Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Asıl 1150 TL sokağa atmak saçma

ayy heycanlandim olur mu ki ya insallah esim cok kararli ben biraz korkuyorum ödeyemezsek öderiz ama ya insallah
Canım aylık geliriniz ne, kredi miktarı ne olacak bunları hesapla kalan para ile geçinebilmeniz mümkünse alın bence ama 10 yıl uzun bir süre zar zor kıt kanaat geçineceksenz kendinizi sıkmayın hastalık vs herşey var, burda önemli olan kredi gelirinizin kaçta kaçı

kesinlikle
Bende o yüzden eşinin ne iş yaptıgını sordum

canım 7 bin felan aliyoruz ödemeler felan bize 3 bin lira kaliyo bende cok sıkıntiya girmek istemiyorum ama ev kiralarida cok yüksek

canım 7 bin felan aliyoruz ödemeler felan bize 3 bin lira kaliyo bende cok sıkıntiya girmek istemiyorum ama ev kiralarida cok yüksek
Canım size kalan 3 binden bin lira daha eklenip krediye gitse 2 bin kalıyor çocuk da var bu noktada karar sizin 2 bin ile geçinebilecek msiniz

Bence de alın bizde sizin gibi düşünerek ev aldık kira boşyere gitmesin diye 2 yılımız kaldı. Evet ilk zamanlar kredi zorluyor ama zaten 5 6 sene sonra kıranız krediye eşit olur.annem hep der çocuğunuz küçükken mutlaka borca girin büyüklerinde imkan olmayacak umarım içinize sinen bi ev olur.

benim annemde cok istiyo insallah alabiliriz faizler düsükken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…