- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #52.881
Orası baharda çok güzel yazın hiç gidilmiyor. Umarım en yakın zamanda iyi yerlere tayinlerimiz çıkar .Geceleri nefret ediyorum ne kadar iğrenç kirli bir hava var dimi ya hele ordu evinin içi of of oraya gidip gelince tüm kıyafetler kirliye biz de duşa giriyoruz
Aman dur biz tayin istemiyoruz ya ev borcumuz yeni bitti kenara az para atmamız lazım bebekte küçükOrası baharda çok güzel yazın hiç gidilmiyor. Umarım en yakın zamanda iyi yerlere tayinlerimiz çıkar .
Bizde kızlar biraz büyüyene kadar istemeyeceği.z bi 2 3 sene daha kalmayı dusunuyoruz okullarımız iyi güvenlikliAman dur biz tayin istemiyoruz ya ev borcumuz yeni bitti kenara az para atmamız lazım bebekte küçük
Eşin de mi öğretmen canimBizde kızlar biraz büyüyene kadar istemeyeceği.z bi 2 3 sene daha kalmayı dusunuyoruz okullarımız iyi güvenlikli
Bende 70 tane alsam iyi olacak. Züccaciyeye gittikçe bakayimgünaydın sabah a101 e uğradım kavanoz kapağı aldım 2 tane plastik ürün aldım 10 tl ödedim şimdiden 30 tane kapağım oldu denk gelirse 20 tane daha alırım yaza rahatlarım hepside renkli kapakların çok hoşuma gitti
Bizde temlit ettik kabul oldu buradayız çok şükürBizde kızlar biraz büyüyene kadar istemeyeceği.z bi 2 3 sene daha kalmayı dusunuyoruz okullarımız iyi güvenlikli
Evet ben e geliyim ege de küçük bi ilcw istiyoruz küçük yerlere alışınca büyük şehir çok zor geliyorEşin de mi öğretmen canim
yazın 50 kuruştan aldım bir kısmını sade beyaz olanların bir kısmınıda 30 kuruştan almıştım.bunlarda 40 kuruş bende 50 tane alsam yeter galiba hiç saymadım ama evdeki kavanozlarımıBende 70 tane alsam iyi olacak. Züccaciyeye gittikçe bakayim
Günde kaç bardak içtin ve sallama mı şişe olanlar mıı?2 3gunde yaradı bana ciddi süt sıkıntın varsa galactico damlayı dene bence daha etkili
İçinde çemen otu olan bir çay bul aktarlarda filan var o süt indiriyor . Dut kurusu , su , pekmez tahin , yeşillik , dereotu , incirGünde kaç bardak içtin ve sallama mı şişe olanlar mıı?
Damlayı boşver cesaretim yok
Yan etki olur
Nerdeyse hepsini denedim yaaİçinde çemen otu olan bir çay bul aktarlarda filan var o süt indiriyor . Dut kurusu , su , pekmez tahin , yeşillik , dereotu , incir
Bebek mama alıyor mu sadece süt aldığı zaman ağlıyor mu mesela sütün az olduğunu nasıl anladın kg alımı ilk ay kaçtıNerdeyse hepsini denedim yaa
Üçümcü aya giriyoruz
Artık son umut
Bu ay da artmassa artmaz öyle depil mi
Umarim yapar 3 yıldır herşeyi şubatta alıyorumKızlar e bebek şubat insirimi yapmıyor herhalde bu sene yaa
Gün-de 3 4 bardak kesme şeker gibi sıcak suya koydum içtim damlanın bir yan etkisi yok bana yoğun bakım doktoru tavsiye ettiGünde kaç bardak içtin ve sallama mı şişe olanlar mıı?
Damlayı boşver cesaretim yok
Yan etki olur
Nerdeyse hepsini denedim yaa
Üçümcü aya giriyoruz
Artık son umut
Bu ay da artmassa artmaz öyle depil mi
3aydır uğraşıyormuşsun bence damlayı denemilkk galactaco damlayı bende duydum dene bence sütün gitmesinden iyidir, bir de ilaç varmış motilium diye Kızlar bahsediyordu Ocak anneleri topiğinde
ya ben zayif olmayi daha cok seviyorum tahta gibi olmayiBen de ömrümde ilk defa 60 kiloya yaklastim doguma giderken. Dogumdan sonra bi ara 54 falan kaldim. Ne güzeldi cok kadinsiydi. Suan yine 50 kiloyum. Boyum da 177. Cubuk kraker benden daha seksi ve alimli duruyor
Bende bende eski resimlerime bakıyorum 48 kiloydum evlenmeden bi kaç ay önce ne kadar güzelmişya ben zayif olmayi daha cok seviyorum tahta gibi olmayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?