- Konu Sahibi pure hazel
-
- #52.561
Yaz gelecek sandalet yazlık masraflar uzar giderdiger ay aliriz artik bide ayakkabi da lazimlazimda lazim hic eksik bitmiyo ki
valla yandıkYaz gelecek sandalet yazlık masraflar uzar giderEylülde okul taksıdı
Aynı haftalardayız sırt bel ağrısı artı horlama başladı bende de uykular yalan olmaya başladıValla gece oda oda geziyorum en son sabaha karşı salona geçtim arkama yastık koyup koltuğa uzun oturur sekilde uzandım öyle uyudum 1 saat kadar
mtv neden o kadar fazlaSlm kızlar MTV ödedim 629tl
80tl de terziye verdim pantolonumu fazla daraltmış belimden yarım cm incelmem lazım
Horlama sorunum yok ama bel sırt agrisi fena ve kalcama vuran bir ağrı agri var yatmak değil oturmakta eziyet oldu.Aynı haftalardayız sırt bel ağrısı artı horlama başladı bende de uykular yalan olmaya başladı
Canim seni anlindan opuyoruz, iki cocukla ben yetisemiyorum ki annem ve esim her konuda cok yardimci oluyorlar.Ah kızlar ah
Ben ne yapayım 3 çocukla
Zorunlu deprem sigortasi odemiyormuyuz senelerdir, iste simdi kullanmanin zamani geldi bence.Market alışverişi 108 tl tuttu yazmayı unutmuşum
Ya kızlar anlamadığım bir şey var bilen varsa beni aydınlatabilir mi
Evleri tamamen yıkılanlara ağır hasarlı olanlara ev verilmicek mi karşılıksız
tesekkür ederimCanim seni anlindan opuyoruz, iki cocukla ben yetisemiyorum ki annem ve esim her konuda cok yardimci oluyorlar.
Bencede ya böyle durumda ev vermiceklerse neden ödüyoruz o paralarıZorunlu deprem sigortasi odemiyormuyuz senelerdir, iste simdi kullanmanin zamani geldi bence.
Ben daha bakmadim haberlere, en guzeli tabi ki ev vermeleri, olmasa bile baya yuklu bir miktar verilmeli.Bencede ya böyle durumda ev vermiceklerse neden ödüyoruz o paraları
Ben mi yanlış anlıyorum sadece belli bi para yardımı yapacaklarmış öyle okudum
Allah bereket versin afiyet olsun canm.dikkatimi çekti yemekleri 1 haftalık yapıyorsunuz galiba.aslinda iyi bişey haftalık yapmak ama saklaması zor olmuyormu?Benim dolap XL ama yinede sigamiyorumMerhaba kizlar,
Uzun zamandir bir gunde bu kadar cok harcama yapmiyorduk, 310$ harcadik, bizi bir sure idare edecek kadar kahvaltilik, et, kuru gida aldik.
Yemek olarak yogurt corbasi, etli bamya yemegi, kurutulmus taze fasulye kavurmasi, hasanpasa koftesi, sebzeli etli pilav. Tatli Turkiye`den gelen baklava ve kadayif, buzluktan cikardim.
12 kasım 1999 depreminin bizzat içinde olarak ozaman yasadiklarımıza dayanarak söylüyorum tabi kalıcı konut adı altında evler yapıldı ve evi yikilanlar alabildi o evleri ama aynı toki gibi aylık ödeme yaptı ev almaya hak kazananlar.Bizim evimiz az hasarliydi herhangi birşey yapılmadı kendimiz tadilat yapı güçlendirme v.s yaptırdık.Devletten bişey gelmedi.Market alışverişi 108 tl tuttu yazmayı unutmuşum
Ya kızlar anlamadığım bir şey var bilen varsa beni aydınlatabilir mi
Evleri tamamen yıkılanlara ağır hasarlı olanlara ev verilmicek mi karşılıksız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?