Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ayyy tam dışarı çıktık yağmur başladı küçüğü anneme bıraktık lcw yangittim kızımın taytını değiştirdik ayyyy sezon başında kızıma 3 tane sweattişört almıştım tanesi 50 tl idi şimdi 25 tl ye düşmüşşş
Hafta içi gidip seneye giymesi için bi kaç tane alacam

Migros’a uğradım şampuanlar indirimdeydi clear,,, headand shoulders şampuan aldım pantene krem ,,, küçüğüme de şampuan aldım 3 paket hazır makarna aldım

Toplamda 54 tl ödedim,,, başka harcamam olmaz bugünlük

Elektrik faturam 295 gelmiş

Bende bende eski resimlerime bakıyorum 48 kiloydum evlenmeden bi kaç ay önce ne kadar güzelmiş
Şimdi ne giysem göbeğim pörtlüyor hiç sevmiyorum bu halimi
Bende hamile kalana kadar 50 kiloydum ne güzel. 3 aydir evde spor yapiyorum ama göbeğim kalmadi hic canım 62 kiloyum 60 olsam yeter bana aslinda

squat hareketleri bide mekik felan canim bi uygulama var onu indirdim
Ne kadar zamanını alıyo hareketler
Ben bi ara leslie 3 mil yaptım 40 defa durduruyorum çünkü benim kız rahat vermiyor
Aç kapa aç kapa çok sıkıldım bırakmıştım

squat hareketleri bide mekik felan canim bi uygulama var onu indirdim
Eşime dedim ki benim kaç tane mekik çekmem lazım günde ( kendileri devletin tescilli komandosu oldukları için spor işinden anlıyorlar ) bana dedi ki 3 set yapacaksın 50-50-50 sabah öğle akşam bende oha artık dedim benim el kadar bebem var nasıl çekeyim o kadar mekiği acaba

Ya ben bi deneyim 25 ile baslayim

Bebek mama alıyor mu sadece süt aldığı zaman ağlıyor mu mesela sütün az olduğunu nasıl anladın kg alımı ilk ay kaçtı
Baştan beri mama artı meme
Sütten sora ağlıyor ve uyumuyor
Gece iyi uyursam 75 çıkıyo ama genelde 30
Göğsüme bakıyorum kuru emzirirken
Bazen de bol gelio
Arkası yok ağlıyor

Küçük süpürge ile ortalığı süpürdüm abi bebek onun sesinden korkuyor ne yazıkki vileda yaptım kargo geldi tarak ve bez e bebekten . Bulgur pilavı kavurdum 17:00 de suyunu dökerim . Haşlama yaptım salata ayran buzdolabına koydum . Oğlum 45 dk uyudu o arada . Tuvaleti temizledim bebek emziriyorum kendime bakım yapacağım birazdan dinleneyim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…