Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Geçmiş olsun cnm yoruluyorsunuz çokmnormal unutman ama daha dikkat et lütfen

Geçmiş olsun cnm yoruluyorsunuz çokmnormal unutman ama daha dikkat et lütfen
Sağol canım
Evet doğumdan sonra böyle oldum..
Birde Allah’tan altı kısıktı
Üsteki çaydanlığı da tam oturmamıştım, kaynayınca taşmasın diye
Birde öyle olmasydı.. 4,5 saatte ocakta ki gaz da sönerdi, sudan. Işıığı açınca Havaya uçardık muhtemelen

Son düzenleme:
Korkunç cidden verilmiş sadakanız varmış çok fena yangın çıkabilirdi

Günaydın dün gıcık bir gündü akşam iyiydi biraz . Babamı aradım özlemiştim dedi ki kp ler geldi mi yok gelmediler dedim niye dedi . 2 kere senin kp i aradım açmadı geri de dönmedi dedi normalde hep görüşürler olduysa artık bende gıcık oldum bu duruma . Eşime söyledim oda babamın telefonu bozuk galiba filan dedi ( yalan) markete gittim alışveriş yapıp kafa dağıttım. A101 de 75 TL harcadım. Yerel markette 60 TL içinde sipariş pastamız da vardı . Eşim 22 TL ye silikon tabancası 38 TL te sıvı yağ aldı . 140 TL ye sigara bi askere 105 i alacak gerisi kendi sigarası . Arkadaşa gittik pastayla of of evi öyle soğuktu ki ayaklarım filan dondu babet götürmeme rağmen.20:00 de gittik 21:30 da döndük. Oturma odasının kapısını kapatmış ekstra klima açmış ama hiç işe yaramamıştı üzüldüm valla alt katları boş . Geçen ay 400 TL ödediler doğalgaz valla çok fena duramadım hemen bebek durmuyor diye kalktık . Eşim nöbetçi gitti biraz önce bende ıhlamur içiyorum abi bebek uykuda. Çok para harcadık ya eksik bitmiyor

Ahhhh canım çok geçmiş olsun

Günaydın kızlar

Küçük kızımla uyandık eşim işi vardı erken çıktı kızımla kahvaltımızı yaptık şimdi kahvemi içiyorum

Büyük kızım yatıyor daha

Hava çok güzel belki parka çıkarız

Eşime kıyma siparişi verdim gelirken alır akşama et köfte,,, patates kızartması,,, makarna,,, salata ayran yaparım

Hazır baklava yufkam var cevizleri ayıklamaya üşenmezsem baklava yapacam

Çamaşır zaten hiç bitmiyor

menü süper gelsin kilolar

Mutlu pazarlar kızlar
Kahvaltı ettik eşim cocukları göl kıyısına götürecek hava güzel bende miniğimi uyutup evi temizliyeceğim
Ütü yaparım okullar açılıyor çok şükür daha düzenli oluyor herşey
Sabah 2 ekmek 2.5 tl
Başka harcama olmaz olmasın lütfen :)
büyük harcamalar bitti bu ay az bir ekside oluruz önümüzdeki ay normale döneriz inşallah
Sevgiyeyolculuk geçmiş olsun canım kafa yoğun olunca oluyor böyle şeyler dikkatli olmak lazım
pure hazel yarın başlıyor musun canım

İyi pazarlar.
Normalde bugün kızları babanneye bırakıp ev bakmaya gidecektik ama eşimin işe gitmesi gerekiyor. Sinir bozucu. Ben de yumurta çıkardım ılınsın kek ve poğaça yapacağım. Kremalı bir poğaça tarifi var çok güzel oluyor kıyır kıyır. Büyük kızla 5 çayı yaparız. Akşama da tavuk şinitzel indireceğim dondurucudan. Yanına da makarna ve salata. Haftasonu pek sulu yemek yemez benimkiler. Genelde balık ya da ızgara türünden gideriz. Bir de nohut ıslatmak istiyorum. Lebeniye çorbası gördüm geçenlerde onu denemek istiyorum. Yapanınız varsa püf noktalarını alırım :)

Aaaa bende yapmak istiyorum o çorbayı yaaa[/QUOTE]

Merhaba kızlar bende sürekli takipteyim ama pek yazmıyorum bemde 6 aydır çalışıyorum şuan ev taksitine girdik hiç aklımızda yokken ev aldık oda bir nevi birikim onun dışında bir birikim olmuyor ama alışveriş vs dikkat edince en azından eksiyr girmemeye çalışıyoruz hedefim k kartlarından nakite dönmek ayı ancak getiriyoruz

Pazar günü erken ve çok aktif başladı şimdiden yoruldum

kahvaltıya canımız farklı bişeyler istedi tava pizzası yaptım. Mutfağı topla ortalığı topla yatak çarşafları değiştir yaptım.
Görümcem geçen gelirken kıyma almıştı onu köfte yaptım buzluğa atıcam, çat kapı misafirlere iyi oluyor hemen patates biber soğan fırınlıyorum
Üstüne eşim akşam pişi yiyelim dedi fırından hamur almaya gidecekti dur dedim evde malzeme var hemen yoğurdum mayalanıyor şimdi.

Daha evi temizlemem lazım ama hava da çok güzel oğlan uyanınca belki onu dışarı çıkartırız. Temizliği yarına bırakırım. Banyo lavabo klozet temizledim mutfak temizledim oralar temiz olunca içim rahat oluyor :)
Ayrıca içimden bir ses bugün yine misafir gelecek diyor eşim rahatsız olduğu için görümcemler gelmek isteyebilir. Onlar gelirse mecbur bişeyler hazırlamam lazım pişi yaparım yanına kahvaltılık koyarım kek yaparım bir de. Bakalım
Ev hanımlarının işi hiç bitmiyor. Oğlan az daha büyüse de çalışmaya başlasam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…