- 11 Mart 2013
- 33.678
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.056
- 798
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #52.621
Asıl 1150 TL sokağa atmak saçmakizlar biz biseyler yapiyoruz bakalim yapabilirseksimdi gecen gün Zeynolin44 yazmisti ya kardesi kiralar pahali oldugu icin ev almaya karar vermislerdi bende düsundüm her ay 1150 lira veriyoruz bin lira daha verip her ay bi ev alalim ama 10 yil ödiycez sacma biseymi sizce
ayy heycanlandim olur mu ki ya insallah esim cok kararli ben biraz korkuyorum ödeyemezsek öderiz ama ya insallahBence mantıklı 10 yıl kira boşa gidecek ev sahibi olmak varken
en az 10 yil canım burdayizCanım kaç yıl kalacaksınız manisada
evet demi bide evi görsen sifir ev ama ayakkabilik yok evde kücucuk ve ayakkabilar balkonda tuvalet kagidina yer yok banyoda koyacakAsıl 1150 TL sokağa atmak saçma
Hep bu civarda bizim bilmiyorum ki 2015 model bizim araba sizin araba kaç yaşında?Eşim 360 mtv
mtv neden o kadar fazla
Canım aylık geliriniz ne, kredi miktarı ne olacak bunları hesapla kalan para ile geçinebilmeniz mümkünse alın bence ama 10 yıl uzun bir süre zar zor kıt kanaat geçineceksenz kendinizi sıkmayın hastalık vs herşey var, burda önemli olan kredi gelirinizin kaçta kaçıayy heycanlandim olur mu ki ya insallah esim cok kararli ben biraz korkuyorum ödeyemezsek öderiz ama ya insallah
Durdugunuz kabahat.en az 10 yil canım burdayiz
2014 modelHep bu civarda bizim bilmiyorum ki 2015 model bizim araba sizin araba kaç yaşında?
kesinlikleCanım aylık geliriniz ne, kredi miktarı ne olacak bunları hesapla kalan para ile geçinebilmeniz mümkünse alın bence ama 10 yıl uzun bir süre zar zor kıt kanaat geçineceksenz kendinizi sıkmayın hastalık vs herşey var, burda önemli olan kredi gelirinizin kaçta kaçı
canım 7 bin felan aliyoruz ödemeler felan bize 3 bin lira kaliyo bende cok sıkıntiya girmek istemiyorum ama ev kiralarida cok yüksekCanım aylık geliriniz ne, kredi miktarı ne olacak bunları hesapla kalan para ile geçinebilmeniz mümkünse alın bence ama 10 yıl uzun bir süre zar zor kıt kanaat geçineceksenz kendinizi sıkmayın hastalık vs herşey var, burda önemli olan kredi gelirinizin kaçta kaçı
Canım size kalan 3 binden bin lira daha eklenip krediye gitse 2 bin kalıyor çocuk da var bu noktada karar sizin 2 bin ile geçinebilecek msinizcanım 7 bin felan aliyoruz ödemeler felan bize 3 bin lira kaliyo bende cok sıkıntiya girmek istemiyorum ama ev kiralarida cok yüksek
ayy insallah canımDurdugunuz kabahat.
Ev müjdesi bekliyoruz sizden
yok canim kredi haric bize 3 bin kaliyoCanım size kalan 3 binden bin lira daha eklenip krediye gitse 2 bin kalıyor çocuk da var bu noktada karar sizin 2 bin ile geçinebilecek msiniz
Bence de alın bizde sizin gibi düşünerek ev aldık kira boşyere gitmesin diye 2 yılımız kaldı. Evet ilk zamanlar kredi zorluyor ama zaten 5 6 sene sonra kıranız krediye eşit olur.annem hep der çocuğunuz küçükken mutlaka borca girin büyüklerinde imkan olmayacak umarım içinize sinen bi ev olur.canım 7 bin felan aliyoruz ödemeler felan bize 3 bin lira kaliyo bende cok sıkıntiya girmek istemiyorum ama ev kiralarida cok yüksek
3 bın ekstra çok harcama yapılmazsa yeter gibi faturalar v.s 3 binin içinde mi ödenecekyok canim kredi haric bize 3 bin kaliyo
benim annemde cok istiyo insallah alabiliriz faizler düsükkenBence de alın bizde sizin gibi düşünerek ev aldık kira boşyere gitmesin diye 2 yılımız kaldı. Evet ilk zamanlar kredi zorluyor ama zaten 5 6 sene sonra kıranız krediye eşit olur.annem hep der çocuğunuz küçükken mutlaka borca girin büyüklerinde imkan olmayacak umarım içinize sinen bi ev olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?