- Konu Sahibi pure hazel
-
- #52.641
Haaa bin lira bile çok önemli size 3 bin kalıyorsa evet alınabilir o zaman yakında bir ev haberi gelir :)yok canim kredi haric bize 3 bin kaliyo
yok faturalarimiz icinde degil ama kisin dogal gaz faturasi olabilir tabii3 bın ekstra çok harcama yapılmazsa yeter gibi faturalar v.s 3 binin içinde mi ödenecek
aileler destek oluyor zorda kalındığındabenim annemde cok istiyo insallah alabiliriz faizler düsükken
insallah canim bide benim 700 lira maasim var onu eklemedik mesela cunku 2 yil daha felan alabilcemHaaa bin lira bile çok önemli size 3 bin kalıyorsa evet alınabilir o zaman yakında bir ev haberi gelir :)
onuda al kenara koy zor zamanlar için süperinsallah canim bide benim 700 lira maasim var onu eklemedik mesela cunku 2 yil daha felan alabilcem
O zaman alınır canım ya zaten 2 yıl sonra da maaş zammı vs ile bu 700 lük açık kapanırinsallah canim bide benim 700 lira maasim var onu eklemedik mesela cunku 2 yil daha felan alabilcem
insallah canımonuda al kenara koy zor zamanlar için süper
evler cok pahali canim ya merkezde hele bir yazmis adam eski eve ici tadilatli eski ama 40 50 yillik . site de evler 500 bin felan biz 250 bine bulduk 2+1 yine ama yarin bakicaz yerine cok kötü bi yer degilse düsunürüz cünkü esim hep iste oglumla ben disardayiz en azindan market park felan varmi bakicazEv fiyatları nasıl manisada
Aman canım görüntüsünden önce evin zeminine kullanılan malzeme bakın baktırın öyle alın
evet fiyatlar cok uygun gercekten bide ben burayi cok seviyorum daglar yesillik felan dogu gorevi bidaha olmazsa eger hep burda kalabilirizSebze meyve ucuz orda buralara nazaran.
Havalar nisandan kasima kadar güzel olur.
4ay belki biraz fazla olabilir doğalgaz faturaları sonrası rahat.
Yazdan konserveni kisliklarini yaparsın.
Stoklarını.
Dikkatli harcayıp hesabını bilirsen hiç sıkıntı yasamazsin.
Ev araba borcu olmazsa daha kolay harcanıyor para. Bizde öyle oldu mesela onu fark ettim.
evet canım bez mama masrafi felan yok sükür zaten ikinci cocuk zaten düsünmuyoruzArabayı satarsınız onun masrafı çıkar aradan.
Oğlìş epey büyüdü senin. Küçük yer kalabalığı yok.
yok canım ya düğün altinlariyla esya felan almistik dugün yapmistik esimin ailesi yok maalesef var hayattalar ama yok gibi biseyDüğün altının filan yok mu.
Ne kadar peşinat o kadar iyi.
Evler pahalıymış 2+1 250.
insalllah canım yarin gidip yerine bakariz evin sonra esimle konusuruz bakalim hayirlisiyla olursa cok sevincemScss94 bencede ev almanız daha mantıklı
Gerçekten çocuklar küçükken bişeyler almak lazım sonra çok masraf oluyormuş okula başladıklarında
Geliriniz iyiymiş güzel bir tasarruf planı yapılırsa hiç zorlanmazsınız
Neyse arabadan biraz gelir.yok canım ya düğün altinlariyla esya felan almistik dugün yapmistik esimin ailesi yok maalesef var hayattalar ama yok gibi bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?