadar.
Az hasarlı olanlar için herhangi birşey yapılmadı.Sadece çadır kent kuruldu oralardan yer gösterildi.
Biz annemin çalıştığı kurumun imkanlarından yararlandık.
Devlet belediye veya kizilay adina Hic bir kapmasa evimiz az hasarlı olduğu için giremedik.
Evimizede 3.ay kadar giremedik.oyle karışık bir durum vardı yani ne olduğunu anlayamadığımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…