Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar birşey danışmak istiyorum . Oğluma bi akşam rutini oluşturmak istiyorum. Belirli bir saatte uyumaya alışsın . Bunun için erken mi çalışmalara başlasam mı diyorum . Mesela saat 21:00 de emzirdikten sonra yatağına yatırsam bi ninni dinletsem filan gibi

Bence erken degil artık geceyi gündüzü ayırabilir
Benim kız tam bir aylıktı düzen oturttuk akşam 7 de gece uykusuna yatmış olurdu 1 yaşına kadar böyle gitti sonra 9 a aldık uyku saatini
Ben 1 ay emzirebildim sadece sonra mama ile beslendi 11 de mama içmeye uyanırdı o saatte bezini değiştirirdim kaka yapmazsa bidaha açmazdım bezini gece doktor öyle demişti
Birde sallamaya alıştırma derim çünkü çok zor olur ben hiç sallamadım kendi kendine daldı hep çok rahat ettim

Ben 2 aylikken alistirdim şimdi 14 aylik 9 da yatıp 8.30 kalkar çok rahat edersin tavsiye ederim.

Ben şimdiye kadar sallamadım hiç . Şöyle yapıyorum emziriyorum kendi dalıyor biraz memede kaldıktan sonra yatırıyorum . Gece ilk doğduğu zaman 1 saatte bir uyandırıp emzirdim saat kurmuştum sarılıktan korumak için . Şimdi 2 saatte bir saat kurup kalkıyorum o uyanmadıysa bile ben kaldırıyorum uyku arasında emip devam ediyordu . Birkaç gündür kurduğum saatten birkaç dk önce uyanmış oluyor . Önceden yatağında yatmak istemiyordu birkaç gündür sakince yatıyor genelde alışmaya başladı diyorum .

Baştan beri mama artı meme
Sütten sora ağlıyor ve uyumuyor
Gece iyi uyursam 75 çıkıyo ama genelde 30
Göğsüme bakıyorum kuru emzirirken
Bazen de bol gelio
Arkası yok ağlıyor

Kardesimle ayni canim
En cok bozadan fayda gordu, boza ictiginde 90 a kadar cikiyor.
Birde bebek stresi hissediyor rahat olmaya calis
Her damla kiymetli her damla saglik ama kendini hirpalama yoksa daha da kotuye gider

1.sini meme de sakın uyutma alışırsa mahvolursun.ben ilk kızımda o hatayı yaptım.akşam 8 den sonra ışıkları kapattım küçük gece lambalarini açtım. Emzirme alt degistime bunların hepsini odasında yaptım. Sonra yatağına koyup pispislayarak uyuttum.her gün aynı saatte aynı şeyi yapınca alisoyorlar.çok düzenli birine benziyorsun rahat halledersin.zaten odaya geçip emrilincw oda uyku vaktinin geldiğini anliyordu

Bence abi bebek alışmış gibi en dogru zaman şu an bence
Emzirdiğin saatler hep aynı olsun dediğin gibi o saati gelince kendiliğinden uyanacak
Maaşallah kuzucuga

Yatak odasında gece lambası var.
Odaya geçince anlıyor gece uykusuna yatacagini.Gece gündüz ayrımı yapabiliyor. Sabah Gün ağarinca durmuyor kalkmak istiyor ama
Artık işe başlayacağım.
Evden çıkmadan yarım saat önce emzirmeliyim. 3saat sütsüz ve bensiz kalmaya dayanabilir umarım

Bu arada kıza hediye gelen ve benim aldığım kıyafetlere baktım az önce.
8 tane takımı var. Kalın güzel. Guzel markalardan.
Bol bol çıtçıtlı body .çorap. 1tane mont.
Örgü yelek ceketler
Başka birşey almama gerek yok kış için.

Oğlumun da alt ihtiyacı (eşofman altı vs)var. Çorap alınacak ve atlet külot.
Montu var hiç kullanılmamış.
Yazliklarini sezon sonundan almıştım.

Not aldım alışverişe çıkınca eksikleri alacağım. Güzel oldu böyle.
Geçen günkü 21 adet külotlu çorap faciasından sonra

Bence abi bebek alışmış gibi en dogru zaman şu an bence
Emzirdiğin saatler hep aynı olsun dediğin gibi o saati gelince kendiliğinden uyanacak
Maaşallah kuzucuga
Biraz çalışırsak alışacak inşallah çok teşekkür ediyorum

Tabi tabi normal apartman dairesi

Eki Görüntüle 2582731 Yani ben nasıl kontrollü bırakıcam
Eskiye dönüyormuş
Ben ilk başta günde 3 defa içiyordum
Sonra ikiye
Daha sonra bire derken bıraktım
İlk zamanlar çok bişey yiyemiyordum bebekten dolayı, çok huzursuzdu, sürekli kucak istiyordu. Bunun sayesinde sütüm geliyordu..
şimdi ise daha çok süt yapıcak şeylere yoğunlaştım, onları yiyorum..

Çok teiekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…