- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #53.101
kızım minnak olduğu için belkide zorla yıyen bir bebek güzel beslenme güzel yese belki bizdede sıkıntı olurdu ama şimdiye kadar sorun yasamadık eylülde 2 yaşını dolduracak ekim gibi tuvalet eğitimine başlayacagım deneyeceğim bakalımBende kızım ilk doğduğunda A101 kullandım ama 1 yaşından sonra çok fazla sızıntı yaptı bi de çişi çok kötü kokuyordu değiştirdim bende
Yaaaa bende aslında tuvalet eğitimine Ağustos gibi başlasam diyorum zorlamadan kendi isteğine göre çünkü daha sonrasına kalsa havalar soğur ve üşür altına kaçırır diye düşünüyorum,,,, ilk kızım 1.5 yaşında bırakmıştı bezi ama bu çok cadı bakalım bizi nasıl günler bekliyorkızım minnak olduğu için belkide zorla yıyen bir bebek güzel beslenme güzel yese belki bizdede sıkıntı olurdu ama şimdiye kadar sorun yasamadık eylülde 2 yaşını dolduracak ekim gibi tuvalet eğitimine başlayacagım deneyeceğim bakalım
2 yas ideal cadı ise daha kolay öğrenir kızım 2 yasında oğlum 3 yaşında öğrendi miniğim nasıl olur bilemyorumYaaaa bende aslında tuvalet eğitimine Ağustos gibi başlasam diyorum zorlamadan kendi isteğine göre çünkü daha sonrasına kalsa havalar soğur ve üşür altına kaçırır diye düşünüyorum,,,, ilk kızım 1.5 yaşında bırakmıştı bezi ama bu çok cadı bakalım bizi nasıl günler bekliyor
Ayyyy bekleyip göreceğizzzzzz2 yas ideal cadı ise daha kolay öğrenir kızım 2 yasında oğlum 3 yaşında öğrendi miniğim nasıl olur bilemyorum
Kilon çok değilmiş canım boyun kac5 ayligiz ama asiri dercede cikokatali, sütlü tatli tarzi seyler cnm cekiyor hayatimda hic 60 62 olmamistim bakalim yavascikta olsa vericm insllh. Takibindeyim tesvik oluyr bana daZeynolin44
Merhaba ,yanlis hatirlamiyorsam.çankiridasiniz. Ben de Cankiridayim.ve sanirim cocuklar ayni okulda. Kizim.kolejde 1. Sinifta seneye 2 olacak. Biz de kayit icin konustuk da 18 bin pesin dediler.
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın❤❤❤
Hayirli olsun
Kimin tutkusu motor esinin mi senin mi canim
Bende takviye gerektiğine inanıyorum hamile kalmadan bile tüm degerlerime baktırıp takviyelerini almıştım ki şu an iki kişiyiz bebiş bir türlü senin depondan yararlanıyor sen güçsüz kalırsın.hamileyken sınırsızca pasta börek yiyenlerde var kilolu doğunca çocuk seviniyor.bide şimdi yediklerimiz gelişimine etki ederken onlarında daha sonra yemesine etki ediyomuş.sen maşallah hamileliğindede çok hareketliydin o bile normal doğuma etki etmiştirİnşallah çevremde çok ileri zekalı bazı arkadaşlarım varkendilerini ne zannediyorlarsa yok ben vitamin almam yok kan ilacı almam omega 3 e ne gerek var yok ceviz yemem şöyle böyle artistleniyorlardı bende omega aldım kan ilaçlarımı herşeyi eksiksiz yaptım iyi beslendim . Benim abi bebek kafasını tutar şekilde doğdu dönüyorda tepkileri de çok iyi doktor da söyledi bunu . Ben hemen toparlandım hiç yatmadım . Şuan normal hayatımdayım . Dün de bu artistlerden birisi ile konuşuyorum diyor ki sürekli kemiklerim her yerim ağrıyor aaaa dedim ya neden acaba sürekli şikayetçi kaç kez doktora gitti sayamadım ben . Bebeği aylar geçmesine rağmen kafasını tutamamıştı ağlamaktan bitti kadın . Demem o ki kendine dikkat et hem kendin hem bebek için
Amin.Okuldan arkadaşım ofis tuttu bugun. Diyetisyen olarak özel hastanede calisiyordu. Cok guzel bir yerden ofis kiraladi bireysel devam edecek. Allah kazancını bol etsin. Piyasalar kötü ben hic cesaret edemem girisime
Bi gecen sene oesin yazdirmistik.Nasip olursa bu sene de mart ayinda pesin yazdirmayi dusunuyoruz. Yani zaten bildiginiz gibi burda baska secenek yok ozel okul anlaminda. Yani bazi konularda elestirsem de genel anlamda memnunum. Ama tabiki daha iyi olabikir dedigim.noktalar var. Ben devlet okulunda ogretmenim ve aslina bakarsaniz burda cok iyi ilkokul ogretmenleri var devlette. Ama iste fiziki sartlar ve sosyal.imkanlardan oturu burayi tercih ettik. Bir de ingilizce cok iyi gidiyor bizim. Kizim baya ilgili ogretmenini cok seviyor. Sizin giden ogretmeninizin adi nedir?aynen eşim görüştü peşinde indirim varmış ana mantıklı mı peşin vermek bilemiyorumsiz ne yapacaksınız, siz memnun kaldınız mi birde 1. Sınıftan ben anaokulunda çok özel bi eğştim aldığımızı düşünemedim maalesef tabi 2. Dönemide görmek lazım
2 yetişkin 1 çocukCok iyi almissiniz kac bilet aldiniz
Biz sadece gidis 2 yetiskin 2 cocuk 1 bebek 1100 du yanilmiyorsam
İyi geceler kızlar
Demin büyük bir kaza atlattık
Ben yemekten sonra, mutfağı toparlayıp. ocağa su koydum,rezene yada ıhlamur içerim diye.. 20:30 gibi
Tamamen unutmuşum..
1 de emzirmeye kalktım, oğlumu bebişiğne koydum sonra.. su içicektim, baktım sürahi de su yok, mutfağa bir gittim. Ne göreyim; çaydanlık ocakta, böyle kablo yanığı gibi bir koku.. çaydanlığın altı siyahlaşmış
O kadar korktum ki..
Rabbim ne kadar büyük, o an mutfağa gitmesydim, alev alacaktı belkide biz uyurken
Vermiş sadakamış varmış
İyi geceler kızlar
Demin büyük bir kaza atlattık
Ben yemekten sonra, mutfağı toparlayıp. ocağa su koydum,rezene yada ıhlamur içerim diye.. 20:30 gibi
Tamamen unutmuşum..
1 de emzirmeye kalktım, oğlumu bebişiğne koydum sonra.. su içicektim, baktım sürahi de su yok, mutfağa bir gittim. Ne göreyim; çaydanlık ocakta, böyle kablo yanığı gibi bir koku.. çaydanlığın altı siyahlaşmış
O kadar korktum ki..
Rabbim ne kadar büyük, o an mutfağa gitmesydim, alev alacaktı belkide biz uyurken
Vermiş sadakamış varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?