Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yemek yedik Kızlar oğluş emerken biraz söylendi 2 gündür süt ilk hızla geliyor sonra azalınca Buda söyleniyor sütüm azalacak diye korkuyorum 2 gündür strese girdim biraz . Eşime diyorum ki bira mayası süt yapıyormuş ( tabletleri var onu söylüyorum ) bana diyor ki ne yapalım bira mı içelim .

Canım 4. Aydan itibaren rutin oluşturabilirsin. İlk 3 ay ne yaparsan yap düzen oluşmuyor ben 4. Ayda hergün aynı saatte odasına götürüp uyutmaya başlamıştım

Tecrübeli anneler ekonomik bez nasıl oluyor yani bez başına kaç tl düşerse ona ekonomik diyebiliriz

Şu malt icecekleride var ya onlarda süt yapıyor ilk oğlumda çok kullandım ama sonradan öğrenim ki arpa suyu durdukça mayalanıyormuş çok pişman olmuştum

Valla molfix pure &soft 0.65 kuruşa geliyor alıyoruz 11 den beri 6 kez alt değiştirdim
Birinin övdüğü markayı öbürü hiç beğenmiyor olunca bir paket sleepy bir paket prima aldım. Bir paket de molfix mi alsam. 1 şubatta ebebekte yüzde 30 kadar indirim olcakmış primada gerçi.

25 TL harcadık kıvırcık dereotu ekmek yoğurt kahve içtik evin erkekleri akşam sporu yaptı . Bende çay koydum akşam rutinimize başladık 20:30 da odaya gittik 20:45 te emzirdim 20:55 te uyudu 21:30 da uyandı yine emziriyorum böyle böyle alışacak inşallah

2 paket kepekli ekmek 2 şişe süt almış eşim 13 TL tutmuştur herhalde tahminen çayın yanına puding yaptım çocuklar onu yedi bizdede mısır patlattım

Kaynımlar geldi yedik içtik oturduk sohbet ettik cocuklar amca diye tepelerinde gezdiler en büyük amcalarımız biri 57 biri 55 yaşında
Gelirken portakal elma mandalina almışlar az da almamislar bir ay yesek bitmez bir torbada cikolata cocuklara sagolsunlar hep böyleler
Lahmacun epey kaldı çorbada var yarına yeriz kahvaltıdan sonra gidecekler kahvaltiyada börek yapicam patates fırınlarım kahvaltiliklarla yeter

Iyi geceler kizlar. Önceden beri takip ediyorum sayfayi.Ara ara da yaziyordum.Şu anda ucretsiz izinde oldugum icin birikim yapamiyorum. Ben size birsey danismak istiyorum. Ev borcumuz bu ay bitiyor cok sukur. 9 yildir dugun borcu ev borcu derken heo borc odedik. Cok sukur bu gunumuze
Allah saglik versin. Simdi arabamizi degistirmek istiyoruz. 50 bin degerinde bir arabamiz var. Almak istedigimiz araba 150.bin civarinda. 110 binliralik bir kredi kullanicaz. 3 yila boldurursek 26 27 bin faiz odemis oluyoruz. Siz olsaniz ne yaparsiniz? 1 yil daha bekleyip oara mi biriktirirsiniz yoksa krediyi ceker alir misiniz?

1 sene beklemek ben akıllıca değil bence . Çünkü ikinci el piyasasında bile sürekli fiyat yükseliyor seneye 150 bin lik araba sene olur 200 bin . Geleceğimizin ne olacağı belirsiz bence

canım ikinizde calisiyorsaniz iyi kotu arabanizda varmış birikim yapın bence hemen kredi cekmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…