- 7 Kasım 2017
- 16.743
- 40.978
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #53.141
Hayırlı uğurlu olsun eviniz. tabii ki en güzel birikim bence.Merhaba kızlar bende sürekli takipteyim ama pek yazmıyorum bemde 6 aydır çalışıyorum şuan ev taksitine girdik hiç aklımızda yokken ev aldık oda bir nevi birikim onun dışında bir birikim olmuyor ama alışveriş vs dikkat edince en azından eksiyr girmemeye çalışıyoruz hedefim k kartlarından nakite dönmek ayı ancak getiriyoruz
Canım başlıyorum inşallah ders programı hazırlandı.Mutlu pazarlar kızlar
Kahvaltı ettik eşim cocukları göl kıyısına götürecek hava güzel bende miniğimi uyutup evi temizliyeceğim
Ütü yaparım okullar açılıyor çok şükür daha düzenli oluyor herşey
Sabah 2 ekmek 2.5 tl
Başka harcama olmaz olmasın lütfen :)
büyük harcamalar bitti bu ay az bir ekside oluruz önümüzdeki ay normale döneriz inşallah
@Sevgiyeyolculuk geçmiş olsun canım kafa yoğun olunca oluyor böyle şeyler dikkatli olmak lazım
pure hazel yarın başlıyor musun canım
Süs biberi de mangal da güzel olur haniÜfff hiç harcama bitmiyor
Kıyma,, sigara,,, ekmek,,, patates,,,, makarna,,,, nescafe ,,, kömür,,,,, cola,,,,kapya biber,,, süs biberi,,, pide ekmek,,,, kontür,,,,cips
Toplam harcama 165 tl
annen geldi miCanım başlıyorum inşallah ders programı hazırlandı.
Bugün evde temizlik var.
Bende çocuklarla ilgileniyorum
Aynen canım yaaaa emziriyorsun inşallah canın çekmemiştir yakın olsan davetlim olurdun yaaaSüs biberi de mangal da güzel olur hani
Teşekkür ederim davetin için canım.Aynen canım yaaaa emziriyorsun inşallah canın çekmemiştir yakın olsan davetlim olurdun yaaa
Eşimin 15 gün izni var onu kullanacak.annen geldi mi
Ne bile kim bakacak
BEnim eşimde güzel yapar ben köfte yapacaktım kendisi mangal yapayım dediTeşekkür ederim davetin için canım.
Bizde havaların ısınmasını bekliyoruz.
Eşimi biliyorsun yapar mangalı güzel yapar
Etlerden önce kırmızı biber yeşil biber soğan patlıcan közler.BEnim eşimde güzel yapar ben köfte yapacaktım kendisi mangal yapayım dedi
Aynen bende öyle yaparım hele küçük kızım pişmiş soğana bayılırEtlerden önce kırmızı biber yeşil biber soğan patlıcan közler.
Ben onları soyarım doğrarım zeytinyağı nar ekşili sols ve baharatlarla harmanlarım.
İngilizce.Pure branşın ne.Allah yardımcın olsun bebiş ten sonra işe başlamak zor oluyor ben zorlanmıştım
çok mu dolu. Hışırtı var mıYemek yedik oğlumu kızımı yıkadım
Miniğimi uyutuyorum öksürüyor boğazı dolmuş ateş yada başka bir sıkıntısı yok gibi şu an dr götürüp götürmemekte kararsız kaldık hemen antibiyotik veriyorlar ne yapsak götürsek mi acaba kızlar
3 gündür böyle ilerlemedi ateste yok biraz var hırıltıda var ama keyfi yerindeçok mu dolu. Hışırtı var mı
Ciğerine inmez inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?