- 7 Kasım 2017
- 16.743
- 40.978
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #53.081
Aynen öyle vallaTakip ettiğim birkaç araç vardı pure iki haftada kafadan 15 bin lira koymuşlar. Son zamanlarda çok yoğunum pek takip edemiyorum ancak bu kadar da fark olmamalı. Bizim elimizdeki araç bile şu an 85-90 bin diyorlar bence etmez. İnsanlar kafayı yemişler.
Benim doğumdan çıkınca 12 di . Doğumdan 2 saat sonra kalkıp yürüdüm sonra WC ye gittim . Orada bayıldım . Annem eşimi doğum koçumu filan çağırmış gözümü açtım yataktayım tansiyonum 8-4 e düşmüş . Parça kaldı mı diye yine kontrol ettiler. Sabahta doktorum baktı temizdi . Eve giderken de başım yine döndü bayılacaktım çok fenaydı
Hayırlı olsunVarimi yogumu bozdurdum. Pazartesi gunu motosiklet aliyoruz. Insallah her sey sorunsuz ilerler.
63 gr 6 ceyrek 50 euro 60 dolar bozdurduk üstüne 1500 lira gun parasi sonra biriktirdigim 200 lira... esim de kazanigini eklicek
23.000 liraya satin aliyoruz
Hayırlı olsun canım güle güle kullanınVarimi yogumu bozdurdum. Pazartesi gunu motosiklet aliyoruz. Insallah her sey sorunsuz ilerler.
63 gr 6 ceyrek 50 euro 60 dolar bozdurduk üstüne 1500 lira gun parasi sonra biriktirdigim 200 lira... esim de kazanigini eklicek
Hayirli olsunVarimi yogumu bozdurdum. Pazartesi gunu motosiklet aliyoruz. Insallah her sey sorunsuz ilerler.
Cok iyi almissiniz kac bilet aldinizGünaydın yada tünaydın kızlar
memelekete gideceğimiz tarih belli oldu 1262 TL’ye gidiş dönüş uçak biletlerimizi aldık. İki taksit yaptılar sadece daha fazla olmadi
Bu ay elimize maaşa kadar 150 TL kaldı eksiye gircez kesin
Bebek bezi hangi marka kullanıyorsunIyi hafta sonlari kizlar
Bebek bezi
Bulasik sabunu
2 tam bugday ekmegi 42 tl harcama oldu
Menumuz corba yaptim ciger kavurdum salata ile yedik
40 dk spor yaptim yediklerime dikkat ediyorum spora basladim 8 kg kadar vermem gerekiyor
Gunesli bir hava al bugun
Merhaba ,yanlis hatirlamiyorsam.çankiridasiniz. Ben de Cankiridayim.ve sanirim cocuklar ayni okulda. Kizim.kolejde 1. Sinifta seneye 2 olacak. Biz de kayit icin konustuk da 18 bin pesin dediler.0 araç almıştık son 3 taksiti kaldı ama ben hiç memnun olmadım 0 aldığımıza, herşeyi para bana açıkçası fazla masraflı geldi.
Tanıdık bildik az kullanılmış 2. El bence daha iyi
Kızlar eşim bugün kızın okuluna gitti anasınıfındayız, öğretmeni değişti Kadın gecen gün arayıp bilgilendirmişti ne yazıkki ayrılmskuzorubda kaldım diye, sorun ne bilmiyorum şimdi yeni bir öğretmene alışması olacak. Gitmişken 1. Sınıfıda sormuş eşim 19000 e yakın. Şubatta 2 taksit alıyorlar, geri kalanınıda 8 ay ödüyoruz. Sinir bozucu bu kolej meseleleri. İlk dönemde yüzme öğretmeni değişmişti
40 dk spor ile supersin hergun 10 15 dk bile olsa duzenli yapsam bndeIyi hafta sonlari kizlar
Bebek bezi
Bulasik sabunu
2 tam bugday ekmegi 42 tl harcama oldu
Menumuz corba yaptim ciger kavurdum salata ile yedik
40 dk spor yaptim yediklerime dikkat ediyorum spora basladim 8 kg kadar vermem gerekiyor
Gunesli bir hava al bugun
a101 in bezini kullanıyoruz pureBebek bezi hangi marka kullanıyorsun
kendimi zorluyorum inan ki40 dk spor ile supersin hergun 10 15 dk bile olsa duzenli yapsam bnde
Bende kızım ilk doğduğunda A101 kullandım ama 1 yaşından sonra çok fazla sızıntı yaptı bi de çişi çok kötü kokuyordu değiştirdim bendea101 in bezini kullanıyoruz pure
Cocuklarımda hep prima aktif bebek kullandık
Kızıma da onunla başladık pişik oldu poposu kanıyordu o derece meğer alerjıdenmiş bilemedik tüm kremleri denedik olmadı tüm bezleri denedik gecmedi alerjıden olduğunu söyledi dr en son 101 in bezini almıştık pişik geçti onunla devam ettik çok da memnun kaldım ince dokusu sızma yapmadı çok ya uygun 2 tane aldığında 36 tl idi yanılmıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?