- 11 Mart 2013
- 33.674
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.053
- 798
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #52.601
Aynen ya saçları çoktuce_tuce abi bebeğin saçları çok mu
Yaaa yerim onu ben mis kokulu kuzucuk
Annenin gelme imkanı yok mu kardeşinle birlikte sana moral olarak çok iyi gelir
Günaydın
Bizim evin gaz bombası kalkti
Bitmiyor gazi
Kilo alımı iyi Zeyno.
Evin neşeleri şu kötü günlerde onlarla mutlu oluyoruz
Kakası düzeldi mi püre kilo alımı nasıl
bence 1150 lirayı her ay çöpe atmak saçmakizlar biz biseyler yapiyoruz bakalim yapabilirseksimdi gecen gün Zeynolin44 yazmisti ya kardesi kiralar pahali oldugu icin ev almaya karar vermislerdi bende düsundüm her ay 1150 lira veriyoruz bin lira daha verip her ay bi ev alalim ama 10 yil ödiycez sacma biseymi sizce
demi ya havaya gidiyo para iki ev bulduk arabayi satip üstune kredi cekelim diye düsündükbence 1150 lirayı her ay çöpe atmak saçma
sen calışmıyordun değil mi canımdemi ya havaya gidiyo para iki ev bulduk arabayi satip üstune kredi cekelim diye düsündük
Bence mantıklı 10 yıl kira boşa gidecek ev sahibi olmak varkenkizlar biz biseyler yapiyoruz bakalim yapabilirseksimdi gecen gün Zeynolin44 yazmisti ya kardesi kiralar pahali oldugu icin ev almaya karar vermislerdi bende düsundüm her ay 1150 lira veriyoruz bin lira daha verip her ay bi ev alalim ama 10 yil ödiycez sacma biseymi sizce
Canım kaç yıl kalacaksınız manisadakizlar biz biseyler yapiyoruz bakalim yapabilirseksimdi gecen gün Zeynolin44 yazmisti ya kardesi kiralar pahali oldugu icin ev almaya karar vermislerdi bende düsundüm her ay 1150 lira veriyoruz bin lira daha verip her ay bi ev alalim ama 10 yil ödiycez sacma biseymi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?