- 25 Aralık 2016
- 5.343
- 11.769
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #53.121
Geçmiş olsun cnm yoruluyorsunuz çokmnormal unutman ama daha dikkat et lütfenİyi geceler kızlar
Demin büyük bir kaza atlattık
Ben yemekten sonra, mutfağı toparlayıp. ocağa su koydum,rezene yada ıhlamur içerim diye.. 20:30 gibi
Tamamen unutmuşum..
1 de emzirmeye kalktım, oğlumu bebişiğne koydum sonra.. su içicektim, baktım sürahi de su yok, mutfağa bir gittim. Ne göreyim; çaydanlık ocakta, böyle kablo yanığı gibi bir koku.. çaydanlığın altı siyahlaşmış
O kadar korktum ki..
Rabbim ne kadar büyük, o an mutfağa gitmesydim, alev alacaktı belkide biz uyurken
Vermiş sadakamış varmış
HaklısınızGecmis olsun. Gece ozellikle kettle kullanmanizi tavsiye ederim bu gibi durumlar olusmamasi icin. Kendi kendine kapanir en azindan. Allah korusun.
Sağol canımGeçmiş olsun cnm yoruluyorsunuz çokmnormal unutman ama daha dikkat et lütfen
Korkunçİyi geceler kızlar
Ben yemekten sonra, mutfağı toparlayıp. ocağa su koydum,rezene yada ıhlamur içerim diye.. 20:30 gibi
Tamamen unutmuşum..
1 de emzirmeye kalktım, oğlumu bebişiğne koydum sonra.. su içicektim, baktım sürahi de su yok, mutfağa bir gittim. Ne göreyim; çaydanlık ocakta, böyle kablo yanığı gibi bir koku.. çaydanlığın altı siyahlaşmış
O kadar korktum ki..
Rabbim ne kadar büyük, o an mutfağa gitmesydim, alev alacaktı belkide biz uyurken
Vermiş sadakamış varmış
EvetKorkunçcidden verilmiş sadakanız varmış çok fena yangın çıkabilirdi
Ahhhh canım çok geçmiş olsunİyi geceler kızlar
Tamamen unutmuşum..
O kadar korktum ki..
Vermiş sadakamış varmış
menü süper gelsin kilolarGünaydın kızlar
Küçük kızımla uyandık eşim işi vardı erken çıktı kızımla kahvaltımızı yaptık şimdi kahvemi içiyorum
Büyük kızım yatıyor daha
Hava çok güzel belki parka çıkarız
Eşime kıyma siparişi verdim gelirken alır akşama et köfte,,, patates kızartması,,, makarna,,, salata ayran yaparım
Hazır baklava yufkam var cevizleri ayıklamaya üşenmezsem baklava yapacam
Çamaşır zaten hiç bitmiyor
Aaaa bende yapmak istiyorum o çorbayı yaaa[/QUOTE]İyi pazarlar.
Normalde bugün kızları babanneye bırakıp ev bakmaya gidecektik ama eşimin işe gitmesi gerekiyor. Sinir bozucu. Ben de yumurta çıkardım ılınsın kek ve poğaça yapacağım. Kremalı bir poğaça tarifi var çok güzel oluyor kıyır kıyır. Büyük kızla 5 çayı yaparız. Akşama da tavuk şinitzel indireceğim dondurucudan. Yanına da makarna ve salata. Haftasonu pek sulu yemek yemez benimkiler. Genelde balık ya da ızgara türünden gideriz. Bir de nohut ıslatmak istiyorum. Lebeniye çorbası gördüm geçenlerde onu denemek istiyorum. Yapanınız varsa püf noktalarını alırım :)
Aynen canım ama menü değiştimenü süper gelsin kilolar
Yaaaa yaşasın adanalılarAynen canım ama menü değişti
Eşim mangalda Adana kebabı yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?