- 11 Mart 2013
- 33.680
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.067
- 798
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #52.941
Canım 4. Aydan itibaren rutin oluşturabilirsin. İlk 3 ay ne yaparsan yap düzen oluşmuyorKızlar birşey danışmak istiyorum . Oğluma bi akşam rutini oluşturmak istiyorum. Belirli bir saatte uyumaya alışsın . Bunun için erken mi çalışmalara başlasam mı diyorum . Mesela saat 21:00 de emzirdikten sonra yatağına yatırsam bi ninni dinletsem filan gibi
YaaaaCanım 4. Aydan itibaren rutin oluşturabilirsin. İlk 3 ay ne yaparsan yap düzen oluşmuyorben 4. Ayda hergün aynı saatte odasına götürüp uyutmaya başlamıştım
Sen bilirsinYa korkuyorum
Annem de bışver damlayı dedi
Bitkisel ürünler de aksi tesir edebiliyo
Nesela hamile olmak için alıyosun hotmonları bozuyo
Deneyemedim canim depremden dolayi evden ayrilmak zorunda kaldim su an koyde oldugum icin alma imkanim olmadi.Milk tea işe yaradı mı
Valla molfix pure &soft 0.65 kuruşa geliyor alıyoruz 11 den beri 6 kez alt değiştirdimTecrübeli anneler ekonomik bez nasıl oluyor yani bez başına kaç tl düşerse ona ekonomik diyebiliriz
Şu malt icecekleride var ya onlarda süt yapıyor ilk oğlumda çok kullandım ama sonradan öğrenim ki arpa suyu durdukça mayalanıyormuş çok pişman olmuştumYemek yedik Kızlaroğluş emerken biraz söylendi 2 gündür süt ilk hızla geliyor sonra azalınca Buda söyleniyor sütüm azalacak diye korkuyorum 2 gündür strese girdim biraz . Eşime diyorum ki bira mayası süt yapıyormuş ( tabletleri var onu söylüyorum ) bana diyor ki ne yapalım bira mı içelim .
Birinin övdüğü markayı öbürü hiç beğenmiyor olunca bir paket sleepy bir paket prima aldım. Bir paket de molfix mi alsam. 1 şubatta ebebekte yüzde 30 kadar indirim olcakmış primada gerçi.Valla molfix pure &soft 0.65 kuruşa geliyor alıyoruz 11 den beri 6 kez alt değiştirdim
Geçmiş olsun sağolDeneyemedim canim depremden dolayi evden ayrilmak zorunda kaldim su an koyde oldugum icin alma imkanim olmadi.
SağollSen bilirsin
1 sene beklemek ben akıllıca değil bence . Çünkü ikinci el piyasasında bile sürekli fiyat yükseliyor seneye 150 bin lik araba sene olur 200 bin . Geleceğimizin ne olacağı belirsiz benceIyi geceler kizlar. Önceden beri takip ediyorum sayfayi.Ara ara da yaziyordum.Şu anda ucretsiz izinde oldugum icin birikim yapamiyorum. Ben size birsey danismak istiyorum. Ev borcumuz bu ay bitiyor cok sukur. 9 yildir dugun borcu ev borcu derken heo borc odedik. Cok sukur bu gunumuze
Allah saglik versin. Simdi arabamizi degistirmek istiyoruz. 50 bin degerinde bir arabamiz var. Almak istedigimiz araba 150.bin civarinda. 110 binliralik bir kredi kullanicaz. 3 yila boldurursek 26 27 bin faiz odemis oluyoruz. Siz olsaniz ne yaparsiniz? 1 yil daha bekleyip oara mi biriktirirsiniz yoksa krediyi ceker alir misiniz?
canım ikinizde calisiyorsaniz iyi kotu arabanizda varmış birikim yapın bence hemen kredi cekmeyinIyi geceler kizlar. Önceden beri takip ediyorum sayfayi.Ara ara da yaziyordum.Şu anda ucretsiz izinde oldugum icin birikim yapamiyorum. Ben size birsey danismak istiyorum. Ev borcumuz bu ay bitiyor cok sukur. 9 yildir dugun borcu ev borcu derken heo borc odedik. Cok sukur bu gunumuze
Allah saglik versin. Simdi arabamizi degistirmek istiyoruz. 50 bin degerinde bir arabamiz var. Almak istedigimiz araba 150.bin civarinda. 110 binliralik bir kredi kullanicaz. 3 yila boldurursek 26 27 bin faiz odemis oluyoruz. Siz olsaniz ne yaparsiniz? 1 yil daha bekleyip oara mi biriktirirsiniz yoksa krediyi ceker alir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?