- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #52.901
SelinNerdeyse hepsini denedim yaa
Üçümcü aya giriyoruz
Artık son umut
Bu ay da artmassa artmaz öyle depil mi
Bendeya ben zayif olmayi daha cok seviyorum tahta gibi olmayi
Bende hamile kalana kadar 50 kiloydum ne güzel. 3 aydir evde spor yapiyorum ama göbeğim kalmadi hic canım 62 kiloyum 60 olsam yeter bana aslindaBende bende eski resimlerime bakıyorum 48 kiloydum evlenmeden bi kaç ay önce ne kadar güzelmiş
Şimdi ne giysem göbeğim pörtlüyor hiç sevmiyorum bu halimi
Ne tarz bi sporBende hamile kalana kadar 50 kiloydum ne güzel. 3 aydir evde spor yapiyorum ama göbeğim kalmadi hic canım 62 kiloyum 60 olsam yeter bana aslinda
Geçen sene 3.5 ayda 14 kilo vermiştim hırs yapmıştım ama şimdi o hırsım yokkkNe tarz bi spor
Bi ara bende mekik çekerek ve yediklerime dikkat ederek 8 kilo verdim 2 ayda ama yine aldım
hic kiskanmadimBende 49 kiloyla hamile kaldım.
10 kg aldım, şimdi 52 kiloyum.
squat hareketleri bide mekik felan canim bi uygulama var onu indirdimNe tarz bi spor
Bi ara bende mekik çekerek ve yediklerime dikkat ederek 8 kilo verdim 2 ayda ama yine aldım
Niye bizde o hırs yok şu anGeçen sene 3.5 ayda 14 kilo vermiştim hırs yapmıştım ama şimdi o hırsım yokkk
Ne kadar zamanını alıyo hareketlersquat hareketleri bide mekik felan canim bi uygulama var onu indirdim
Çok sağol denicemmSelin
Laktamax kapsül satılıyor eczanelerde, içeriği sadece baharatlardan oluşuyor.. tamamen bitkisel, ben ilk zamanlar kullandım.
Belki sana da faydası olurEki Görüntüle 2582694
Eşime dedim ki benim kaç tane mekik çekmem lazım günde ( kendileri devletin tescilli komandosu oldukları için spor işinden anlıyorlarsquat hareketleri bide mekik felan canim bi uygulama var onu indirdim
40 dakika felan sürüyo benim oğlumda rahat vermiyoNe kadar zamanını alıyo hareketler
Ben bi ara leslie 3 mil yaptım 40 defa durduruyorum çünkü benim kız rahat vermiyor
Aç kapa aç kapa çok sıkıldım bırakmıştım
Ya korkuyorum3aydır uğraşıyormuşsun bence damlayı dene
Ya ben bi deneyim 25 ile baslayimEşime dedim ki benim kaç tane mekik çekmem lazım günde ( kendileri devletin tescilli komandosu oldukları için spor işinden anlıyorlar) bana dedi ki 3 set yapacaksın 50-50-50 sabah öğle akşam bende oha artık dedim benim el kadar bebem var nasıl çekeyim o kadar mekiği acaba
Teiekkür ederimmmmilkk galactaco damlayı bende duydum dene bence sütün gitmesinden iyidir, bir de ilaç varmış motilium diye Kızlar bahsediyordu Ocak anneleri topiğinde
Baştan beri mama artı memeBebek mama alıyor mu sadece süt aldığı zaman ağlıyor mu mesela sütün az olduğunu nasıl anladın kg alımı ilk ay kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?