Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aynen öyle valla
Konut piyasası gibi bu da patlıcan sonunda

0 araç almıştık son 3 taksiti kaldı ama ben hiç memnun olmadım 0 aldığımıza, herşeyi para bana açıkçası fazla masraflı geldi.
Tanıdık bildik az kullanılmış 2. El bence daha iyi

Kızlar eşim bugün kızın okuluna gitti anasınıfındayız, öğretmeni değişti Kadın gecen gün arayıp bilgilendirmişti ne yazıkki ayrılmskuzorubda kaldım diye, sorun ne bilmiyorum şimdi yeni bir öğretmene alışması olacak. Gitmişken 1. Sınıfıda sormuş eşim 19000 e yakın. Şubatta 2 taksit alıyorlar, geri kalanınıda 8 ay ödüyoruz. Sinir bozucu bu kolej meseleleri. İlk dönemde yüzme öğretmeni değişmişti

Ben de bayildim ayni sekilde wcde
Uzun süre ugrasmislar ayiltmak icin. Tansiyon yerlerde. Goz bbeklerim gitmis bembeyaz kalmis.

Alkol koklattilar oyle uyandim. Ayy bu ne guzel kokuyooor dedim bir de tepemde 4 tane hemsire 2 tne yakinim vardi.

Herkes gülmeye başlayınca şaşırmıştım

Varimi yogumu bozdurdum. Pazartesi gunu motosiklet aliyoruz. Insallah her sey sorunsuz ilerler.

63 gr 6 ceyrek 50 euro 60 dolar bozdurduk üstüne 1500 lira gun parasi sonra biriktirdigim 200 lira... esim de kazanigini eklicek

23.000 liraya satin aliyoruz

Hayırlı olsun canım güle güle kullanın

Hayirli olsun
Kimin tutkusu motor esinin mi senin mi canim

Cok iyi almissiniz kac bilet aldiniz
Biz sadece gidis 2 yetiskin 2 cocuk 1 bebek 1100 du yanilmiyorsam

Merhaba ,yanlis hatirlamiyorsam.çankiridasiniz. Ben de Cankiridayim.ve sanirim cocuklar ayni okulda. Kizim.kolejde 1. Sinifta seneye 2 olacak. Biz de kayit icin konustuk da 18 bin pesin dediler.

40 dk spor ile supersin hergun 10 15 dk bile olsa duzenli yapsam bnde

Bebek bezi hangi marka kullanıyorsun
a101 in bezini kullanıyoruz pure
Cocuklarımda hep prima aktif bebek kullandık
Kızıma da onunla başladık pişik oldu poposu kanıyordu o derece meğer alerjıdenmiş bilemedik tüm kremleri denedik olmadı tüm bezleri denedik gecmedi alerjıden olduğunu söyledi dr en son 101 in bezini almıştık pişik geçti onunla devam ettik çok da memnun kaldım ince dokusu sızma yapmadı çok ya uygun 2 tane aldığında 36 tl idi yanılmıyorsam

Bende kızım ilk doğduğunda A101 kullandım ama 1 yaşından sonra çok fazla sızıntı yaptı bi de çişi çok kötü kokuyordu değiştirdim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…